Astarten itäinen yhteys


Kanaanilaiset tunsivat hänet nimellä Astarte, sumerilaiset nimellä Inanna, babylonialaiset nimellä Ishtar ja assyrialaiset ja akkadilaiset nimillä Ashtart, Ashtoreth, Asherah ja Astoreth. Egyptiläiset tunsivat hänet nimillä Isis, Ashet ja Aset, ja foinikialaiset tunsivat hänet nimillä Tanit-Ashtart ja Ashtaroth. "Ashta" ja hänen nimensä muunnelmat sanskritiksi [yksi vanhimmista kielistä] tarkoittavat "kahdeksaa". Jnana Yoga [Inanna] on "tiedon polku". 

Numero 8 on kyljelleen käännettynä äärettömyyden ja kuolemattomuuden symboli.

Useimmat meistä, jotka tuntevat joogan, ovat kuulleet "kahdeksankertaisesta" polusta. Valitettavasti suuri osa siitä on saastunut kristillisellä ja muslimien saastalla sen jälkeen, kun alkuperäiset opit on tuhottu. Kahdeksankertaisella polulla ei ole mitään tekemistä henkilökohtaisen käyttäytymisen tai "moraalin" kanssa.

"Annan jokaisen seurata oman luontonsa saneluja, mutta se, joka vastustaa minua, tulee katumaan sitä pahasti."
- Saatana, kirjassa Al Jilwah 

Todellisuudessa Kahdeksankertainen Tie on seuraavien asioiden noudattamista ja harjoittamista, mikä vahvistaa suuresti mielen ja sielun voimia: 

1. Asanat - Kehon fyysiset asennot, kuten Hatha-joogassa, Kundalini-joogassa, Viidessä tiibetiläisessä riitissä ja Tai Chissä. Fyysistä minää on työstettävä ja vahvistettava lempeän venyttelyn ja selkärangan manipuloinnin avulla, jotta käärmeen turvallinen ylösnousemus helpottuu. Fyysisen kehon on oltava vapaa ja joustava, muuten energia voi jäädä loukkuun. Kun ihminen suorittaa johdonmukaisesti voimameditaatioita, hän nostattaa äärimmäisiä määriä energiaa, jonka on oltava oikein suunnattua ja ennen kaikkea vapaata. 

2. Pranayama - hengitysharjoitukset

3. Dhyana - Meditaatio 

4. Mantrat - Voimasanojen värähtely tiettyjen tavoitteiden ja/tai henkilökohtaisten voimien saavuttamiseksi

5. Yantrat - meditaatio sinetteihin ja tiettyihin symboleihin [käytetään yhdessä mantran värähtelyn kanssa maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi]

6. Mudrat - Tietyt sinetit, kuten käsien asennot, jotka aktivoivat vriliä [chi/noitavoimaa]

7. Bandhat - energialukot, jotka stimuloivat ja ohjaavat käärmettä

8. Maithuna - Seksuaalinen toiminta, joko kumppanin/kumppanien kanssa tai yksin. Orgasmi on hyvin tarpeellinen sekä elämänvoiman aktivoinnissa että vahvistamisessa. Tämän vuoksi kristillinen kirkko ja muslimiohjelma, yrittäessään poistaa kaiken henkisen tiedon ja voiman, aina tuomitsevat ja asettavat rajoituksia seksuaaliselle toiminnalle. 


Harjoittelemalla kaikkea edellä mainittua ihminen parantaa ja vahvistaa voimiaan huomattavasti ja lyhentää aikaa jumaluuden saavuttamiseen. 

Lisätietoa Astarten kahdeksanpuippuisesta tähdestä, joka tunnetaan myös nimellä 'Pedon sinetti'

 

TAKAISIN EDISTYNEEN SATANISMIN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2009, 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457