"EI OLE MUUTA JUMALAA KUIN MINÄ ITSE" "TIETÄEN TÄMÄN, KUKA USKALTAA PALVOA KORAANIN JA RAAMATUN VÄÄRIÄ JUMALIA?"
- SAATANA QU'RET AL-YEZIDISTÄ

PÄIVITYKSET - 18/July/2023

Latest Post From Our Online Forums: Pluto Entering Aquarius: First Signs Of Satan's Era

"Pimeys on valoa nurinpäin" - Beelzebul

HENGELLINEN SATANISMI

TERVETULOA
SAATANA
HENGELLINEN SATANISMI
SATANISMIN ALKUPERÄ
OMISTA SIELUSI SAATANALLE
DEMONIT: ALKUPERÄISET PAKANAJUMALAT
MEDITAATIOT
SAATANALLINEN NOITUUS
SAATANALLISET OPIT
SAATANAN SAARNAT
SATANISTINEN ETIIKKA
KRISTINUSKO PALJASTUU
KUOLEMA, & TUONPUOLEINEN & HELVETTI
SAATANALLISET SYMBOLIT
SAATANALLISET RIITIT
JA JUHLAT
SAATANAN KIRJASTO
Satanismissa on erilaisia lahkoja. Joy of Satan Ministries on hengellistä satanismia.

Satanismi ei ole "kristillinen keksintö".

Satanismi edeltää kristinuskoa ja kaikkia muita uskontoja.

Satanismissa ei ole kyse kummituksista, peikoista, vampyyreistä, halloween-hirviöistä tai muista niihin liittyvistä olennoista.

Satanismissa ei ole kyse "pahuudesta".

Satanismi ei ole "reaktio kristinuskoon".

Satanismissa ei ole kyse kuolemasta.

Todellisessa satanismissa on kyse ihmiskunnan kohottamisesta ja voimaannuttamisesta, mikä oli Todellisen Luojamme (Saatanan) tarkoitus.

Tunnemme Saatanan/Luciferin todellisena olentona.

Tiedämme Saatanan olevan ihmiskunnan Todellinen Isä ja Luojajumala.

Me noudatamme lakia.

Tiedämme, että Raamatun "Yaweh/Jehova" on kuvitteellinen entiteetti ja että ihmiset, jotka ovat tämän valheen takana, ovat ihmiskunnan todellisia eksyttäjiä ja valheen mestareita. Tämä käy ilmi juutalais-kristillisen Raamatun monista ristiriitaisuuksista, jotka paljastavat tämän tekstin olevan sellaisten ihmisten työtä, joilla oli okkulttista tietoa ja jotka antoivat siihen valtaa tehdäkseen siitä uskottavan ja lietsoakseen pelkoa hallitakseen.

Emme kannata emmekä osallistu mihinkään veri- tai elävään uhriin. Tämä teko on juutalainen/kristillinen, kuten heidän Raamatussaan sanotaan - 5. Moos. 12:27: -

"Ja uhraa polttouhrisi, liha ja veri, Herran, sinun Jumalasi, alttarilla; ja uhrisi veri vuodatetaan Herran, sinun Jumalasi, alttarille, ja sinä syöt lihaa."

Olemme havainneet, että satanismi on ihmiskunnan alkuperäinen uskonto. Olemme tehneet tutkimuksemme. Satanismi perustuu muinaisiin uskontoihin, jotka edelsivät juutalaisuutta ja kristinuskoa satoja tai tuhansia vuosia.

Kristinusko oli reaktio alkuperäisiin pakanallisiin uskontoihin, jotka leimattiin "satanismiksi", joka tarkoittaa hepreaksi "vihollista/vastustajaa". Jos luette läpi tämän verkkosivuston sisältämät tiedot, todistamme tämän.

Kristinusko keksittiin poistamaan henkinen ja okkultinen tieto (mielen voimat) kansalta ja asettamaan tämä valta "valittujen" harvojen käsiin koko ihmiskunnan vahingoksi. Mielen ja sielun voimat ovat hyvin todellisia. Ihmiset, jotka eivät ole tietoisia näistä voimista tai jotka eivät usko niihin, ovat helposti niiden hallittavissa ja manipuloitavissa, jotka ovat taitavia käyttämään näitä energioita.

Alkuperäiset jumalat [Demonit] luokiteltiin epäoikeudenmukaisesti hirviöiksi ja leimattiin "pahoiksi", jotta ihmiskunta pidettäisiin hengellisen tiedon ulottumattomissa. Tämän vuoksi ihmiskunta on rajusti rappeutunut sekä henkisesti että älyllisesti.

Henkinen satanismi kannattaa voimakkaasti kaikkea oppimista, tietoa, tutkimusta ja vapaata ajattelua.

Henkinen satanismi tukee kirkon ja valtion erottamista toisistaan. Satanistit eivät tyrkytä satanismia tai käännytä.

Hengelliset satanistit tunnustavat tieteen ja uskovat, että kaikelle okkultistiselle/yliluonnolliselle on järkevä tieteellinen selitys. Uskomme, että ihmiskunta on jäänyt vaarallisesti jälkeen tällä alalla juutalais-kristinuskon huijauksen ja sen vuosisatojen ajan tiedettä vastaan tekemien armottomien hyökkäysten vuoksi.

Harjoittelemme voimameditaatiota edetäksemme henkisesti ja kohottaaksemme itseämme. Voimameditaatio on yhtä välttämätöntä ihmisen sielulle kuin ruoka on välttämätöntä ihmiskeholle. Käärme, Saatanan symboli, edustaa selkärangan juurelle kietoutunutta tulta sisältävää kundaliinivoimaa, joka ylösnousemuksen myötä muuttaa ihmismielen ja sielun paljon korkeammalle ymmärryksen ja kyvykkyyden tasolle. Tämä on "Paholaisen herättämisen" todellinen merkitys. Saatanan käärmesymboli edustaa myös elämän DNA-kierrettä.

