TÄRKEÄÄ TIETOA EI-SATANISTEILLE, ATEISTEILLE JA HEILLE JOILLE HENGELLISYYS ON UUTTA


2018 päivitys:
Satanismi on henkistä alkemiaa ja muinaisia pakanallisia uskontoja, jotka edelsivät kristinuskoa, islamia ja niiden juurta juutalaisuutta satoja tai tuhansia vuosia. Juutalaisuus, kristinusko ja islam varastivat runsaasti alkuperäisistä muinaisista pakanallisista uskonnoista, poistivat kaiken henkisyyden ja korvasivat sen valheilla ja turmeluksella. Katolisen kirkon [alkuperäisen kristillisen kirkon] Vatikaani on toiminut poliisivoimana vainoamalla, kiduttamalla ja murhaamalla kaikkia, joilla on ollut pakanallisia henkisiä kykyjä tai tietoa. [Ks. "Inkvisitio"]. Juutalaisten/kristittyjen/islamilaisten niin kutsuttujen "uskontojen" ainoa tarkoitus on johtaa ihmisiä hengellisesti harhaan ja kieltää heiltä hengelliset totuudet. Nämä ohjelmat perustuvat turmeluksen palvontaan ja kuolemaan keskittymiseen. 

Todellinen satanismi perustuu tietoon. Totuuden oppiaksesi sinun on opiskeltava. Totuutta ei tarvitse selittää millään tietyllä tavalla eikä sitä tarvitse vahvistaa, toisin kuin valheita. Yksinkertainen totuus on jotain, jonka voitte nähdä itse. Satanismissa EI ole välikäsiä.

Niille teistä, joille satanismi on täysin uutta, muistakaa, että on olemassa joitakin muita satanistien lahkoja tai ihmisiä, jotka kutsuvat itseään satanisteiksi, jotka noudattavat kristillisiä valheita siitä, mitä heidän mielestään satanismi on. Todellinen satanismi ei millään tavalla vastaa juutalais-kristillisiä/islamilaisia väitteitä, jotka kaikki ovat vääriä. Jotkut näistä ihmisistä ovat harhaan johdettuja, toiset ovat soluttautujia ja toiset ovat vihollissieluja. Ole aina tietoinen näistä, jos olet uusi. Joy of Satan on joutunut vakavien hyökkäysten kohteeksi monien vuosien ajan vihollisen paljastamisen vuoksi. Vihollinen on toistuvasti sulkenut verkkosivujamme, ryhmiämme ja foorumeitamme ja hyökännyt jäseniämme vastaan verkossa, herjannut meitä ilkeästi [heillä ei ole mitään argumentteja, vaan he voivat vain herjata, keksiä valheita ja haukkua nimillä], ja he ovat soluttautuneet foorumeihimme ja e-ryhmiimme ja trollailleet niitä vuosien ajan. 

Joy of Satan on massiivinen verkkosivusto, joka koostuu kirjaimellisesti tuhansista saarnoista ja artikkeleista. Henkilökuntamme on pieni, emmekä ole kyenneet pysymään mukana siinä intensiivisessä tietomäärässä, joka on tullut tutkimuksen, opiskelun, henkilökohtaisten kokemusten ja valtavan jäsenkuntamme, joka on yhteensä kymmeniä tuhansia, kokemusten myötä vuosien mittaan. Täällä on artikkeleita, jotka uuden tiedon valossa ovat vanhentuneita. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta suurin osa tästä uudesta tiedosta julkaistaan foorumeillamme. 
Klikkaa tästä ryhmiemme ja foorumimme sivulle.

Vuosien tutkimusten kautta olemme oppineet, että juutalaisuus, kristinusko ja islam ovat salaliittoja ja katastrofaalisten mittasuhteiden huijauksia. Raamattu EI ole "Jumalan" sana, vaan sen ovat luoneet ja sitä ovat vahvistaneet ihmiset, jotka ovat anastaneet muinaisen hengellisen tiedon [siksi Raamatussa on numeroita] ja käyttäneet tätä tietoa tullakseen itse jumaliksi ja orjuuttaakseen ihmiskunnan. Useimpien ihmisten tietämättä kansa on ollut voimakkaan itseään ylläpitävän loitsun alla vuosisatojen ajan. Saatana on TOTUUS ja Totuus vapauttaa teidät. 

“[Satanismi on] ihmiskunnan alkuperäinen uskonto.
- Saatana

Joy of Satan Ministries on sitoutunut palauttamaan todellisen satanismin. Katsomme sen uskonnon, joka nyt tunnetaan nimellä "satanismi", Todelliseen Luojaan, ja tämä Luoja on itse Saatana. Aivan liian kauan viholliset ja ulkopuoliset ovat voineet vapaasti määritellä Saatanan ja satanismin omiin agendoihinsa sopiviksi. Saatanan on harvoin koskaan annettu puhua omasta puolestaan ja paljastaa, kuka hän todella on ja mistä hänessä todella on kyse. Saatana on todellinen olento. Hän on ollut vuorovaikutuksessa monien kanssa viimeisten useiden tuhansien vuosien aikana, ja hän on jättänyt meille oppinsa Al Jilwahissa, Qu'ret Al Yezidissä ja muissa käsikirjoituksissa. 

