Selviytyminen Kristittyjen Kanssa


Huomautus: niille, jotka ovat uusia, xian/xianity = kristitty/kristillisyys. Suom. ristitty/ristillisyys.

Aloin harrastaa astrologiaa jo varhain - esiteini-iässä, ja luin kartastoja ollessani teini-ikäinen, samoin kuin Tarotia ja kämmenten lukemista. Kirjoitan tämän siksi, että kristityt hyökkäsivät armottomasti kimppuuni, koska tunsin Tarotia ja astrologiaa ja uskoin niihin. He todella käyttävät teini-ikäisiä hyväkseen. En voinut ylittää katua keskustassa ilman, että kristittyjen saasta pysäytti minut ja ahdisteli minua. Noihin aikoihin ei ollut juurikaan vakavaa vastustusta tuota roskaväkeä vastaan, enkä todellakaan tiennyt sitä, mitä tiedän nyt. Tämä kaikki oli minulle kuitenkin oppimiskokemus. 

Kristityt, kuten useimmat muutkin ilkeät yksilöt, jotka hyökkäävät toisten kimppuun, ovat aina turvallisempia, kun he ovat muiden ristittyjen seurassa eivätkä yksin. Vanhin poikani ja hänen ystävänsä tekivät tälle kadunkulman ristitylle lierolle todella vaikeuksia, kun heitä ahdisteltiin [kuten melkein kaikkia muitakin... jotka huolehtivat omista asioistaan]. He muodostivat piirin ja alkoivat pilkata häntä. Tällaisissa tilanteissa ristityn "usko" menee ikkunasta ulos, ja ristitystä tulee todella nopeasti epävarma, varsinkin yksin ollessaan. 

Olen kuullut ja kokenut niin paljon loputonta paskaa ennen Saatanan luokse tuloani, jolloin aloin todella luottavaisesti taistella heitä vastaan. Olen oppinut erilaisia tapoja käsitellä niitä, jos siihen on pakotettu. Minulla itselläni on todella lyhyt sytytyslanka harhaanjohdetun roskaväen kanssa. Eräs idiootti, joka ei ilmeisesti osaa lukea [minulla on antiristittyjä kieltäviä kylttejä etuovessani], yritti kuitenkin ahdistella minua, ja tyhmä harhainen idiootti sai melkein sydänkohtauksen, olin niin vihainen. 

Kun on tekemisissä ristittyjen kanssa, on tiettyjä asioita, joihin voi vastata, jos on aikaa, kärsivällisyyttä ja halua väitellä heidän kanssaan. 

1. Olen kuullut tätä taktiikkaa vuosien varrella loputtomiin, ja se on psykologinen peli, jota ilkeät yksilöt pelaavat yrittäessään pakottaa toisen ihmisen uskomaan niin kuin he uskovat. Valitettavasti, vaikka tätä käyttävät hellittämättä ristityt, myös muut käyttävät sitä. 
Se menee näin: 
Et ole onnellinen, koska sinulla ei ole samaa uskomusjärjestelmää... et ole "pelastunut" ja sen sellaista. Ymmärrätte kyllä pääpiirteittäin. Okei, kaikki asiat tämän henkilön elämässä sujuvat hienosti, he hallitsevat täysin elämänsä ja kohtalonsa ja ovat uskomusjärjestelmänsä vuoksi aina autuaasti onnellisia. Jokainen, joka nielee tämän paskan, tarvitsee vähintäänkin vakavan todellisuuskatsauksen.

Totuus on se, että ellei joku ole täysin hullu ja kiellä todellisuutta täysin, kaikilla ja kaikella tällä maapallolla on ongelmia. Kyllä, ongelmia ja kärsimystä on eriasteisia, mutta kukaan ei ole vahingoittumaton. Asiantuntevat kuulustelijat tietävät tämän, samoin kuin psykiatrit ja muut, jotka työskentelevät ihmisen psykologian parissa. Jokaisella on heikko kohta. Jokaisella on kohta, jossa hän murtuu, jos se löydetään ja sillä pelataan. Jokaisella on saturnus. Jokainen kokee saturnustransitioita ja vaikeita aikoja. On ihmisiä, jotka ovat erittäin taitavia piilottamaan ongelmansa ja teeskentelemään maailmalle onnellisia. Muistakaa tämä. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö ihminen voisi olla onnellinen. Pointtini tässä on se, että ristityt käyttävät tätä paskaa yrittäessään pakottaa muut uskomaan kuten he uskovat, samalla kun he teeskentelevät, että heidän elämässään on kaikki hyvin. Tarvitaan vain vähän tutkimista ja tietoisuutta, erityisesti heidän astrokartastaan, ja huomaatte, että heilläkin on ongelmia, jotta näette todellisen totuuden.

2. Kysykää keneltä tahansa muukalaiselta, joka ahdistelee teitä ja työntää saastaa ... Kuinka monta ihmistä Saatana MURHASI tuossa kirotussa Raamatussa? Missä ovat pyhät kirjoitukset???? Ottaen huomioon kokemukseni näistä harhaisista idiooteista, he pitävät kiinni siitä, että 'Paholainen oli murhaaja ja valehtelija alusta alkaen'. Ok, kuka sitten oli murhaaja ja valehtelija? Jehova, se on kuka! Katsokaa Vanhasta testamentista todisteeksi. https://www.joyofsatan.fi/satanslibrary.org/ExposingChristianity/EXPOSING_CHRISTIANITY_MAIN.html

Lainatkaa pyhiä kirjoituksia näille harhautuneille idiooteille. Tässä on vain muutama monista: 

4. Moos. 31:7 Sotajoukko hyökkäsi Midianin maahan noudattaen käskyä, jonka Herra oli Moosekselle antanut, ja tappoi kaikki miehet. 
31:8 Surmattujen joukossa olivat midianilaisten viisi kuningasta, Evi, Rekem, Sur, Hur ja Reba. Israelilaiset löivät kuoliaaksi myös Bileamin, Beorin pojan. 

