Lahjoita

Kristillisillä kirkoilla on miljardeja ja miljardeja dollareita. Jotta satanismi voisi edetä, tarvitaan rahaa. Saatanan Ilon Ministeriö voi tehdä paljon enemmän resursseilla. Viimeisten 20 vuoden ajan Saatanan Ilo on tarjonnut valtavan määrän hengellistä tietoa, tietämystä ja tukea. Suuri osa tästä on tehty mahdolliseksi laajoilla henkilökohtaisilla ponnisteluilla, ja lahjoitukset auttavat tässä suhteessa valtavasti.

Tee lahjoitus satanismin tukemiseksi ja edistämiseksi jo tänään!

Kirkon tarkoitus on oppia ja saada tietoa. Satanismissa on kyse tiedosta. Saatanan Ilon Ministeriö tekee tiedon ilmaiseksi ja kaikkien saataville. Suuri osa tästä tiedosta on vaikeasti löydettävissä, tukahdutettua ja harvinaista. Olemassa olevia artikkeleita päivitetään usein ja uutta tietoa julkaistaan usein.

Saatanan Ilon -papisto tarjoaa tietoa, tukea ja opastusta Saatanan Ilon -verkkoryhmissä.

Lahjoitukset käytetään tutkimusaineistoon, JoS:n verkkosivujen ylläpitoon, mainontaan, uusiin verkkosivuihin ja satanismin tukemiseen ja edistämiseen.


Päivitys: 9 Toukokuuta 2023

Tästä lähtien Joy of Satan hyväksyy lisää kryptovaluuttoja. Bitcoinin suuret maksut tekevät siitä tällä hetkellä hankalan monille käyttäjille.

Lahjoittaminen muulla kryptovaluutalla kuin BTC:llä on täsmälleen sama prosessi kuin lahjoittaminen BTC:llä, paitsi että sen sijaan ostetaan tämä valuutta ja välitetään se alla olevaan osoitteeseen.

BTC:tä ja XMR:ää suositaan, mutta myös muita kryptovaluuttoja hyväksytään tästä lähtien.


Kuinka Lahjoittaa Kryptovaluutoilla Saatanan Ilolle: Opas

Klikkaa osoitetta kopioidaksesi se.Meidän tavoitteet ovat:

 Päivitykset: 27. Huhtikuuta 2023

Bitcoin-osoite päivitetty. Myös edellinen on edelleen toiminnassa. Tällä pyritään parantamaan lahjoittajien yksityisyyttä. Saatanan Ilo kiittää koko sydämestään niitä, jotka osallistuvat henkisen satanismin kasvuun.

Käyttäkää tästä lähtien alla olevia osoitteita.


Päivitykset: 13. Kesäkuuta 2022

Kuinka Lahjoittaa Kryptovaluutoilla Saatanan Ilolle: Opas


Päivitykset: 22. Maaliskuuta 2022

Kuunneltuamme jäseniltä saamamme palautteen olemme myös lisänneet alle mahdollisuuden lahjoittaa ZEC/ZCASH-kryptovaluutalla. Tämä on Moneron lisäksi yksityisyyteen keskittyvä kryptovaluutta, jota voi helposti ostaa mistä tahansa kryptopörssistä. Kirjoitamme myös erittäin helppoja oppaita niille, jotka haluavat lahjoittaa. Kryptovaluutalla lahjoittaminen on itse asiassa hyvin helppoa, ja perehtyneisyys tähän tulee helposti ensimmäisen yrityksen jälkeen. Verkossa on monia palveluita, joiden avulla jokainen voi tehdä tämän hyvin helposti.


Päivitykset: 15. Maaliskuuta 2022

Se on virallista, me siirrymme ainoastaan Kryptolahjoituksiin. Päätös on tehty perusteellisen harkinnan jälkeen. Paypalista ei ole ollut mitään hyötyä, ja sen häiriköinti tekee siitä sopimattoman välineen lahjoituksille, mutta se on myös ongelma yksityisyyden suojan kannalta. Viimeaikaiset tapahtumat vapauksia vastaan lännessä, sekä yleinen "toisinajattelijoiden" kohtelu, joka lähentelee Neuvostoliittoa, on riittävä syy. Tavallinen järjestelmä on tässä vaiheessa liian paljon vihollisen hillitsemä. Parempaa vaihtoehtoa ei aiemmin ollut, mutta nyt Krypto tarjoaa tämän mahdollisuuden. Kaikkia kannustetaan tutustumaan kryptovaluuttaan tarkemmin, lahjoituksia varten, mutta myös itsenne ja oman tulevaisuutenne vuoksi. Se on hyvin helppoa, kätevää, mutta se voi myös osoittautua hyödylliseksi kaikille, jotka oppivat nämä perusasiat ennen Krypton massaomaksumista.


Päivitykset: 12. Tammikuuta 2022:

Saatamme siirtyä kokonaan lohkoketjuihin/kryptolahjoituksiin, mutta vasta sitten, kun tämä on virallisesti sertifioitu. Kryptojärjestelmien helppokäyttöisyys ja laatu on ylivoimainen verrattuna Paypaliin ja siihen liittyviin transaktioalustoihin.


Päivitykset: 17. Syyskuuta 2021:

Laajan nettisensuurin sekä Yhdysvalloissa ja läntisessä maailmassa käynnissä olevien vapauksiamme ja taloudellisia vapauksiamme vastaan suunnattujen uhkien vuoksi Saatanan Ilo ottaa tästä lähtien vastaan lahjoituksia kryptovaluutan kautta. Yhä kasvava sensuurin uhka Yhdysvalloissa ja läntisessä maailmassa kasvaa eksponentiaalisesti ajan myötä. Saatanan Ilo ei pelkää sanoa totuutta, eikä tämä tule koskaan muuttumaan. Satanismissa on kyse vapaudesta.

Edellä mainitun todellisuuden vuoksi kryptovaluutat ovat nyt suositeltavin tapa lahjoittaa. Kaikkia kehotetaan käyttämään sen sijaan kryptovaluuttaa ja alkamaan siirtyä pois valtavirran prosessoreista tämän vuoksi. Kryptovaluutan ostaminen, lähettäminen, lahjoittaminen ja säilyttäminen on hyvin helppoa.

Jos haluat ilmoittaa meille lahjoituksesta, kysyä mitä tahansa asiaan liittyvää kysymystä siitä, miten lahjoittaa, tai jos haluat lahjoittaa muilla kuin alla mainituilla kryptovaluutoilla, älä epäröi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].


© Copyright 2005, 2022 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457