Saatanallista tietoa ateisteille ja muille skeptikoille


Tässä on tärkeä viesti ateisteille ja niille, jotka pitävät okkultismia, paranormaaleja ilmiöitä ja astraalimaailmaa olemattomana ja/tai pelkkänä hölynpölynä; 
käyttäkää aikaa tämän lukemiseen:

Olen saanut useita henkilökohtaisia sähköpostiviestejä entisiltä ateisteilta ja muilta skeptikoilta, jotka uskoivat, että satanismi ja okkultismi olivat pelkkää fantasiaa, liian vilkkaan mielikuvituksen tuotteita ja/tai epärealistista typeryyttä. Kaikki nämä ihmiset kirjoittivat minulle, koska he tajusivat yllätyksekseen, että Saatana on *erittäin* todellinen. 

Olen myös lukenut eri lähteistä julkisia artikkeleita, joissa maalliset henkilöt yrittivät kokeilla tällä verkkosivustolla esitettyjä rituaaleja vain huvin vuoksi. He saivat räikeitä kokemuksia ihan oikeasti, vaikkakin vääränlaisia. 

Satanismi on erilainen kuin valtavirtauskonnot. Ne, jotka avaavat mielensä Saatanalle *tulevat* kokemaan hänet. Valitettavasti kristinusko ja sen kaltaiset tahot ovat antaneet ihmisille sen käsityksen, että henkimaailma/astraalimaailma on pelkkää roskaa. Näissä uskonnoissa ei tapahdu henkisesti juuri mitään tai vain vähän. Niiden elämänvastaiset opit perustuvat kaikki  varastettuun materiaaliin [Klikkaa tästä siirtyäksesi sivulle Kristinuskon paljastaminen] niitä edeltäneistä uskonnoista. Tämä aineisto oli hirvittävän turmeltunutta, ja siitä oli poistettu kaikki henkinen tieto, ja se oli väännetty niin, että se sopi heidän agendaansa maailman henkiseksi orjuuttamiseksi; henkisen tiedon ja vallan pitämiseksi harvojen käsissä. 

Satanismi on hyvin erilaista. Satanismi on itse asiassa ihmiskunnan ALKUPERÄINEN USKONTO. Satanismi perustuu muinaisiin uskontoihin, jotka edelsivät juutalaisuutta ja kristinuskoa satoja tai tuhansia vuosia. 
Satanismi eroaa muista nykypäivän uskonnoista myös siinä, että satanismi perustuu tieteeseen. Kaikki okkultismiin liittyvä voidaan selittää tieteellisesti. Valitettavasti juutalais-kristinusko on pidättänyt ihmiskuntaa vaarallisesti tieteen, teknologian, okkultismin ymmärtämisen ja sielun tuntemuksen aloilla. Monien tietämättä kristinusko on aina ollut ja on edelleen pelkkä väline, jota käytetään tiedon, erityisesti hengellisen tiedon, poistamiseen. Rajallinen ymmärryksemme kvanttifysiikasta on paljastanut hieman ihmisen sielusta.

"Kirlian-valokuvaus" paljastaa, että meillä on aura. Kirlian-valokuvaus on erikoistunut valokuvausmuoto, samaan tapaan kuin röntgenkuvaus. Vaikka skeptikot yrittävät kiistää Kirlian-valokuvauksen pätevyyden, on olemassa valokuvia yksilöiden auroista ennen ja jälkeen hathajoogasession [joka vahvistaa sielun voimia], ja niissä on huomattava ero, sillä aura on paljon voimakkaampi session jälkeen, ja harjoittajat tuntevat tämän myös voimakkaasti; session jälkeinen "energiakohina" valtaa koko kehon. Sielu hehkuu. Jos epäilette tätä... harjoitelkaa vain hatha-joogaa [fyysistä joogaa] kuukauden ajan tai enemmän oikein ja katsokaa, ettekö ala tuntea sieluanne. 

Satanismi on mielen ja sielun uskonto. Yhdysvaltain hallitus ja muut maailmanvallat ovat hyvin tietoisia tästä ihmisissä olevasta kyvystä ja psyykkisen sodankäynnin todellisuudesta, vaikka he salaavat suuren osan tästä yleisöltä. (Viitteet ovat tämän sivun alareunassa.)

Riippumatta siitä, mitä teille on opetettu uskomaan tai mitä olette vakuuttuneita siitä, että se on järjetöntä ja hölynpölyä; Saatana ja hänen demoninsa ovat TODELLA TODELLISIA. Ne eivät ole "pahoja", kuten kristillinen kirkko on kuvannut ne. Todellisuudessa Saatana ei vastaa kristillistä tai länsimaista käsitystä "pahasta". "Hyvä" ja "paha" eivät ole mitään muuta kuin kulttuurisia käsitteitä; Saatana ylittää tämän. 

Jos olet kokematon, pidä tämä mielessäsi. Riippumatta siitä, millaisen muodollisen koulutuksen olet ehkä saanut, jätä syrjään kaikki, mitä sinulle on opetettu, ja etene kunnioittavasti. Ihmiset, jotka ovat tosissaan ja kunnioittavat, saavat saman kohtelun Saatanalta ja hänen demoneiltaan. 

Ne, jotka etsivät naurua ja huvia, kutsuvat katastrofia. Satanismi eroaa muista uskonnoista myös siinä, että kun kerran avaatte hänelle oven mielessänne, se on pysyvä. Satanismi on kuin yksisuuntainen katu, jossa voi mennä vain eteenpäin; paluuta ei ole. En puhuttele niitä teistä, jotka ovat täällä tutkimus- tai opetustarkoituksessa. On suoritettava rituaaleja ja/tai toimittava tarkoituksellisesti jollakin tavalla kutsuakseen Saatanan ja/tai hänen demoninsa omaan elämäänsä. Saatana EI tyrkytä itseään kenellekään.

Artikkelini täällä on tarkoitettu tiedottamaan ulkopuolisille, ateisteille ja muille skeptikoille totuutta satanismista. Muistakaa, suhtautukaa täällä saamaanne tietoon vakavalla kunnioituksella, ja teillä on kaikki hyvin. Entisiltä skeptikoilta saamieni sähköpostiviestien lisäksi tarkoitukseni kirjoittaa tämä artikkeli on se, että ryhmä ammattimaisia ihmisiä, jotka olivat skeptikkoja, yritti kutsua Demonin koolle vitsinä, ja se tuotiin tietooni jälkikäteen. He saivat kantapään kautta selville, että satanistisiin rituaaleihin ei kannata suhtautua kevyesti tai leikkiä niillä. Lopuksi: satanistit kunnioittavat vapaata ajattelua ja kannattavat vakaasti kirkon ja valtion erottamista. Me emme käännytä, emmekä tyrkytä uskontoamme kenellekään. Kerron vain joitakin tärkeitä tosiasioita ihmisille, jotka ovat päättäneet vierailla tällä verkkosivustolla. 
- Ylipapitar Maxine Dietrich

Tietoa itsestäni: Vaikka minut kasvatettiin kristityksi, minusta tuli ateisti parikymppisenä. Olin vahva ateisti yli viisitoista vuotta ennen kuin tulin satanismiin. En uskonut edes ihmissielun olemassaoloon. Kävin yliopistoa, jossa pääaineeni oli fysiikka useiden vuosien ajan, ja olen ollut aktiivinen entinen amerikkalaisen Mensan jäsen. 

Kirjoja luettavaksi, jotka koskevat hallituksen tietoisuutta ja osallisuutta "paranormaaliin":