Lapset ja Teinit Saatanalle


Kiinnostuksesi Saatanaa kohtaan on hyvin myönteistä ja vahva merkki siitä, että etsit totuutta. On tärkeää, että jätät syrjään kaikki ennakkoluulot tutustuessasi Saatanaan. Suurin osa siitä, mitä olet luultavasti kuullut hänestä ei-satanilaisista lähteistä, on peräisin hänen vihollisiltaan ja ihmisiltä, jotka vihaavat häntä ilman mitään muuta todellista syytä kuin sen, mitä heille on opetettu uskomaan. Toiset vihaavat häntä, koska hän on valtava uhka heidän henkilökohtaiselle vallalleen, varallisuudelleen ja määräysvallalleen, sillä ne on rakennettu valheiden varaan.

Saatanasta ja hänen Demoneistaan on kerrottu monia valheita. Nämä valheet on pakotettu ihmisille. Pelkoa, valheita ja voimaa on käytetty aseina satojen vuosien ajan. Saatana ja hänen Demoninsa eivät ole PAHOJA!!! He ovat niitä, jotka toivat tietoa ihmiskunnalle, jotta voimme olla vapaita. Saatana on Todellinen Luojajumalamme. Saatana haluaa, että olemme hengellisesti vapaita. Kristillinen jumala on väärä. Kristittyjen jumala on murhaaja ja valehtelija alusta alkaen ja kaikki mistä kristityt syyttävät Paholaista omassa Raamatussaan on todellisuudessa heidän oma jumalansa. Saatana ei ole koskaan murhannut ketään. Saatana ei ole koskaan valehdellut kenellekään. Saatana hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, eikä vihaa ihmisluontoa. Saatana hallitsee sitä, mitä kutsutaan "okkultismiksi", joka on täysin henkistä. Saatana antaa meille tietoa eikä pelkää ihmisen henkistä kehitystä. Saatana ei pelkää ihmiskuntaa. Kristinusko ei ole uskonto; se on ohjelma, jonka tarkoituksena on estää ihmisiä tietämästä ja käyttämästä mielensä ja sielunsa voimia, jotka tunnetaan nimellä noituus. Saatanaa ovat kohdelleet kauheasti ne, jotka vihaavat häntä ilman hyvää syytä ja jotka myös vihaavat ihmiskuntaa ja yrittävät orjuuttaa meidät. He haluavat pitää hengellisen tiedon ja vallan harvojen käsissä.

Satanismissa EI ole kyse roolipeleistä, ihmis- tai eläinuhreista, verenjuonnista, kauhusta, verenvuodatuksesta tai niiden vahingoittamisesta, jotka eivät sitä ansaitse. Todellinen satanismi on jumalaksi tulemista ja jumalan kaltaisen vallan saamista. Saatana on ihmiskunnan vapauttaja. Eläimet ovat satanismissa pyhiä, ja niitä tulee kohdella kunnioittavasti ja niistä tulee pitää hyvää huolta. Monet eri eläimet ovat pyhiä jumalillemme, kuten käärmeet ovat pyhiä Saatanalle, kissat ja pöllöt ovat pyhiä Lilithille, koirat Anubikselle ja monet muut.

Ainoa tapa oppia todellinen totuus on löytää se itse. Emme voi koskaan oppia todellista totuutta, ellemme voi tutustua molempiin puoliin. Jos emme tunne molempia puolia, emme voi tehdä todellista valintaa. Totuus tunnetaan vain, kun voimme ajatella itse, ilman oletuksia. Itsekseen ajatteleminen on omien tunteidemme ja sisäisen äänemme kuuntelemista. Itsemme puolesta ajatteleminen ei ole sitä, mitä muut käskevät meidän ajatella tai uskoa. Ne, jotka haluavat orjuuttaa ja hallita muita, ovat riippuvaisia siitä, että ihmiset uskovat kaiken, mitä heille sanotaan, eivätkä ajattele itse.

