BeelzebubBEELZEBUB tunnetaan myös nimillä BAALZEBUB, ENLIL, BEL, "PIR BUB" * BAAL ZEBUL ja BEELZEBUTH. 
Hänet tunnetaan myös nimillä Goetian Demoni "BAEL", Antiikin Kreikan ZEUS, Skandinavian THOR, Intian INDRA, Baltian PERKUNAS.

He, jotka ovat lähellä Beelsebubia, tietävät, että hän on Enlil. Tämä on häneltä henkilökohtaisesti. Enlil oli alkuperäinen "Bel", josta myöhemmin kehittyi "Baal". "Baal" tarkoittaa "Herraa", "Mestaria" "Baal ruhtinasta". Beelzebub/Enlil oli hyvin suosittu ja tunnettu jumala, jonka mukaan oli nimetty kaupunkeja etuliitteellä "Baal" kaikkialla Lähi-idässä.

Useimmat ihmiset, jotka ovat opiskelleet okkultismia, tietävät, että hän on hyvin lähellä Saatanaa, ja he molemmat juontavat juurensa "ajan alkuun" täällä maan päällä; Enlil ja Enki. Hän on Isä Saatanan velipuoli. Yhdessä veljensä Ea/Saatanan ja Astarothin kanssa hän päätyi grimoireihin yhtenä Helvetin kruunatuista ruhtinaista ja hänet leimattiin "pahaksi", kuten muutkin pakanajumalamme. 

"Baal Zebubista, Ekronin parantavasta Jumalasta, tuli myöhemmin yksi sana - Beelsebub - joka tuli edustamaan pahuutta ja epäjumalanpalvontaa Raamatun Uudessa testamentissa." 
- Ote kirjasta: Coleman South, "Syria", 1995

Beelsebub tunnetaan parhaiten filistealaisten jumalana, hän hallitsi Ekronin kaupunkia. Hän on Saatanan jälkeen toiseksi tärkein. Muinaiset filistealaiset palvoivat häntä nimellä "Baalsebub". Beelsebub on "kaiken lentävän herra". Missä tahansa häntä palvottiinkin, hänet tunnettiin sään ja meteorologian jumalana. Hän hallitsi myös ilmateitä, kun nefilit tulivat Maahan. Heprealaiset vääristivät hänen nimensä tarkoittaakseen "kärpästen herraa".

Beelsebub huolehtii omistautuneiden satanistien välisistä sisäisistä riidoista. Saatana haluaa yhtenäisyyttä, ja Beelzebub panee sen täytäntöön. Hän voi olla hyvin tiukka, sillä Saatana ei hyväksy sitä, että vannoutuneet satanistit kiroavat toisiaan. Beelzebub on kaiken idän [Kaukoidän], taistelulajien ja aasialaisen kulttuurin suojelija. 

Ylipapitar Maxine: 

"Kokemukseni: Näin hänet ensimmäistä kertaa, kun pyysin hänen apuaan tämän häntä koskevan verkkosivun luomiseen. Hän ilmestyi minulle ja hänellä oli platinanvaaleat hiukset ja tummemmat kulmakarvat, ja yllään valkoinen kaapu. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin hänet. Kuulin hänen äänensä kauan sitten, ja se oli karhea, mutta kun hän puhui minulle äskettäin, karheus oli kadonnut. Tämä johtuu luultavasti siitä, että hän on nyt vapaa."

Ylipappi Hooded Cobra 666:

"Baal-nimikkeen merkitys kääntyy kuninkaaksi tai mestariksi. Beelsebub on aina liittynyt kuninkuuteen, hallitsijuuteen, kosmiseen hallintaan ja korkeimpaan auktoriteettiin, ja se on ollut korkein jumala useimmissa pakanallisissa sivilisaatioissa, kulkien eri nimillä. Roomalaisille hän oli Jupiter ja kreikkalaisille Zeus, ja hänellä oli ikuisia ominaisuuksia, kuten ukkonen, säänhallinta, kuninkaallinen valta tai vallan ja rikkauksien antaminen. Hän on henkisyyden mestari ja antaa kansalleen aineellisen voiman ohella myös henkisiä lahjoja, jotka ovat hengellisen ymmärryksen tulosta. Hän on ollut joidenkin maailman suurimpien ja fyysisesti ja henkisesti edistyneimpien valtakuntien, johtajien ja merkittävien persoonallisuuksien takana, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi ihmiskunnan historiaan. Hän on maallisen ja kosmisen auktoriteetin ruumiillistuma. Hän on ollut monien suurten historiallisesti merkittävien persoonallisuuksien, kuten Aleksanteri Suuren, suojelija. Hän on ollut kanssamme jo aikakausia ja aikakausia." 

