Joy of Satan E-ryhmät


JoS:n jäsenyys on avoin ja ilmainen kaikille. Emme peri mitään "jäsenmaksuja" emmekä veloita mistään tietämyksestä. Mielestämme suhteesi Saatanaan on sinun ja Saatanan välinen, sillä Satanismissa ei ole välikäsiä. Emme ole uteliaita jäsentemme elämästä. Kunnioitamme jäseniämme, heidän henkilökohtaista elämäänsä ja heidän yksityisyyttään. Ennen kaikkea työskentelemme Saatanalle ja teemme sitä, mitä hän haluaa meidän tekevän. Saatana korosti, kuinka kaiken hengellisen tiedon tulisi olla avointa ja vapaasti kaikkien saatavilla. Me kunnioitamme hänen toiveitaan emmekä yritä käyttää tai hamstrata hengellistä tietoa henkilökohtaiseen hyötyyn.

Suuren jäsenmäärän vuoksi meidän on organisoiduttava paremmin. Alla olevat ryhmät ovat kaikki Joy of Satan e-ryhmiä. Muistakaa, varsinkin jos olette uusia satanismissa, että pääryhmässä on tuhansia jäseniä. Koska henkilökuntamme on pieni, ministeriö ei voi vastata useimpiin yksittäisiin sähköpostiviesteihin, ja sähköpostiviestien lähettämistä papistolle ei suositella. Joy of Satan Ministries on melko avoin ja vapaa. Suuremmissa ryhmissä voi odottaa jonkin verran erilaisia mielipiteitä ja eroja henkilökohtaisissa uskomuksissa. Ottakaa tämä huomioon ja käyttäkää tervettä järkeä ennen kuin harkitsette saamianne neuvoja. Satanismi on ajattelua itse, joten on tärkeää olla valikoiva, kun kohtaa uutta tietoa. 

Jos sinulla on kysymyksiä, voit kysyä niitä vapaasti ryhmissä, mutta kehotamme sinua vahvasti lukemaan ensin läpi Joy of Satan -sivuston tiedot. Liian monet ihmiset laiminlyövät henkilökohtaisen opiskelun. Saatana on tiedon tuoja ja antaja. Satanismissa ei voi edetä ilman tietoa. Se on ilmeistä ryhmissä niiden kohdalla, jotka esittävät lausuntoja, joilla on vakava tiedon puute. Pystytte erottamaan totuuden paskanjauhamisesta, jos käytätte aikaa opiskeluun. Tämä auttaa teitä myös käsittelemään tällaisia asioita jokapäiväisessä elämässänne internetin ulkopuolella. Lukekaa ennen liittymistä sen ryhmän/niiden ryhmien etusivulla olevat säännöt, johon haluatte liittyä, ja varmistakaa, että ymmärrätte ne.

Huomaa, että kaikissa e-ryhmissämme on vihollisen soluttautujia. Jotkut heistä väittävät olevansa "satanisteja", mutta heidän trollaamisensa, jäsentemme häirintä ja työskentelynsä eripuran aiheuttamiseksi satanistisessa yhteisössä paljastaa heidän todellisen tarkoituksensa. Jos joskus saat häiritseviä tai ei-toivottuja sähköpostiviestejä edellä mainituilta, ilmoita asiasta JoS-papistolle ja/tai ilmoita häiritsijän/ häiritsijöiden henkilöllisyys JoS:n e-ryhmään/-ryhmiin.

Ole myös tietoinen omasta henkilökohtaisesta turvallisuudestasi, kun olet verkossa ja erityisesti kaikissa e-ryhmissä, joihin kuulut. Henkilökohtaisten tietojen antaminen on hyvin epäviisasta.

HUOMAA* [Joulukuun 2019 päivitys] ENTISET YAHOO-RYHMÄT EIVÄT OLE ENÄÄ TOIMINNASSA. ON OLEMASSA MUITAKIN RYHMIÄ, JOTKA VÄITTÄVÄT OLEVANSA 'JOY OF SATAN' -RYHMIÄ; NÄMÄ VAIHTELEVAT FACEBOOKISTA YAHOO-RYHMIIN JA MUIHIN. NÄMÄ *EIVÄT* OLE AITOJA! OLKAA VAIN TIETOISIA TÄSTÄ.

ANCIENT FORUMS ON NYT AINOA AITO JOY OF SATAN -FOORUMI (E-RYHMÄ).


KLIKKAA TÄSTÄ SAATANAN ILON FOORUMIIN


Syyskuu 2013: 
Yahoo on tuhoutumassa sisältä päin yhä selvemmin. JoS ja monet muut ovat käyttäneet Yahoon ryhmiä monta vuotta. Viime aikoihin asti Yahoo oli käyttäjäystävällinen, mutta ei enää. Ryhmät ovat muuttuneet, kaikkien e-ryhmiemme taide on korvattu kristilliseen liittyvällä saasteella, eikä tätä valitettavasti voi mitenkään muuttaa. Tiedän, että kursorin voi ajaa ikävän kuvan päälle, mutta se ei toimi. Lisäksi nämä muutokset ovat vaikuttaneet moniin muihin e-ryhmiin, myös erilaisista kiinnostuksen kohteista kiinnostuneisiin ryhmiin. Kun otetaan huomioon tiedon saatavuus internetissä nykyään, kuten useimmat meistä jo tietävätkin, tämä on vakava uhka korruptoituneille voimille, kuten esimerkiksi niille, jotka ovat kristinuskon huijauksen takana, joka kuluttaa triljoonia dollareita ja valtavia määriä henkistä energiaa. Internet ja verkkoyhteisöt ovat vakava uhka niille, jotka yrittävät ja ovat yrittäneet piilottaa rikoksiaan ihmiskuntaa vastaan vuosisatojen ajan. Aion pysyä kannassani JoS-ryhmien suhteen ja pysyn loppuun asti. Jos vihollinen onnistuu ajamaan meidät pois, he voittavat. Pyydän anteeksi ilkeää kristillistä saastaa joillakin näiden ryhmien etusivuilla. Muutaman ryhmän kohdalla olimme onnekkaita, kun saimme vaihtaa takaisin omaan kuvitukseemme, mutta muiden kohdalla tämä ei valitettavasti ole ollut vaihtoehto. Tietojeni mukaan näin on myös monissa muissa Yahoo-ryhmissä. Voimme vain jatkaa valittamista Yahoolle. Lisäksi tämä on vain yksi este, sillä Yahoo on myös pyrkinyt tekemään lisää ongelmia näihin ryhmiin jäsenten enemmistön tietämättä. Vihollinen on hallinnut, turmellut ja häirinnyt viestintää vuosisatojen ajan. Tämä on ollut heidän valtansa. Internetin myötä tästä on nyt tulossa hyvin vaikeaa, koska totuus on tullut julki ja heidät on paljastettu.

 

© Copyright 2008, 2010, 2013, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457