Jos päätät liittyä seuraamme Saatanassa, älä tunne itseäsi painostetuksi. Sinun ei tarvitse omistaa sieluasi tullaksesi satanistiksi. Tämä on sinun valintasi, ja sinun tulisi tehdä se vain, jos todella haluat. Toisin kuin kristillinen Jumala, Saatana ei tyrkytä itseään kenellekään, ja me kaikki tulemme hänen luokseen omasta vapaasta tahdostamme. On hyvin tärkeää kohdella Saatanaa ja hänen demonejaan aina kunnioittavasti. ÄLÄ KOSKAAN KUTSU DEMONEJA HUVIN VUOKSI TAI LEIKKIÄKSESI. DEMONIN KUTSUMINEN ON HYVIN VAKAVAA. Jos olet pulassa tai sinulla on suuria ongelmia, Saatana ja hänen demoninsa auttavat sinua. Demonit työskentelevät kanssamme voimameditaatioiden avulla, jotta pääsemme käsiksi omaan voimaamme ja voimme hoitaa asioita itse, käyttämällä mieltämme.

Saatana on erilainen kuin väärä kristillinen Jumala ja hänen Nasaretilaisensa [Jeesus Kristus]. Saatana auttaa AINA kansaansa, kun heillä on ongelmia tai kun he ovat hädässä. Nykymaailman ja koulujen väkivaltaisuudessa hänen apunsa on kaikki kaikessa. Nasaretilaisella on pitkä kokemus siitä, että hän kääntää selkänsä seuraajilleen heidän hädän hetkellä, koska hän on kuvitteellinen ja ihmisvihamieliset entiteetit teeskentelevät olevansa hän. Tämä johtuu siitä, että hän ei ole muuta kuin ajatusmuoto. Legendat hänen opetuslapsistaan, jotka kuolevat kauheita kuolemia, luovat hänen seuraajissaan orjamentaliteetin. On hyvin tärkeää, että orja pystyy kestämään paljon pahoinpitelyä kyseenalaistamatta tai taistelematta vastaan. Orjilla ei myöskään ole koskaan tietoa, ja ollakseen täydellinen orja, hänen on aina uskottava ja tehtävä, mitä hänelle sanotaan, ja hänen on oltava lukutaidoton.

Saatana näyttää meille, että olemme tärkeitä. On monia kertoja, jolloin emme voi taistella vastaan. On ihmisiä, jotka ovat isompia tai joilla on enemmän valtaa, ja aikuisia, jotka ovat ilkeitä ja epäreiluja. Saatanalla on demoninsa, jotka pitävät meistä huolta ja huolehtivat suurista ongelmista, joita me emme pysty hoitamaan. Saatana näyttää meille, miten voimme saada valtaa käyttämällä mieltämme. Tämä on valtaa, jota muilla ihmisillä ei ole. Saatana antaa meille tietoa siitä, miten voimme käyttää tätä voimaa saadaksemme elämässä haluamamme. Voimme saada rahaa, rakkautta, hyvän työpaikan ja monia muita haluamiamme asioita. Ihmiset, jotka ovat ilkeitä meille, saavat rangaistuksen.

Elämä voi olla todella vaikeaa. Kun tulemme Saatanan luo, hän tekee elämästämme parempaa ja onnellisempaa. Jos haluat oppia lisää, lue, mitä tällä verkkosivustolla on. Jotkut ihmiset, jotka kutsuvat itseään satanisteiksi, eivät todellisuudessa ole. He eivät usko Saatanaan. Saatana on hyvin todellinen ja hän on olemassa. Vallanpitäjät eivät halua ihmisten uskovan Saatanaan, koska Saatana antaa valtaa tavallisille ihmisille, ja tämä on heille suuri uhka. Teidän on tutustuttava Saatanaan itse, ja huomaatte, että hän on hyvin todellinen.

Niin kauan kuin olet alle 18-vuotias, et ole vapaa, eikä sinulla ole samoja oikeuksia kuin aikuisilla. Kuka ikinä sinusta huolehtii, vanhempasi tai sukulaisesi tai holhoojasi, heillä on valta sinuun.

