Astraalitemppelin luominen


Astraalitemppelin säännöllinen käyttö voi lisätä taikuutesi tehokkuutta, ja sillä on monia muitakin käyttötarkoituksia. Astraaliprojektio on ihanteellinen, mutta ei välttämätön. Syvä meditatiivinen tila ja visualisointi ovat avainasemassa. Sinun tulisi rakentaa temppelisi rituaalin aikana, jolloin voit pyytää Isä Saatanaa siunaamaan sen. Meditoi niin kauan kuin tarvitset rakentaaksesi oman paikkasi. Tämä tulisi tehdä kutsun jälkeen, jossa kirjoitat pyynnön Saatanalle siunata ja vihkiä temppelisi.

Voit rakentaa temppelisi haluamallasi tavalla. Tämä on teidän alueenne. Visualisoi ensin temppelisi ulkopuoli. Se voi olla pyramidi tai minkä tahansa valitsemanne muotoinen ja tehty mistä tahansa valitsemistanne materiaaleista [niiden pitäisi olla vahvoja]. Kävele ovesta sisään. Tämä on alueenne. Luokaa oma alttarinne, matto tai lattia, minkä kokoinen, muotoinen tai värinen tahansa. Voit lisätä temppeliisi mitä tahansa haluamaasi. Palavia tulilamppuja, valtavia Baphometteja, punaisia, sinisiä tai mustia samettiseiniä, seiniä reunustavia istuimia, joissa on tyynyjä demonien tapaamista varten, valtavia kultaisia tai hopeisia suitsukkeenpolttimia - nämä ovat vain muutamia ideoita.

Tämä on ikioma yksityinen sisäinen paikkasi, jossa olet vapaa. Mitä useammin käyt tässä paikassa, sitä vahvemmaksi se tulee.
Kun olet valmis, voit kutsua suojelusdemonisi ja kaikki muut demonit, joihin sinulla on suhteita, katsomaan sitä.

Astraalitemppelisi käyttötarkoitukset:

Sinun tulisi ensin tuntea demoni, jonka haluat tavata, ja sinulla tulisi olla suhde häneen. Tässä on paikka, jossa voit kommunikoida ja esittää kysymyksiä.

Voit myös mennä sinne ja keskittyä tiettyihin psyykkisiä kykyjä vaativiin asioihin tai kommunikoida telepaattisesti. Voidaksesi kommunikoida telepaattisesti toisen ihmisen kanssa, mene temppelillesi aikana, jolloin hän nukkuu, ja "tahdon" hänen sielunsa temppelillesi. Tee tämä visualisoimalla. Kun hän on läsnä, jos haluat vaikuttaa häneen, erota hänen sielunsa vetämällä valokehosta ja puhu valokeholle antamalla lyhyitä käskyjä nykyhetkessä.

Jos haluat keskustella jostakin tärkeästä asiasta, puhu niin kuin jos hän todella istuisi vastapäätä sinua. Voit myös kertoa hänelle, että hän ei muista varsinaista tapahtunutta tapaamista, kun hän herää, mutta tottelee kaikkia käskyjä.

Niille teistä, jotka ovat alaikäisiä ja/tai jotka eivät voi suorittaa mitään muodollisia seremoniallisia riittejä, astraalitemppeli on ihanteellinen tällaiseen. Myös ne, jotka ovat alaikäisiä, voivat suorittaa vihkimyksensä Saatanalle siellä. Saatana ymmärtää tämän, ja se on yhtä pätevä kuin virallinen vihkimisseremonia. Kun olette täysi-ikäisiä, voitte saattaa tämän päätökseen suorittamalla varsinaisen täyden seremonian.


TAKAISIN SAATANALLISEN NOITUUDEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2003, 2006, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457