OPAS:
KUINKA LAHJOITTAA SAATANAN ILOLLE KRYPTOVALUUTOILLA


Alla on erittäin kattava opas siitä, miten lahjoittaa Bitcoinilla. Nämä eri tavat ostaa ja lähettää kryptoa, tulevat olemaan melko helppoja tehdä. Kun olet tehnyt tämän kerran, se on erittäin helppo tehdä. Niille, jotka ovat tottuneet tähän, se vie kirjaimellisesti vain muutaman minuutin, eikä se ole kovinkaan paljon erilainen kuin PayPal-lahjoitus - vain turvallisempi kaikille osapuolille.

Alla on esitetty eri menetelmiä.

Kryptovaluutalla lahjoittaminen on helppoa. Joy Of Satanissa olemme päättäneet siirtyä kryptolahjoituksiin, koska uskontomme saa epäoikeudenmukaista ja epätasa-arvoista kohtelua moniin muihin verrattuna rahoitusjärjestelmässä. Perinteiset maksupalveluntarjoajat, jopa pankit, leimaavat nyt monet ihmiset "salaliittoteoreetikoiksi" ja käyvät taloudellista sotaa kaikkia vastaan, joilla on vastakkainen mielipide kuin heillä. Näin on ollut jo vuosia ja vuosia.

Jotta Joy of Satan selviytyisi, tarvitaan lahjoituksia. Alla on 6 erilaista tapaa lahjoittaa kryptolla. Kaikki nämä menetelmät ovat paljon parempia kuin PayPal ja ylivertaisia Paypaliin verrattuna.


   
Osoite Päivitetty 29/Toukokuu/2023
Bitcoin:
bc1qm6288jtry9gpfzs8hvt8rh74fmar8dn0feq90m
 

Lahjoitustapa 1 - Exoduksen Lompakon Kautta

1. Lataa Exodus-lompakko Google Android Storesta tai Apple Storesta.

2. Käynnistä sovellus ja anna sen avautua, kunnes sinulla on toimiva lompakko. Paina Bitcoinin kuvaa ja paina sitten oikeassa yläkulmassa alaspäin osoittavaa nuolta. Kopioi tämä lompakkosi osoite ja siirry sitten pääkäyttöliittymään.

3. Mene oikeassa alareunassa olevan logon neljän neliön kohdalle ja paina sitä.

4. Sitten ilmestyy paneeli, jossa lukee "Osta kryptoa". Paina tätä ja paina sitten seuraavaa.

5. Syötä summa, jonka haluat lähettää. Esimerkiksi 200 Euroa.

6. Paina "Hyväksy ja jatka".

7. Selaimesi avautuu. Varmista sitten, että summa on oikein ja paina "Jatka - Kokonaissumma X.XX".

8. Syötä sitten sähköpostiosoitteesi. Saat vahvistussähköpostin, ja sinun tulee laittaa salasana. Hävityssähköpostia tai toissijaista sähköpostia kannattaa käyttää tähän, ei pääsähköpostiasi.

9. Vahvistuksen jälkeen sinulle näytetään ruutu, jossa on BTC-osoitteesi. Tämän osoitteen pitäisi olla se, jonka näit vaiheessa 2.

10. Paina yksinkertaisesti "Jatka". Sitten sinua pyydetään syöttämään korttitietosi, ja saat Bitcoinin muutaman minuutin kuluttua muutaman minuutin kuluttua Exodus-lompakossasi.

11. Kun kolikot ovat saapuneet [tämän pitäisi kestää jonkin aikaa, älä ole huolissasi tästä viiveestä, se on normaalia Cryptossa], voit siirtyä Bitcoin-lompakkoon Exodoksessasi. Sinulla pitäisi olla tietty määrä Bitcoinia, jonka olet ostanut aiemmin.

12. Painat sitten "Lähetä"-painiketta, joka on vasemmassa yläkulmassa oleva painike, jossa näkyy sinusta poispäin osoittava nuoli. Paina tätä.

13. Nyt painat sanaa "Kaikki", mikä tarkoittaa, että lähetät juuri ostamasi bitcoinit.

14. Sinun täytyy nyt joko kopioida-liimata Joy of Satan -lompakon Bitcoin-osoite [joka on lahjoitussivulla] tai vaihtoehtoisesti painaa QR-merkkiä skannataksesi Joy of Satan -lahjoitussivun osoitelaatikon. Osoite tulee automaattisesti ruutuun.