TÄMÄ TODELLA PAHA OLENTO KIDUTTI KUOLIAAKSI JA MURHASI JOPA OMAN POIKANSA - 
[Tietenkin tiedämme, että nasaretilainen on fiktiivinen, mutta kun puhutaan ristityille…] 

LISÄÄ: 
5. Moos. 7:1 Kun Herra, teidän Jumalanne, vie teidät siihen maahan, jota nyt olette menossa ottamaan omaksenne, hän hävittää tieltänne seitsemän teitä suurempaa ja mahtavampaa kansaa: heettiläiset, girgasilaiset, amorilaiset, kanaanilaiset, perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset. 
7:2
Kun Herra, teidän Jumalanne, on antanut nämä kansat teidän käsiinne ja te olette ne lyöneet, julistakaa ne Herralle kuuluvaksi uhriksi ja tuhotkaa ne. Älkää liittoutuko niiden kanssa älkääkä osoittako niille armoa. 

Sitten se saasta jota he jauhavat ’veriuhreista’
2. Moos. 23:18 Kun uhraat minulle teurasuhrin veren, älä uhraa samalla kertaa mitään hapatettua, älköönkä minun juhlauhrini rasvaa jätettäkö jäljelle seuraavaan aamuun.

AIKA ILMISELVÄÄ. 

3. He väittävät röyhkeästi, että 'paholainen vihaa ihmiskuntaa'. Okei, heidän Raamattunsa on myös todisteena tästä. Sekä tuo saastainen nasaretilaisen että roskajuutalainen vihaavat ihmiskuntaa räikeästi. Kaikki ihmiskuntaan liittyvä on 'syntiä'. Katsokaa heidän likaista Raamattua todisteeksi tästä. He voivat yrittää järkiperäistää ja vääristellä totuutta, mutta siinä lukee, mitä siinä lukee. Lähes kaikki, mikä liittyy ihmisluontoon ja luonnonlakiin, on 'syntiä'. 
Kopio katolisen tunnustuksen alkeiskirjasta

Myös heidän 'paholaisensa' pitäisi olla keinotekoinen. Onko olemassa MITÄÄN sellaista kristinuskossa, joka tukee luonnonlakia? Lisäksi heidän 'paholaisensa' oletetaan olevan aineellinen ja ei-hengellinen. Onko xianismissa MITÄÄN sellaista, mikä ON hengellistä? EI MITÄÄN! 

4. He ovat toistaneet loputtomiin: "Paholainen pettää..." "Hän pettää kaikki kansat...". No, kaikki kansakunnat ovat joko xianisteja tai muslimeja ja tietysti tämän pahanlaatuisen saastan juutalaisjuurta. Katsokaa todellista valehtelijaa:

2. Kirj. Tessalonikalaisille 2:11
Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, [12] ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.

1. Moos. 2:16-17: Herra Jumala sanoi ihmiselle: »Saat vapaasti syödä puutarhan kaikista puista. Vain siitä puusta, joka antaa tiedon hyvästä ja pahasta, älä syö, sillä sinä päivänä, jona siitä syöt, olet kuoleman oma.» 

Raamatun mukaan mies, Aadam, ei kuollut sinä päivänä, jona hän söi kielletystä puusta. Sillä Raamatun mukaan Aatami ja Eeva karkotettiin puutarhasta ja 1. Mooseksen Kirjassa kappale 5:ssä jakeessa 5 lukee: Aadam eli kaikkiaan 930 vuotta, ja sitten hän kuoli.
[Yllä olevat kaksi kappaletta otettiin: http://www.infidels.org/library/modern/emmett_fields/word_of_god_debate.html]

Hezekiel 14:9 Jos profeetta silloin eksyy vastaamaan itse, niin minä, Herra, eksytän tuon profeetan, ja minä kohotan käteni häntä kohti ja hävitän hänet kansani Israelin parista.

5. He jankuttavat siitä, kuinka 'paholainen orjuuttaa' ja kaikkea heidän harhaista loputonta paskaansa. Saatana ei koskaan orjuuttanut ketään. Katsokaa heidän vanhaa testamenttiaan tässäkin asiassa.

Nasaretilainen ei ainoastaan EDISTÄNYT orjuutta, vaan rohkaisi ja suvaitsi orjien hyväksikäyttöä:
Luukas 12:47
Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla lyönneillä.

Kirje efesolaisille 6:5 Orjat, totelkaa maallisia isäntiänne. Pelätkää ja kunnioittakaa heitä ja palvelkaa heitä vilpittömin sydämin, niin kuin Kristusta.

Juutalaisilla juurilla oleva kristinusko on ollut syynä lähes kaikkiin historian aikana käytyihin sotiin. "Eteenpäin kristityt sotilaat.” 

On olemassa joitakin hurskastelijoita, jotka saattavat herätä. On toisia, jotka ovat täyttä ajanhukkaa. Ja eikö nasaretilainen ollut ihmisuhri?

ELÄKÖÖN SAATANA!!

 

© Copyright 2012, 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457