Lisätietoa Beelsebubista, vertauskuvia ja laajempaa tietoa Jumalasta, klikkaa tästä.

Beelzebubin sinetit:

Egyptiläinen hieroglyfi, joka tarkoittaa ilmaa ja tuulta, on hyvin samankaltainen kuin yksi Beelzebubin siilistä. Kehitys tässä on ilmeinen. Tarkoitan, että Beelzebub on "ilman ruhtinas". Minusta on kuvottavaa, miten vihollinen on halventanut jumalaamme ja väittänyt Beelsebubia "kärpästen herraksi". Monissa juutalaisissa kirjallisissa grimoireissa on rumia kärpäsiä kuvaavia kuvia Beelsebubista, samoin kuin hirviömäisiä kuvia muista jumalistamme. 
Olen myös huomannut monta kertaa tutkimuksissani, että monista eri muinaisista kansoista, kuten aviiteista, joiden jumala oli Adramelek, on vain vähän, jos lainkaan, todellista tietoa. Löysin vain juutalais-kristillisestä Raamatusta, jossa heprealaiset hyökkäsivät raa'asti heidän kimppuunsa ja murhasivat heidät joukkomurhilla [kansanmurha], kuten monet muutkin pakanakansat. Muinaiset kirjastot, jotka hävitettiin maan tasalle, eivät sisältäneet ainoastaan okkulttista ja hengellistä tietoa, vaan ne sisälsivät myös historiaa. Yllä oleva on räikeä esimerkki siitä, että historia on tarkoituksellisesti tuhottu ja korvattu valheilla. 

Juutalaisten ja kristittyjen muinaisen tiedon tuhoamisen ohella menetettiin lähes kaikki Beelsebubia koskeva tieto. Kristityillä oli vapaus pilkata, mustamaalata ja panetella Alkuperäisten Jumalten mainetta miten parhaaksi katsomallaan tavalla. Koska kaupunkien hävittämisen, "pakanallisten" kansojen joukkomurhien, niiden temppelien, kirjastojen ja arkistojen tuhoamisen jälkeen ei ollut enää vastarintaa, uusilla sukupolvilla ei ollut muita lähteitä, joiden puoleen kääntyä näitä jumalia koskevan tiedon saamiseksi, kuin juutalais-kristillinen Raamattu.

Beelsebub/Enlil oli Nippurin suojelujumala, joka oli kaupunki Sumeriassa, nykyisen Irakin alueella.

Beelsebubilla oli zikkurateja, pyhäkköjä ja temppeleitä, jotka sijaitsivat hänen kaupungissaan Nippurissa. Alla on kuvia hänen temppelinsä jäännöksistä. Kukkulan päällä olevan linnoituksen rakensivat amerikkalaiset kaivajat 1890-luvulla "suojellakseen heitä paikallisilta heimoilta". Alla on Nippurin suuri zikkurat ja Enlilin temppeli:

Beelzebub/Enlil on myrskyjen, ilmakehän, tuulen, sateen ja ilman elementin Jumala. Hän on myös entomanian jumala. Entomantiikka on ennustamismenetelmä, jossa tulkitaan hyönteisten käyttäytymistä. Beelzebub on myös astrologian ja eläinradan mestari.
Hänen numeronsa on 50.

Hänen Nippurin zikkurat oli nimeltään "Fi-irn-bar-sag". Hän on jumala, joka heittää ukkosenjyrähdyksensä ja salamansa Saatanan vihollisia vastaan. [Useampi kuin yksi kristillinen kirkko on joutunut joskus katastrofiin]. Häntä pidetään armollisena elämää antavana ja elämää ylläpitävänä Jumalana, joka pitää huolta kansastaan, kedon eläimistä, taivaan linnuista ja meren kaloista. "Enlil [Beelsebub] on sekä sodan Jumala että rauhan Jumala; tuhoaja ja suojelija, puolustaja, palauttaja, rakentaja; haitallinen, vihamielinen ja mitä armollisin." ¹

Nauttiakseen hänen siunauksistaan ihmisen on solmittava oikea suhde häneen ja Saatanaan. Hän toteuttaa ja panee täytäntöön Saatanan määräykset.