15. Varmista, että se on sama osoite, johon lähetät.

16. Paina Seuraava ja lähetä Bitcoin sitten pyyhkäisypainikkeella.

17. Bitcoinin pitäisi olla lähetetty.

18. ONNITTELUT, LAHJOITIT SAATANAN ILOLLE!Lahjoitustapa 2 - Trust-Lompakon Kautta

1. Lataa Trust-lompakko Google Android Storesta tai Apple Storesta.

2. Käynnistä sovellus ja käy läpi alustavat vaiheet lompakon avaamiseksi.

3. Kun lompakkosi on avattu, paina näytöllä olevaa Bitcoinia, ja näet BTC-osoitteesi.

3. Paina näytön yläreunassa olevaa "OSTA"-painiketta ja paina sitten Bitcoin.

4. Aseta haluamasi määrä ja valitse palveluntarjoaja [Ne ovat kaikki samanlaisia, mutta jotkut palveluntarjoajat saattavat hylätä joitakin kortteja. Jos tapahtuma hylätään, siirry toiseen palveluntarjoajaan].

5. Seuraavissa näytöissä joillakin palveluntarjoajilla sinun on syötettävä luotto- tai pankkikorttitietosi, kun taas toiset palveluntarjoajat pyytävät sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Kun kaikki tämä on tehty, paina seuraava, kunnes viimeinen näyttö tulee.

6. Kun kaikki edellä mainitut vaiheet on saatu päätökseen, Bitcoin ostetaan ja se ilmestyy jonkin ajan kuluttua Trust Walletiin.

7. Paina sitten "Lähetä" näytön vasemmassa yläkulmassa.

8. Laita vastaanottajan osoite [Joy of Satan Bitcoin-osoite siellä] ja paina "Max" -määrää tai haluamasi BTC-määrää. Voit myös skannata lahjoitussivun QR-koodin. Varmista, että tämä on sama kuin JoSissa.

9. Paina "Jatka" näytön oikeassa yläkulmassa.

10. Näyttöön tulee ikkuna, jossa lukee "Siirto", jonka jälkeen painat "Vahvista".

11. ONNITTELUT, LAHJOITIT SAATANAN ILOLLE!Lahjoitustapa 3 - Keskitetyn Bitcoin-Välittäjän Kautta

1. Rekisteröi tili johonkin seuraavista Bitcoin-pörsseistä: Binance, Gemini, Kraken, KuCoin, Crypto.Com. Tämä kestää yleensä 5 minuuttia.

2. Sinun on läpäistävä useimmissa näistä pörsseistä varmennustesti, jolla tarkistetaan henkilötietosi. Toiset, voivat sallia sinun käydä kauppaa pienillä summilla vain alustavalla todentamisella. Paypalilla ja muilla lahjoitusmenetelmillä on sama asianmukainen prosessi, eikä tässä ole mitään negatiivista. Näistä pörsseistä on tulossa kryptopankkien kaltaisia.

3. Kun olet varmistanut itsesi, voit ostaa Bitcoinia tai joissakin niistä XMR:ää tai ZCASH:ia. On parempi pysyä Bitcoinissa aloittelijana, joka haluaa lahjoittaa.

4. Kun olet ostanut tämän [luottokorttisi on laitettava sinne oston tekemistä varten, mikä tapahtuu pian sen jälkeen], Bitcoinin pitäisi yleensä näkyä kyseisen vaihdon "Spot-lompakossasi", joka sijaitsee yleensä näytön oikeassa alareunassa näytölläsi.

5. Paina siellä, ja etsi sitten BTC, ja paina tätä. Uusi paneeli avautuu. Tässä paneelissa on "Withdraw" -painike. Tämä tarkoittaa, että haluat nostaa Bitcoinisi johonkin osoitteeseen. Kun painat nostoa, sinua pyydetään syöttämään osoite. Kopioi ja liitä Bitcoin-lahjoitusosoite tai skannaa se QR-koodiskannerilla.

6. Tee vaiheet, joita vaihto pyytää tarkistamaan, ja vahvista sitten nosto. Noston pitäisi edetä.

7. ONNITTELUT, LAHJOITIT SAATANAN ILOLLE!

* Vaiheessa 5 voit valita Exodus- tai Trust-lompakkosi tai MyCelium Bitcoin-osoitteesi ja tehdä kotiutuksen sinne ennen kotiutusta Joy of Satanille. Tämä on tarkoitettu hieman taitavammille käyttäjille.Lahjoitustapa 4 - BitCoin-Automaatin Kautta

1. Tämä on yksi helpoimmista menetelmistä, ja se on yksi niistä, jotka on mahdollista tehdä nimettömänä. Tämä ei ole välttämätöntä tehdä nimettömänä, ja tietyissä maissa se saattaa olla mahdollista, kun taas toisissa maissa se ei ole mahdollista.

