Lahjoittaminen


Kristillisillä kirkoilla on miljardeja ja miljardeja dollareita. Jotta satanismi voisi edetä, tarvitaan rahaa. Joy of Satan Ministries voi tehdä paljon enemmän resursseilla. Viimeisten 20 vuoden ajan Joy of Satan on tarjonnut valtavan määrän hengellistä tietoa, tietämystä ja tukea. Suuri osa tästä on tehty mahdolliseksi laajoilla henkilökohtaisilla ponnisteluilla, ja lahjoitukset auttavat tässä suhteessa valtavasti. 

Tee lahjoitus satanismin edistämiseksi ja kehittämiseksi jo tänään! 

Kirkon tarkoitus on oppettaa ja jakaa tietoa. Satanismissa on kyse tiedosta. Joy of Satan Ministries tekee tiedon ilmaiseksi ja kaikkien saataville. Suuri osa tästä tiedosta on vaikeasti löydettävissä, tukahdutettua ja harvinaista. Olemassa olevia artikkeleita päivitetään ja uutta tietoa julkaistaan usein.

Joy of Satan -papisto tarjoaa tietoa, tukea ja opastusta Joy of Satan -verkkoryhmissä.

Lahjoitukset käytetään tutkimusaineistoon, JoS:n verkkosivujen ylläpitoon, mainontaan, uusiin verkkosivuihin ja satanismin edistämiseen ja kehittämiseen.


Päivitykset 21. marraskuuta 2022

Bitcoin- ja XMR-osoitteet päivitetty. Edelliset toimivat yhä. Tämä on lahjoittajien yksityisyyden parantamiseksi. Saatanan Ilo kiittää täysin sydämin heitä, jotka auttavat Hengellisten satanismin kasvua.

Käytä alla olevaa osoitetta tästedes.


Päivitykset: 22. maaliskuuta 2022

Kuunneltuamme jäsenten palautetta, olemme myös lisänneet alla olevan vaihtoehdon lahjoittaa ZEC/ZCASH-kryptovaluutalla. Tämä on Moneron ohella yksityisyyteen keskittyvä kryptovaluutta, jonka voi helposti ostaa mistä tahansa kryptopörssistä. Kirjoitamme myös erittäin helppoja oppaita niille, jotka haluavat lahjoittaa. Kryptovaluutalla lahjoittaminen on itse asiassa hyvin helppoa, ja perehtyneisyys tähän tulee helposti ensimmäisen yrityksen jälkeen. Verkossa on monia palveluita, joiden avulla jokainen voi tehdä tämän hyvin helposti.


Päivitykset: 15. maaliskuuta 2022

Se on virallista, olemme siirtymässä vain krypto-lahjoituksiin. Siitä on päätetty huomattavan harkinnan jälkeen. Paypal ei ole ollut hyvä mihinkään ja sen häiriköinti tekee siitä sopimattoman välineen lahjoituksille, mutta myös ongelman yksityisyyden kannalta. Viimeaikaiset tapahtumat vapauksia vastaan lännessä, sekä yleinen "toisinajattelijoiden" kohtelu, joka lähentelee Neuvostoliittoa, on riittävä syy. Tavallinen järjestelmä on tässä vaiheessa liian paljon vihollisen hallitsema. Parempaa vaihtoehtoa ei aiemmin ollut, mutta nyt krypto tarjoaa tämän mahdollisuuden. Kaikkia kannustetaan tutustumaan kryptovaluuttaan tarkemmin, lahjoituksia varten, mutta myös itsenne ja oman tulevaisuutenne vuoksi. Se on hyvin helppoa, kätevää, mutta se voi myös osoittautua hyödylliseksi kaikille, jotka oppivat nämä perusasiat ennen krypton massatuloa.


Päivitykset: 12. tammikuuta 2022:

Saatamme siirtyä kokonaan vain lohkoketju-/kryptolahjoituksiin, mutta emme ennen kuin sertifioimme tämän virallisesti. Kryptojärjestelmien helppokäyttöisyys ja laatu on ylivoimainen Paypaliin ja siihen liittyviin transaktioalustoihin verrattuna. 


Päivitykset: 17. syyskuuta 2021:

Laajan nettisensuurin ja Yhdysvalloissa ja läntisessä maailmassa meneillään olevien vapauksiimme ja taloudellisiin vapauksiimme kohdistuvien uhkien vuoksi Joy of Satan hyväksyy tästä lähtien lahjoitukset kryptovaluutan kautta. Yhä kasvava sensuurin uhka Yhdysvalloissa ja läntisessä maailmassa kasvaa eksponentiaalisesti ajan myötä. Saatanan Ilo ei pelkää sanoa totuutta, eikä tämä tule koskaan muuttumaan. Satanismissa on kyse vapaudesta. 

Edellä mainitun todellisuuden vuoksi kryptovaluutat ovat nyt ensisijainen tapa lahjoittaa. Kaikkia kehotetaan käyttämään sen sijaan kryptovaluuttaa ja alkamaan siirtyä pois valtavirran prosessoreista tämän vuoksi. Kryptovaluutan ostaminen, lähettäminen, lahjoittaminen ja säilyttäminen on hyvin helppoa.

Jos haluat ilmoittaa meille lahjoituksesta, kysyä mitä tahansa asiaan liittyvää kysymystä siitä, miten lahjoittaa, tai jos haluat lahjoittaa muilla kuin alla mainituilla kryptovaluutoilla, älä epäröi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Bitcoin Logo  
Bitcoin:

bc1q6cml4c23yeeh7nv3vl0dk2wzgm8lp8kkjt847r
 

Monero XMR Logo 
XMR:

49rr9BxdKQveVzg1F4ceAT6yGtnG1w9F6BuMakkJr8nBc4emi7gUpds8zqLjdE2j12HAij2XYquevSfy7uLaHtWs6FYHuiA

ZCash Logo
ZCASH:

t1MrAeBwUVv1a9c1FX4sU5yVUGdQjk7NsEYPäämäärämme ovat: 


 

© Copyright 2005, 2022 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457