Henkiset koodisanat


Todellinen hengellisyys on jättimäinen SOTKU. Kristinusko ja sen kaltaiset tahot ovat todella tehneet työtä turmellakseen hengellisen tiedon ja korvatakseen sen valheilla. Lisäksi suuressa osassa siitä, mitä meillä on saatavilla nykyaikana, on joitakin totuuksia heitetty valheiden sekaan. Monet näistä niin kutsutuista "guruista" ja "mestareista" ovat jättäneet tarkoituksella pois hyvin tärkeitä avainkäsitteitä ja/tai oman tietämättömyytensä vuoksi lisänneet virheellistä materiaalia. Vainoaminen on aina ollut ongelma tärkeiden henkisten käsitteiden piilottamisessa legendoihin, eepoksiin ja muihin tarinoihin jumalista [VERTAUSKUVIA] siinä uskossa, että jumalat johdattavat omansa todellisten merkitysten äärelle. Vaikka Jumalat ovat todellisia Maan ulkopuolisia olentoja, jokaisella on myös tärkeä hengellinen käsite nimessään, sineteissään ja tarinassaan elämästään täällä maan päällä. 

Alla on luettelo henkisistä koodisanoista, jotka on hyvä tietää henkilökohtaista tutkimusta tehdessä. Kun tietää niiden merkitykset, useimmiten monet kirjoitukset ja tekstit tulevat esiin. 

Irrottautuminen = Tämä tulee meditaation myötä. Valitettavasti tämä sana on todella turmeltunut useimmissa meditaatioteksteissä. Mitä tapahtuu johdonmukaisessa meditaatiossa, ihminen ei ole ympäristönsä vaikutuksen alainen kuten muut, jotka eivät meditoi. Esimerkiksi hätätilanteissa meditoija pystyy pysymään "irrallaan" ja säilyttämään päänsä kylmänä. Hän ei helise tai hermostu. Johdonmukainen Hatha [fyysinen] jooga yhdessä meditaation kanssa tuo sisäistä rauhaa ja vapauttaa harjoittajan myös aineiden, kuten huumeiden ja alkoholin, himosta. 

Himo = kuten suoraan edellä olevassa kappaleessa esitetyn tiedon kohdalla, joogaa ja meditaatiota johdonmukaisesti harjoittamalla halu haitallisten aineiden nauttimiseen katoaa. Valitettavasti monet joogaa ja meditaatiota käsittelevät valtavirran kirjat sekä useimmat muut New Age -artikkelit ja -julkaisut vääristävät halun käsitteen täysin negatiiviseksi. Niissä mainostetaan "haluttomuutta", kun halutaan jotain aineellista ja vastaavaa. Tämä ei ole totta! Tämä on vain toinen väärä opetus, joka toimii kaiken rikkauden ja vallan pitämiseksi vihollisen käsissä. Halu on hyvin positiivinen tunne, ja ilman halua ei koskaan saavutettaisi mitään elämässä, kuten henkilökohtaisia tavoitteita tai mitään muutakaan. Halu on välttämätöntä elämälle. Jooga ja meditaatio vievät pois halun haitallisiin ja negatiivisiin asioihin elämässä ja antavat kyvyn irrottautua positiivisessa mielessä. Puhun tässä suorasta kokemuksesta. 
Lisäksi tätä tarkoitetaan Saatanan lausunnolla Al Jilwassa: "Minä johdatan suoralle tielle ilman kirjaa". 

Portti/t = chakrat 

Jumala, Jumalat = Jumalat ovat koodisanoja chakroille. "Jumala" on koodisana itselle. 

Taivas = Kruunu-chakra [kristityt varastivat tämän käsitteen taolaisuudesta ja turmelsivat sen, kuten "helvetin" kanssa]. 

Helvetti = Pohja-chakra [kristityt varastivat tämän käsitteen taolaisuudesta ja turmelivat sen, kuten 'Taivaan' kanssa]. Pohjachakra on Kundalinin käärmeen istuin ja se on kuuma aktivoituessaan. 

Rukoilla/rukous = Joko telepaattinen kommunikointi jumaliemme kanssa TAI mantran/voimasanojen lausuminen tavoitteen saavuttamiseksi. 

Puhdistus = Auran puhdistaminen ennen rituaalia tai työskentelyä. Tämä auttaa energian vapaampaa virtausta tavoitteen saavuttamiseksi. Aura puhdistetaan kaikista ristiriitaisista energioista, jotka haittaavat uuden energian kulkua. 

Antautuminen = Toinen sana, joka on turmeltunut hirveästi. Tämä tarkoittaa vain sitä, että meditaation aikana on rentouduttava täysin ja päästettävä irti päästäkseen käsiksi sielun ja aivojen naispuoliseen osaan. Myös tämä on tärkeää työn tekemisen jälkeen - päästäkää irti älkääkä miettikö lopputulosta, sillä huoli jne. haittaa energiaa.

Palvonta = Meditaatio, täydellinen keskittyminen esineeseen, mantraan, sinettiin jne. tavoitteen saavuttamiseksi. Tällä EI OLE tekemistä orjallisen kumartelun kanssa loismaisen "jumaluuden" edessä. 

 

TAKAISIN EDISTYNEEN SATANISMIN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2009, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457