Saatanalle omistautumisen tekeminen


"Jos minulla olisi niin monta sielua kuin on tähtiä, antaisin ne kaikki Mefistofeleelle!"
-Tohtori Faustus


*Lue usein kysytyt kysymykset sivun alareunasta. 


Mitä tapahtuu, kun teen virallisen sitoumuksen Saatanalle?
Saatana pitää huolta omistaan. Saatana antaa meille sisäistä voimaa, ja meistä tulee hengeltämme hyvin vahvoja. Toisin kuin oikean polun uskonnot, joissa kannattajat rukoilevat ja etsivät jumalaansa ikuisesti, Saatana tulee luoksemme itsestään. Monesti voimme tuntea hänet. Hän tulee opastamaan meitä, kun masennumme, olemme huolissamme tai meillä on ongelmia. 

Hän pistää meidät ruotuun ja näyttää meille, mitä meidän on tehtävä ollaksemme keskittyneitä ja onnellisia. 

Henkisen satanismin perusta on siinä, että saatamme Saatanan työn ihmiskunnan hyväksi päätökseen. Tämä on jumaluuden päämäärä, ja se saavutetaan voimameditaation avulla. Ihmiskunta on tällä hetkellä henkisesti hyvin alhaisella tasolla. Kun alamme meditoida, koemme syvällisiä positiivisia muutoksia elämässämme. Saatana ja hänen demoninsa (Alkuperäiset jumalat) suojelevat meitä ja pitävät meistä huolta, kun muutumme ja saavutamme henkilökohtaisen voiman. Saatanan kanssa meillä on suojaa, jota ulkopuolisilla ei ole. Voimme edetä mielen ja sielun voimissa niin pitkälle kuin haluamme. Ulkopuolisille tämä voi osoittautua vaaralliseksi. 

Saatana antaa meille myös tietoa. "Minä johdatan suoralle tielle ilman kirjaa." 
Kun muuntaudumme ja kasvamme, elämämme muuttuu parempaan suuntaan ja olemme paljon onnellisempia. Opimme Saatanan kautta, miten voimme ottaa oman elämämme ja kohtalomme hallintaamme sen sijaan, että olisimme kohtalon armoilla. Opimme parantamaan itsemme ja täyttämään omat toiveemme käyttämällä mielemme ja sielumme voimia. 

Sitoutuessamme osallistumme muodolliseen rituaaliin. Tämä tehdään vapaasta tahdosta. Teemme valinnan, toisin kuin jos meidät raahattaisiin johonkin kristilliseen kirkkoon ja lausuisimme purkkirukouksia (jotka on varastettu ja turmeltu itämaisista mantroista) idioottien joukon edessä. 

Tiedon ja tutkimuksen avulla voimme todistaa kiistatta, että nasareltilainen, "jehova" ja muut vastaavat ovat kaikki kuvitteellisia hahmoja, jotka on varastettu ja turmeltu käsitteistä kaiken hengellisen tiedon poistamiseksi, jotta muutamat "valitut" voivat hallita maailmaa mielen ja sielun voimien avulla. Lisätietoa Kristinusko paljastuu -sivuilla.
Koska niin monille on väkisin indoktrinoitu nämä hahmot ja se, mitä he edustavat (Saatanan viholliset), me sanoudumme irti niistä pysyvästi omistautumisrituaalissa. Tämä osoittautuu psykologisesti terveeksi ja v apauttavaksi. 

Initiaatiorituaali on hyvin henkilökohtainen, ellet päätä, että ystävät osallistuvat siihen, tai tee sitä osana ryhmää. 

Tarvitset: 

Kirjoita seuraava rukous: 

Kaikkivaltiaan ja sanoinkuvaamattoman Jumalan Saatanan/Luciferin edessä ja kaikkien helvetin demonien läsnä ollessa, jotka ovat Todellisia ja Alkuperäisiä jumalia, minä, (mainitse koko nimesi), sanoudun irti kaikista aikaisemmista uskollisuuksista. Minä sanoudun irti valheellisesta juutalaisesta/kristillisestä jumalasta Jehovasta, minä sanoudun irti hänen halpamaisesta ja arvottomasta pojastaan Jeesuksesta Kristuksesta, minä sanoudun irti hänen saastaisesta, vastenmielisestä ja mädäntyneestä pyhästä hengestään. 

Julistan Saatana Luciferin ainoaksi Jumalakseni. Lupaan tunnustaa ja kunnioittaa häntä kaikessa varauksetta ja toivon vastineeksi hänen moninaista apuaan pyrkimysteni menestyksekkäässä loppuun saattamisessa. 

On tärkeää kylpeä ennen kaikkia suorittamiasi rituaaleja, tämä tehdään kunnioituksesta. Kun olet valmis, voit sytyttää kynttilän. Ota neula, pistä vasemman käden etusormeen ja purista hieman verta ulos.