2. Etsi paikallinen Bitcoin-automaatti. Niitä pitäisi olla monia useimmissa kaupungeissa tai taajamissa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa.

3. Varmista, että sinulla on mukanasi haluamasi määrä käteistä rahaa seteleinä [mikään näistä automaateista ei hyväksy kolikoita].

4. Mene sinne, ja jos siellä on rekisteröitymisprosessi, noudata sitä. Jos ei, voit ehkä lahjoittaa ilman henkilötietojen antamista.

5. Yleensä Bitcoin-automaateissa on muutama vaihe, joita sinun on noudatettava. Niihin kuuluu hinnan asettaminen, käteisen laittaminen automaattiin ja sitten "NEXT" painaminen, kunnes sinulta kysytään osoitetta, joka yleensä joko kirjoitetaan käsin [sinun on kirjoitettava huolellisesti JOS-osoite] tai voit skannata QR-koodin, joka näkyy JOS:n lahjoitussivulla, zoomaamalla sivun BITCOIN QR-koodin puhelimellasi, jotta automaatin lukulaite voi lukea tämän. Sitten laitetaan numero ja painetaan "seuraava", kunnes Bitcoinin lähettäminen on valmis. Bitcoinin pitäisi saapua JoS:lle.

6. ONNITTELUT, LAHJOITIT SAATANAN ILOLLE!

*Miinuksena tässä menetelmässä on se, että useimmat BTC-automaatit ottavat suuren maksun. Tämä on vastine sille, että tämä transaktio on niin helppo, mikä ei eroa siitä, että käyttäisit kirjaimellisesti pankkiautomaattia rahan lähettämiseen.Lahjoitustapa 5 - Keskitetyn Bitcoin-Välittäjän Kautta - Mutta XMR Crypto:lla.

1. Koska tämäntyyppinen lahjoitus on edistyneempi, noudatat samoja ohjeita kuin oppaassa 3. Sinun on kuitenkin varmistettava, että valitsemassasi pörssissä on XMR-kolikko.

2. Ostat tämän kolikon ja nostat sen sitten edellä mainitulla menettelyllä Exodus-, Trust- tai muuhun lompakkoosi.

3. Kun kolikko on nostettu ja se on täysin asettunut lompakkoosi [XMR-transaktio vie aikaa], voit sitten lähettää XMR:n Joy of Satanille, transaktio on anonyymi eikä sitä voida jäljittää sinuun.

4. ONNITTELUT, LAHJOITIT SAATANAN ILOLLE!

5. On hyvä idea poistaa Wallet puhelimestasi ja romuttaa se kokonaan, käyttäen uudelleenasennusta aina kun haluat lahjoittaa. Tai voit säilyttää saman tulevaisuuden mukavuutta varten. Tässä kaikki menee sen mukaan, millaisen anonymiteettitason haluat.

* Muita tapoja, joilla tämä voidaan tehdä, on se, että voi ostaa XMR:ää, isännöidä omaa lompakkoa, monien muiden menetelmien ohella. Nämä lisäävät anonymiteettiä, mutta lisäävät myös maksuja, joita niistä saattaa aiheutua, ja vaativat syvällistä tietämystä siitä, miten tämä tapahtuu.Lahjoitustapa 6 - Kaverin Kautta Ostaminen


1. Etsi ystäväsi tai sukulaisesi, joka tietää Bitcoinista ja kaikesta tästä, eikä varasta sinulta.

2. Pyydä häntä ostamaan sinulle X määrä Bitcoinia ja vaihtamaan tämä X määrään käteistä.

3. Sinun on luotava tätä varten lompakko puhelimeesi. Pyydä heitä lähettämään sinulle Bitcoin sinne [Exodus-lompakko tai Trust-lompakko ovat helppokäyttöisiä ja suositeltavia].

4. Bitcoinin pitäisi saapua, ja sitten voit lähettää sen edellä ohjeissa 1 ja 2 selitetyllä tavalla, joka koostuu pääasiassa siitä, että painat "Lähetä" sen jälkeen, kun olet valinnut Bitcoinin, ja laitat Joy of Satan Bitcoin-lompakon osoitteen.Takaisin Lahjoitukset-sivulle


© Copyright 2022, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457