Satanismin Alkuperä Kaukoidässä


Vuosien tutkimustyön ja Rakkaan Isämme Saatanan opastuksen ansiosta olemme saaneet selville satanismin todellisen alkuperän. Koska tiedämme juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin olevan vertaansa vailla olevia ja hirvittäviä huijauksia ihmiskunnalle, olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että väitteet, joita nämä ohjelmat esittävät siitä, että ihmiskunnan alkuperä olisi Lähi-idässä, ovat valheita ja peittelyä, jotta ihmisiä voitaisiin entisestään huijata ja hämmentää totuuden suhteen. Henkinen tieto ja opetukset tulivat Egyptiin ja Mesopotamiaan Kaukoidästä. 

Kaukoidästä juutalaisuus ja kristinusko myös VARASIVAT oppinsa sen jälkeen, kun he olivat turmelleet ne ja korvanneet ne huijarimössöllä tavoitteenaan poistaa kaikki henkinen tieto kansalta, ja heidän valheidensa jälki on täynnä murhattuja, kidutettuja, kirottuja ja ihmiskunnan henkistä rappeutumista. Näille ohjelmille tarvitaan yhä enemmän valheita, jotta ne voivat peittää ruumiiden haisevan perustan, historiallisten artefaktien tuhoamisen ja kauhean korruption. 

Kun teette itse henkilökohtaista tutkimusta/opiskelua Kaukoidän tieteenaloista, on hyvin tärkeää muistaa, että valitettavasti ne on saastutettu voimakkaasti kristillisellä saastalla ja valheilla, kuten melkein kaikki muukin. Satanismin TODELLINEN päämäärä [Satanismin kaikkien nimien ja muunnelmien juurisana/nimi "SAT" tarkoittaa "TOTUUTTA" sanskritiksi, joka on yksi maailman vanhimmista kielistä] on edistää sielujamme ja voimaannuttaa itseämme. Merkityksetön paska, kuten viittaukset tiettyyn "moraaliin" ja "henkilökohtaiseen käytökseen", tulisi karsia pois kuona-aineena. Näillä ei ole totuudessa mitään tekemistä mielen ja sielun voimien saamisen kanssa. Tieto ja tuon tiedon soveltaminen on ainoa avain.

"Yantra-tantra-harjoitukset kukoistivat laajalti koko Itä-Intiassa aina 1300-luvulle saakka. Kolmannellatoista vuosisadalla muslimihallitsijat tuhosivat kuuluisat Yantra-Tantran yliopistot ja oppimiskeskukset ja tuhosivat tuhansia niteitä kirjallisuutta kirjojen, käsikirjoitusten ja ikonien muodossa. Yantra-Tantran taidetta harjoittavat ihmiset teurastettiin, ja ne, jotka pystyivät pelastamaan henkensä, pakenivat Etelä-Intiaan, Assamiin ja sellaisiin maihin kuin Nepal, Tiibet, Burma, Ceylon ja Java. Viime aikoina Tiibetiä ryöstäneet kiinalaiset valloittajat tuhosivat entisestään Yantra-Tantran luostareita ja kirjallisuutta." 
Viittaus: "Power of Mantra and Yantra", P. Khurrana

Kuten voimme helposti nähdä yllä olevasta otteesta, kristinusko ja islam eivät ole mitään muuta kuin mahtavia työkaluja kaiken todellisen henkisyyden tuhoamiseksi ja sen korvaamiseksi valheellisilla huijarivalheilla ja turmeluksilla. Paljon on tuhottu. Saatana johdattaa meidät totuuteen oman tutkimuksemme kautta ja avaamalla sielumme ja mielemme. 

TÄRKEÄÄ! SUURIN OSA MUINAISTEN USKONTOJEN OPETUKSISTA JA OPEISTA ON TURMELTUNUT. JÄTTÄKÄÄ NE HUOMIOTTA. HARJOITUKSET, KUTEN HATHA- JA KUNDALIINIJOOGA, HENGITYSHARJOITUKSET, KAMPPAILULAJIHARJOITUKSET JNE. OVAT TOINEN ASIA, JA NE OVAT HYVIN VOIMAKKAITA NOSTAMAAN NS. NOITAVOIMAA, VRILIÄ, CHI:TÄ. TÄMÄ ON SATANISMIN YDIN.

Satanismin kaukoitäinen alkuperä
VIESTI SAATANALTA: TÄRKEÄÄ TIETOA JOOGASTA
Astarothin kahdeksasosainen kehittyneen voimistumisen polku – Päivitetty 15.10.09
Henkiset avainsanat
Resurssit (Kirjat, DVD:t, viittaukset) – Päivitetty 15.10.09
TÄRKEÄÄ TIETOA KÄÄRMEJOOGASTA JA VALTAVIRRAN JOOGAOPPIEN VALHEIDEN PALJASTAMINEN

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457