Kirjoita nimesi verellä.

Lausu rukous joko ääneen tai mielessäsi. 

Taita paperi ja anna sen palaa kynttilän tulessa. Monet meistä ovat jääneet meditoimaan, kunnes kynttilä on palanut itsestään. 

Lopeta rituaali lopuksi sanoilla "Olkoon niin". Ja suurella "YLISTETTY SAATANA!!!":lla.

 


 
Usein kysytyt kysymykset/huolet: 

Kysymys: 
Voinko suorittaa rituaalin useammin kuin kerran?
Vastaus: 
EI! Saatanalliset rituaalit ovat todellisia ja sitovia. Rituaali tulee suorittaa vain YHDEN KERRAN! 

Kysymys: 
Suoritin rituaalin. Sain tuskin yhtään verta paperille, onko rituaali silti voimassa? 
Vastaus: 
KYLLÄ!!! Veren määrällä ei ole merkitystä, tämä on vain muodollisuus. Se, mitä sydämessämme on ja mitkä ovat aikomuksemme, on paljon tärkeämpää kuin veren määrä allekirjoituksessamme. 

Kysymys: 
Voinko peruuttaa rituaalin myöhemmin?
Vastaus: 
Saatanalliset rituaalit, toisin kuin muiden uskontojen rituaalit, ovat todellisia ja pysyviä. Sain hyvin pienen määrän kirjeitä ihmisiltä, jotka olivat hämmentyneitä ja kristittyjen ahdistelemia. Yksi henkilö suoritti käänteisen rituaalin ja Saatana jätti hänet. Täysin. Saatana ei tyrkytä itseään kenellekään. 
Kristittyjä petetään. He uskovat "Jumalansa" olevan "rakastava" ja "anteeksiantava". Todellisuudessa tämä hirviö on ilkeä, vihamielinen ihmisten kimppuun hyökkääjä. Kun on Saatanan kanssa, on aina hänen suojeluksessaan. Hän huolehtii meistä, ja me astumme uuteen elämään, jossa meillä ei ole enää niitä huolia, joita muut kärsivät. Asiat eivät ole täydellisiä, mutta ne ovat aina paljon paremmin. Saatana ei rankaise ihmisiä, jotka hylkäävät hänet, vaan hän vain poistuu, ja ihminen jää yksin kestämään vihollisen piinaavia kärsimyksiä. 

Nämä ihmiset kirjoittivat minulle, koska useiden kuukausien jälkeen he rukoilivat Saatanaa ottamaan heidät takaisin. Vihollinen ei tehnyt yhtään mitään heidän hyväkseen. Kaikki katuivat suuresti sitä, että olivat koskaan lähteneet, ja halusivat epätoivoisesti palata. 

Kysymys: 
Olen alaikäinen, ja vanhempani aiheuttaisivat minulle vakavia ongelmia, jos he koskaan saisivat minut kiinni satanistisesta rituaalista.
Vastaus: 
Jos et voi mitenkään suorittaa rituaalia asettamatta itseäsi vaaraan, voit suorittaa sen astraalitemppelissäsi. [Klikkaa tästä]
Voit tehdä edellä mainitun rituaalin, kun olet vanhempi. Omistamisen suorittaminen astraalissa on aivan yhtä pätevää kuin sen suorittaminen fyysisesti. Saatana suhtautuu hyvin ymmärtäväisesti teini-ikäisiin, jotka pakotetaan hyväksymään kristinusko, kun he asuvat kotona ja ovat alaikäisiä. 

Kysymys: 
Olen alaikäinen, asun kristillisessä kodissa ja vanhempani pakottavat minut käymään kirkossa ja osallistumaan kristillisiin sakramentteihin. Voinko silti suorittaa omistautumisen? Suuttuuko Saatana minulle?
Vastaus: 
Kyllä, voit silti suorittaa rituaalin. Saatana ymmärtää. Niin kauan kuin olet hänelle sydämessäsi uskollinen, hän ei suutu sinulle. Ne teistä, jotka ovat alle 18-vuotiaita, eivät ole vapaita. Teidän ei tarvitse paljastaa uskollisuuttanne Saatanalle kenellekään. Se, mitä sydämessänne on, on tärkeämpää kuin mikään muu. Saatana neuvoo meitä Al-Jilwassa olemaan paljastamatta uskontoamme ulkopuolisille, jos se vahingoittaa meitä millään tavalla, tämä on erityisen tärkeää teini-ikäisille. Luopukaa vain mielessänne kristillisestä "Jumalasta", jos teidät pakotetaan osallistumaan mihinkään hänen roskaansa. Saatana ymmärtää, että kristillisissä kodeissa asuville teineille voi olla suorastaan vaarallista ja joissakin tapauksissa jopa hengenvaarallista paljastaa uskollisuutensa Hänelle.

 

© Copyright 2002, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457