Kristityt yrittävät kovasti pakottaa lapset ja nuoret uskomuksiinsa. Tämä johtuu siitä, että olette nuoria eikä teillä ole tarpeeksi tietoa ja kokemusta elämisestä, ja he tietävät tämän. He eivät anna sinun tutkia molempia puolia tai muita uskontoja. Tämä johtuu siitä, että he haluavat hallita mieltäsi. He eivät halua, että ajattelet itse. Monet ovat satuttaneet ja hyväksikäyttäneet lapsia, koska heidän uskontonsa opettaa tätä. Jos elät kristillisessä taloudessa, sinun on oltava varovainen, kun tutkit uskontoja, joita kristittyjä opetetaan vihaamaan.

Jos haluat oppia Saatanasta ja hänen demoneistaan, ensimmäinen asia, jonka voit tehdä, on lukea, mitä tällä verkkosivustolla on. Jos asut kristittyjen kanssa, et ehkä halua, että sinulla on mitään papereita tai kirjoja, jotka he voisivat löytää ja jotka voisivat saada sinut vaikeuksiin, joten ole hyvin varovainen käyttäessäsi internetiä. Opettele, miten voit tyhjentää historiasi, äläkä koskaan unohda tehdä sitä. Vanhempasi tai koulusi voivat ostaa ohjelmia, jotka kertovat heille jokaisen sivuston, jolla olet käynyt, ja myös kaikki heidän tietokoneellaan käytetyt salasanat. Heillä voi olla tämä, eivätkä he kerro sinulle. Jos olet varma, että heillä ei ole, muista tyhjentää työkalupalkin historiaseuranta ja välimuisti sekä poistaa kaikki sivustot, joilla et halua heidän tietävän käyneen. Jos vanhempasi ovat kristittyjä, he todennäköisesti suuttuvat sinulle, koska olet kiinnostunut Saatanasta.

Ota aikaa ja opi. Saatana ei pakota itseään kenellekään. On olemassa monia valheita ja tarinoita, joilla yritetään pelotella ihmisiä pois Saatanasta. Älä usko mitään näistä. Sinulla on oikeus ottaa itse selvää. Voit myös lukea inkvisitiosta saadaksesi selville, kuinka monta ihmistä kristityt ovat tappaneet. Tämä kaikki on totta, vaikka kristityt yrittävätkin salata sen. Se on historiallinen tosiasia. Vasta kun sinulla on tarpeeksi tietoa, voit tehdä oikeita valintoja. Ota aikaa ja opi, äläkä anna kenenkään painostaa sinua. Monet valinnat, joita teet, ja asiat, joita teet nyt, vaikuttavat loppuelämääsi. Opi kaikki mahdollinen jostakin ihmisestä tai asiasta ennakkoluulottomasti ennen kuin valitset. Älä anna muiden ihmisten painostaa sinua tai tee jotain vain siksi, että muut ihmiset tekevät niin tai joukko ihmisiä tekee niin. Ne meistä, jotka ovat Saatanan kanssa, eivät ole orjia. Saatanallinen siunaus teille ja parhaat toivotukset, kun tutkitte ja opitte. Toivomme, että liitytte seuraamme.

SATANISMISSA EI OLE VÄLIKÄSIÄ [ERITTÄIN TÄRKEÄ LUKEA!]

Selviytyminen Kristittyjen Kanssa

Vinkit Teineille


 

TEINIT SAATANALLE E-RYHMÄ

Tämä ryhmä on tarkoitettu 13- 19-vuotiaille, jotka haluavat oppia ystävällisessä ympäristössä, jossa ei kristityt eivät häiritse. Ylipapit ja -papittaret ovat verkossa vastatakseen kaikkiin oikeisiin kysymyksiin ja pitääkseen teini-ikäisiä kiinnostavia saarnoja. Liittyäksesi klikkaa yllä olevaa linkkiä "Teinit Saatanalle E-ryhmä".

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457