Saatana ei sovi millään tavalla juutalais-kristillisiin tai muslimien kuvauksiin, jotka ovat virheellisesti määritelleet hänet niin kauan, eikä hän vastaa Anton LaVeyn "Saatanallisessa Raamatussa" kuvattua luonnetta. Jotta Saatanan voi todella tuntea, on mentävä hänen luokseen henkilökohtaisesti, ilman ennakkoluuloja tai odotuksia. Tulet huomaamaan, että hän ei vastaa tämän tai tuon uskontokunnan käsityksiä "pahasta", joita hänelle on typerästi ja ajattelemattomasti kasattu vuosisatojen ajan. 

Todellinen satanismi on esi-juutalaista/kristillistä pakanuutta. Tosiasia on, että juutalaisuus, kristinusko ja islam ovat myöhäisiä tulokkaita ja ovat reaktio muinaista pakanuutta vastaan, joka on edeltänyt kaikkia kolmea näistä ohjelmista satoja tai tuhansia vuosia. 

Valitettavasti vastausten etsiminen ulkopuolisista lähteistä on ollut yleinen teema satanismissa, koska kristillinen kirkko on järjestelmällisesti poistanut ja tuhonnut niin paljon tietoa. Kristillinen kirkko on keksinyt väärän historian mukauttaakseen agendaansa, joka on hengellisen tiedon ja vallan pitäminen harvojen käsissä ihmiskunnan vahingoksi. 

Joy of Satan Ministries ei tunnusta tai tunnista juutalaisuutta, kristinuskoa tai islamia laillisiksi uskonnoiksi. Ne ovat itse asiassa ohjelmia, joiden tarkoituksena on korvata henkinen tieto valheilla ja turmeltuneisuudella, samalla kun kiristetään biljoonia ja biljoonia dollareita ja psyykkistä energiaa sekä käytetään hyväksi ihmisten kurjuutta ja kärsimystä pitääkseen mittaamattoman rikkauden ja henkisen tiedon ja vallan "valittujen" harvojen käsissä. 
Juutalaisuus ja kristinusko ovat myös äärimmäisen uusia, vaikka ne yrittävätkin väittää muuta, ja viimeisin suuri "uskonto" on islam, joka ilmeni alle tuhat vuotta sitten. 

Huomaamme, että näiden ohjelmien perusta on rakennettu vanhempien uskontojen varastettuihin, turmeltuneisiin opetuksiin ja käytäntöihin, eikä niillä ole mitään omaa. Otamme saman kannan myös "wiccan" ja "uuspakanuuden" suhteen. Molemmat ovat myöhäisiä tulokkaita (molemmat ilmenivät 1900-luvulla) ja ovat alkuperäisten uskontojen turmeltuneita versioita, jotka ovat juutalais-kristillisen agendan mukaisia, jonka tarkoituksena on orjuuttaa maailma poistamalla todellinen henkisyys. 

Tavoitteenamme on valistaa ihmisiä totuuteen ja paljastaa kaikki valheet, joita nämä viimeaikaiset niin kutsutut "uskonnot" ovat luoneet Saatanasta, satanismista ja satanisteista. 

Emme tunnusta ryhmiä, jotka luonnehtivat Saatanaa tai satanismia juutalais-kristillisten käsitteiden mukaan, emmekä niitä, jotka, kuten edesmenneen Anton LaVeyn Church of Satanin jäsenet, eivät tunnusta Saatanan olemassaoloa todellisena olentona. 

Emme tunnusta mitään järjestöjä, kirkkoja jne., jotka väittävät olevansa satanisteja, mutta ottavat niin sanotun "satanisminsa" suoraan juutalais-kristillisestä Raamatusta, noudattavat juutalais-kristillisiä käsityksiä Saatanasta, demoneista [muinaisista pakanallisista jumalista] tai satanismista. Todellinen satanismi oli olemassa kauan ennen juutalais-kristillistä Raamattua tai opetuksia. Nämä ihmiset eivät ole satanisteja, he ovat käänteiskristittyjä tai juutalaisia. 

Tällä sivustolla olevat tiedot ovat tulosta monista tutkimuksista ja henkilökohtaisesta kanssakäymisestä monien opetuslasten ja Saatanan ja hänen demoniensa kanssa, jotka ovat opastaneet meitä ja neuvoneet meitä totuudessa todellisen satanismin alkuperästä. Kannustamme teitä lukemaan ja tutkimaan vapaasti ja avoimin mielin. Vain silloin, kun mieli on täysin vapaa ja ohjelmoinnista vapautettu, voi tapahtua todellista valaistumista ja oppimista. 


Todellisen satanismin juuret ja alkuperä

Kristinusko paljastuu

 

© Copyright 2003, 2004, 2005, 2006, [Päivitetty 2018] Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457