"Enlil [Beelsebub] ei kammoksu eikä pelkää vihollista. Hänen aloittamaansa taistelua jatketaan peräänantamattomalla tarmolla, kunnes se viedään voitokkaaseen loppuun - hänen kanssaan ei ole anteeksiantoa eikä perääntymistä: 
Vihamielinen, ei alistuva maa - siitä maasta rintasi ei käänny.
Jos hänen vihansa on kerran herännyt, ei ole ketään, joka voisi saada hänet lähtemään tai rauhoittumaan." ²

Enlil/Beelzebub oli "suojelija ja elämän antaja". "Niin raivoisa ja tuhoisa kuin Enlil voi olla vihollisia kohtaan, niin armollinen, kiltti ja rakastava hän voi olla, kun kyse on hänen omasta kansastaan ja maastaan. Hän suojelee kansaansa vihamielisiltä hyökkäyksiltä ympäröimällä heidät ja heidän kotinsa korkealla muurilla tai muuttumalla heille linnoitukseksi tai taloksi, jonka pultit hän kiinnittää tukevasti niin, etteivät vihamieliset laumat voi kiivetä sen yli tai voittaa sitä eivätkä päästä sen porteista sisään." 

"Jos hänen kansansa tarvitsee sadetta, hän avaa taivaan portit, vetää sen kalterit taaksepäin, löysää sen kiinnitykset, poistaa sen pultit, jotta runsaat sateet kastelevat heidän peltonsa; tai hän voi tehdä tämän hukuttaakseen ja tuhotakseen vihollisen täysin."

Alla on muinaisen sumerin virsi Enlilille/Beelzebubille: ³ 

Taivaan portit 
Taivaan kalterit 
Taivaan kiinnikkeet 
Taivaan salvat 
Sinä avaat 
Sinä vedät takaisin
Sinä löysäät 
Sinä poistat 

"Hän ylläpitää sekä ihmisten että eläinten elämää. Näin tehdessään hän ei jätä huomiotta pienintäkään ja vähäpätöisintä, joka saa itämään, vilja olet sinä."

Muinaiset babylonialaiset olivat hämmästyneitä Enlilin rakastavasta ystävällisyydestä, suojelusta ja tuesta, ja ylistivät häntä huudahtaen: "Hän, joka suojelee [antaa tukea]."

Hänellä on poikkeuksellisia voimia ja valtaa. Hänen auktoriteettinsa tunnus on puhdas tai kirkas valtikka, jota hän kantaa tai pitää käsissään tai jota hän heiluttaa. Hän toimii Saatanan valtuuttamana. Tämä kirkas valtikka ei kuitenkaan ole pelkästään auktoriteetin, vallan ja voiman tunnus, vaan myös Beelsebubin, kirjanoppineen, kädessä oleva kynänvarsi, jolla hän kirjoittaa Saatanan tahdon ja Hänen päätöksensä.

"Eläinradan kahdellatoista merkillä, vuodella, vuodenajoilla, kuukausilla ja horoskooppimerkillä on jokaisella ja kaikilla oma alkunsa ja loppunsa, rajansa tai ääriviivansa, kuvansa tai piirroksensa: Enlil [Beelsebub] osoittaa ja julistaa ne. Jokaisella niistä on merkitys: Enlil [Beelzebub] tulkitsee ne. Tämän hän tekee "ilmestystensä täyteydellä". 'Enlil ja hänen seitsemän ilmenemismuotonsa.' Jokaisen sellaisen jumalan luonteeseen, joka jossakin kolminaisuudessa oli joskus "Pojan" roolissa, liittyy yksi huomattavimmista seikoista, että tällaisella jumalalla katsottiin olevan "seitsemän voimansa ilmenemismuotoa".' 'Seitsemän' ne olivat, koska tämä luku ilmaisee 'täyteyttä, täydellisyyttä, kokonaisuutta'." 4
*Nämä ovat chakrat

Alla on kaavio Beelsebubin temppelistä Ekronissa muinaisessa Filistiassa:

*Beelsebub tunnettiin "Pir Bubina" Irakin jesidien paholaispalvojien keskuudessa. He väittävät, että hän oli kuningas Ahabin Jumala. [Viite: Isya Josephin kirjoittama ”Devil Worship”, 1919, sivu 40]