Työskentelemme suoraan Saatanan kanssa. Uskomme, että jokaisella halukkaalla ja kunnioittavalla ihmisellä voi olla henkilökohtainen suhde Saatanaan. Hengellisessä satanismissa ei ole välikäsiä; ministeriö on täällä vain opastamassa ja tukemassa.

Otamme periaatteemme ja käytäntömme suoraan Saatanalta itseltään. Aivan liian kauan Saatanan viholliset, kuten kristilliset kirkot, ovat saaneet vapaasti sanella valheita Saatanasta ja satanismista. Nämä valheet ovat olleet perustana okkulttisille rikoksille ja muille hirvittäville teoille, joita ne epäsuorasti edistävät. Todellista satanismia on aktiivisesti ja kiihkeästi tukahdutettu vuosisatojen ajan, ja monet tietämättömyyttään uskovat valheita Saatanasta ja reagoivat sen mukaisesti.

Henkinen satanismi on elämää rakastava uskonto. Saatana hyväksyy meidät sellaisina kuin olemme, mutta ohjaa meitä etenemään niin, että kehitymme korkeammalle tasolle. Henkiset satanistit ovat vapaita elämään elämäänsä niin kuin he valitsevat - vastuu vastuullisille. Elämme luonnonlakien mukaan ja kannustamme kaikkia kehittämään itseään täyteen mittaansa.

Tiedämme, että "pelastamme" omat sielumme toisin kuin väitteet nasaretilaisen kyvystä pelastaa ketään. Satanismi perustuu sielun todelliseen muuttumiseen voimameditaation avulla. Nasaretilainen on kuvitteellinen olento - jonka identiteetti varastettiin noin 18:sta ristiinnaulitusta pakanajumalasta, kuten Odinista, joka roikkui puussa - eikä hän ole muuta kuin väline, jolla ihmiskunta pidetään harvojen valittujen hallussa. Nasaretilaista on käytetty kristillisissä messuissa ja jumalanpalveluksissa ihmisen elävän veriuhrin korvikkeena, mikä paljastaa heidän todellisen tarkoituksensa.

Juutalais-kristillinen uskonto on katastrofaalisissa mittasuhteissa oleva ihmiskunnan ilkeä huijaus. Jotta huijaus onnistuisi, uhrin on oltava tietämätön. Kristillinen uskonto ja sen kumppanit tukahduttavat aktiivisesti tiedon ja vapaan ajattelun, rohkaisevat ihmisiä olemaan orjia eivätkä koskaan kannata tai opeta mitään ihmiskunnan parantamiseksi tai edistämiseksi. Toisin kuin tarinat siitä, kuinka nasaretilainen paransi ihmisiä; Saatana näyttää meille, kuinka voimme parantaa itsemme ja tehdä niin sanottuja ihmeitä käyttämällä mieliämme ja oman sielumme voimia.

Voimaannuttamalla itsemme saamme itseluottamusta, itsekunnioitusta ja saavutamme henkistä edistystä ja riippumattomuutta.

Henkinen satanismi ei aseta rajoituksia mielen voimien kehittämiselle - se tunnetaan nimellä "noituus" tai "taikuus". Uskomme oikeudenmukaisuuteen, ja aivan kuten taistelulajien taitajat ovat perehtyneet Dim Makin käyttöön ja muihin fyysisen taistelun osa-alueisiin, henkiset satanistit ovat perehtyneet "taikuuden" mustiin taitoihin, jos he niitä joskus tarvitsevat. Ihmiset, jotka eivät tunne näitä voimia, ovat puolustuskyvyttömiä niitä vastaan, ja vallassa olevat tietävät tämän liiankin hyvin. Saatana ei siedä epäoikeudenmukaisuutta.

Henkinen satanismi ei millään tavalla hyväksy henkien hyväksikäyttöä, kuten klassisissa loitsukirjoissa opetetaan. Demonit, jotka sidottiin ja pakotettiin tekemään velhojen käskyjä, ovat nyt vapaita, ja jokainen, joka käyttää yhdeksänjalkaisen ympyrän menetelmiä ja "Jehova"-nimiä, kutsuu henkilökohtaista katastrofia. Demonit ovat ystäviämme, ja Saatanan kautta kutsuttaessa kunnioituksella ja arvostuksella pyrimme luomaan molempia osapuolia hyödyttävät suhteet niiden kanssa.

Henkinen satanismi kannattaa yksilöllisyyttä, vapautta ja riippumattomuutta.

- On ilmeistä, että Saatana ei ole "ihmiskunnan petturi". Hänen seuraajiaan on ollut vähän, eikä hän tarvitse runsaasti vaurautta, valtaa ja kontrollia pitääkseen kannattajansa.

Lue lisää Satanismista
NIILLE, JOILLE SATANISMI
ON UUTTA
SAATANAN LAPSET JA TEINIT LIITY HELVETIN ARMEIJAAN JoS Rituaalit EDISTYNYT SATANISMI TODISTUKSET, ESSEET JA
ARTIKKELIT JÄSENILTÄ
PAPISTO NOITAPIIRIT JÄSENYYDET,
E-RYHMÄT
LINKIT Vanhat JoS-Rituaalit

Kristityillä kirkoilla on miljardeja ja taas miljardeja dollareita. Rahaa tarvitaan satanismin edistämiseksi. Joy of Satan Ministries voi tehdä enemmän rahavaralla. Tee lahjoitus satanismin edistämiseksi ja kehittämiseksi tänään!

TEE LAHJOITUS SATANISMIN EDISTÄMISEKSI JA KEHITTÄMISEKSI