SATANISMISSA EI OLE VÄLIKÄSIÄ


Kirjoitan tämän saarnan vastauksena Teens for Satan e-ryhmään lähetettyyn kirjeeseen, joka koski erästä henkilöä, joka käytti satanismia ja teeskenneltyä suhdetta Saatanaan manipuloidakseen muita ihmisiä. Uhrit olivat nuoria ja tietämättömiä. 

SATANISTINEN PAPISTO ON TÄÄLLÄ VAIN OPASTAMASSA JA TUKEMASSA - KUKAAN EI TULE KENENKÄÄN JA HÄNEN HENKILÖKOHTAISEN SUHTEENSA SAATANAN KANSSA VÄLIIN MILLÄÄN TAVALLA. SATANISMISSA EI OLE VÄLITTÄJIÄ!

Tarvitaan vain yksi henkilö, jolla on hieman enemmän älykkyyttä ja manipulointikykyä kuin keskivertoihmisellä. Manipulointikyvyn voi saada vankilassa istuessaan. Entinen vanki pääsee sitten vapaaksi ja etsii nuoria tai haavoittuvia saalistettavaksi. Hän käyttää enemmän kuin todennäköisesti huumeita, vaikkakin vähemmän kuin seuraajansa, joita hän pitää hallinnassaan, ja sillä, mitä nämä henkilöt puolustavat, jos he eivät ole jo olleet vankilassa, he päätyvät sinne enemmän kuin todennäköisesti. Huumeet ovat osa kontrollia. Charles Manson oppi tämän vankilassa ja sovelsi sitä seuraajiinsa. Hän käytti pienempiä määriä huumeita, kun taas hänen seuraajansa olivat pilvessä. Tämä oli yksi tapa, jolla hän manipuloi heitä. Useimmat viettävät nyt loppuelämänsä vankilassa.

Teiniryhmässä julkaistiin tänään toinen kirje. Tyttö on neitsyt. Hän on tyytyväinen tähän. Hänen ystävänsä pohti, pitäisikö hänen "menettää neitsyytensä tullakseen satanistiksi". 

Pointtina on - muistakaa, että tosi satanismissa on kyse siitä, että olette oma itsenne ja olette vapaita. Kenenkään ei odoteta tekevän mitään sellaista, mikä ei ole hänelle mukavaa tai mikä ei kuulu hänen luonteeseensa.
Annan jokaisen seurata oman luontonsa saneluja.
— Saatana [Al Jilwahista]

Taikuuden harjoittamisesta on kirjoitettu kirjoja, muistaakseni joitakin Aleister Crowleyn kirjoittamia. Näissä opetuksissa lukijoita ohjeistetaan, että heidän on tehtävä tiettyjä asioita esteiden murtamiseksi. Tämä on täyttä paskapuhetta, ja rinnastan sen siihen, että kävelee suuren rekan eteen nähdäkseen, miltä tuntuu jäädä auton alle [jos selviää hengissä]. Olen taitava. Minun ei ole koskaan tarvinnut turvautua mihinkään tällaiseen väärään tietoon ja roskaan. Eikä kenenkään muunkaan pitäisi.

On monia erilaisia tapoja voimaannuttaa itseään ja voittaa rajoitukset, niin fyysiset kuin psyykkisetkin, ilman, että tarvitsee turvautua haitallisiin tekoihin. Esimerkiksi edistynyt taistelulajiharjoittelu antaa ihmiselle valtavasti voimaa. Tätä oikein suunnattuna ja käytettynä voi saavuttaa kaikenlaisia urotekoja. Useimmilla kamppailulajien harrastajilla ei ole tietoa siitä, miten soveltaa tätä voimaa fyysisen taistelun ulkopuolella. Meillä satanisteilla on.

Ihmiset, jotka käyttävät lapsia tai väittävät olevansa "tekemisissä" paholaisen kanssa manipuloidakseen muita ja saadakseen ravintoa heidän energioistaan, ovat todellisuudessa hyvin heikkoja. AINOA vihkimys, jota ihminen tarvitsee, on oman itsensä ja Saatanan välinen vihkimys. Kenelläkään "ylipapilla/-papittarella" tai kenelläkään muulla ei pitäisi olla minkäänlaista kontrollia tai valtaa toiseen ihmiseen. Saatanallinen papisto tarjoaa opastusta ja tukea - siinä kaikki. Saatanallisen papiston jäsenet ovat lahjakkaita ihmisiä, jotka voivat toimia meedioina tiedon välittämisessä, mutta jos olet joskus epävarma, mene itse Saatanan luo. Jos jokin asia ei tunnu oikealta, älä hyväksy sitä. 

Muista, että satanistina ainoa, jolla on auktoriteetti, on Saatana itse. Me emme vastaa kenellekään ihmiselle.TAKAISIN UUSIEN IHMISTEN PÄÄSIVULLE

TAKAISIN SAARNOIHIN

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457