Seuraava on ote kirjasta "Encyclopaedia Biblica; a Critical Dictionary of the Literary, Political and Religious History, the Archaeology, Geography, and Natural History of the Bible"
Nide I: A-D 
kirjoittaneet Rev. T. K. Cheyne, M.A., DD ja J. Sutherland Black, M.A. LL.D.
New York, The Macmillan Company; London: Adam and Charles Black, 1899

"BAALZEBUB ottaen Zebub tai Myla nimellä Kärpäsjumala, Ekronin jumala, jonka oraakkelia Ahasja Israelin kuningas kuuli viimeisessä sairaudessaan. Nimi selitetään yleisesti "kärpästen herraksi". On totta, että tälle ei ole seemiläistä analogiaa, mutta Pausanias kertoo Jumalasta, joka karkotti vaaralliset kärpäsparvet Olympiasta, ja Klemens Aleksandrialainen todistaa saman Jumalan kultin Elisissä, ja voimme halutessamme tulkita nimityksen "Jumala, joka sekä lähettää että poistaa kärpäsvaivan". Katsokaamme kuitenkin pidemmälle. Bezold arveli, että eräässä 12. vuosisadan assyrialaisessa kirjoituksessa. eaa. "Baal-Zabnbi" oli Sebubin nimi. Baal-Zebub oli laajalti tunnettu jumalallinen nimi, joka oli omaksuttu Ekronin jumalalle. Viimeisen tavun palautus on kuitenkin kieltämättä varsin epävarma, ja lukutapa Baal-Sapuna [ks. BAAL-ZEPHON, I] vaikuttaa paljon todennäköisemmältä. Winckler ehdottaa siksi, että Zebub voisi olla jokin hyvin vanha Ekronin paikkakunnan nimi [jota ei enää selitetä etymologisesti], Baal-Sidonin, Baal-Hermonin, Baal-Libanonin analogian mukaisesti. Mitään tällaista paikkakuntaa ei kuitenkaan tunneta, ja Ekron, ei mikään Ekronissa sijaitseva paikkakunta, oli Baalin alue. Siksi on todennäköisempää, että Baal-Zebub, "Kärpästen herra" [joka esiintyy vain hyvin myöhäisessä kertomuksessa, jossa on selvä didaktinen suuntaus], on halveksiva uneufoninen juutalainen muunnos todellisesta nimestä, joka oli luultavasti Baal-Zebul, 'Korkean talon herra'." 

"Tämä on sellainen titteli, jollainen kuka tahansa jumala, jolla oli hieno temppeli, saattoi kantaa, eikä se luultavasti rajoittunut Ekronin Jumalaan. 'Korkea talo' viittaisi samalla Jumalan asuinpaikkaan 'kokoontumisvuorelle' kaukana pohjoisessa. On syytä olettaa, että foinikialaiset tunsivat tällaisen asuinpaikan. Käsitys sisältyy jumalalliseen nimeen Baal-Safon, 'Pohjoisen Herra' [ks. BAAL-ZEPHON], ja Tyyron kuninkaasta kertovaan Elegiaan [Hesekiel 28 ]; ja filistealaiset todennäköisesti tiesivät siitä. Joka tapauksessa myöhäinen hepreankielinen kertoja tai, jos haluamme, varhainen kirjuri on saattanut paheksua sitä, että Ekronin Jumalaan sovellettiin sellaista arvonimeä kuin "korkean temppelin Herra" [joka viittasi hänelle joko Salomon temppeliin tai Jehovan taivaalliseen asuinpaikkaan], ja muutti sen muotoon "kärpästen Herra", Baal-Sebub. Tämä selitys valaisee kolmea oikeaa nimeä: JEZEBEL, ZEBUL ja ZEBULON, 'sinun [korkeasta temppelistäsi], pyhyydestäsi ja kirkkaudestasi'. Samaa termiä voitaisiin soveltaa kuun kartanoon taivaalla." 

 


Viitteet: 

¹ Sumerian Hymns and Prayers to God Nin-Ib from the Temple Library of Nippur
kirjoittanut Hugo Radau 
Julkaissut Pennsylvanian yliopiston arkeologian laitos 1911; Sivu 21. 
² Ibid, s. 23
³ Ibid s. 25
4 Ibid s. 27

*Herra Beelzebulilta suoraan ylipappi Hooded Cobralle

Takaisin korkea-arvoisiin Jumaliin ja Helvetin Kruunattuihin ruhtinaisiin

 

© Copyright 2004, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457