Kundaliinijoogasta


Saatana halusi, että kirjoitan tämän artikkelin ja varmistan, että kaikki ovat tietoisia tästä ja että lähetän sen myös ryhmiin. Menen asiaan. Lähes kaikki tietävät siitä, miten vihollinen toimii soluttautumisen kautta tuhoten ja turmellakseen hengellisen tiedon. Todellisen satanismin juuret ja perustukset löytyvät Kundalini-[KÄÄRME]joogasta. Valitettavasti monet opetukset on saastutettu menettelytavoilla ja käytännöillä, jotka on suunniteltu tekemään hemmetin hyvin ja varmasti, ettei kenelläkään, joka niitä noudattaa, ole henkilökohtaisia voimia. Hyvä esimerkki tästä ovat lukuisat joogan harjoittajat, jotka on indoktrinoitu valheilla, monet nimittäin Intiassa, jotka eivät omista mitään, asuvat suojassa, joka ei ole muuta kuin kirkastettu koirankoppi, peittävät itsensä kuolleiden tuhkalla, käyttävät vain 'kristuksen rättiä' ja elävät kuoleman kaltaista elämää. Matkailijat, jotka vierailevat ashrameissa ja temppeleissä, saavat näille säälittäville kerjäläisille annettuja muutamaa senttiä vastaan heidän 'siunauksensa', joka on heidän oman elämänvoimansa ja energiansa antamista. Nämä sieluparat ovat täynnä paljon henkistä voimaa, mutta heillä ei ole aavistustakaan siitä, miten käyttää sitä, koska vihollisen opetukset johdattavat heitä tarkoituksellisesti harhaan. 

Henkilökohtaisen voiman saamiseen ei oikeastaan ole muita sääntöjä kuin johdonmukaiset meditaatiot ja tarvittavan työn tekeminen itsensä henkiseksi edistämiseksi. 

Vihollisen korruptoima paska on räikeää. Sitä on useimmissa nykyään saatavilla olevissa joogaa käsittelevissä kirjoissa. Tämä roska on SAIRASTA eikä sillä ole mitään tekemistä jumaluuden saamisen kanssa. Näiden vihollisen korruptoituneiden asioiden seuraaminen varmistaa vain, ettei teillä ole voimia ja ettette ole uhka heidän agendalleen käyttää okkulttisia voimia maailman orjuuttamiseen. 

Pahinta on itsensä silpominen ja siihen liittyvät käytännöt, jotka eivät ole vain mielenvikaisia vaan mahdollisesti tappavia. Ainoa "SYNTI" satanismissa on TYPERYYS!!! 

Suuri osa siitä, mitä meillä on nykyään helposti saatavilla hengellisyyden muodossa, on hirvittävän turmeltunutta. Yleisölle on tarkoituksella valehdeltu, jotta varmistetaan, ettei kukaan etene niin pitkälle, että hän on uhka vihollisvoimille, jotka tietävät totuuden ja käyttävät okkulttisia voimia maailman orjuuttamiseen. 

Lopuksi totean, että hyvin pian on tulossa paljon lisää tietoa. Kundalini-jooga [käärmejooga], oikein tehtynä, on polku jumaluuteen ja se on todellisen satanismin perusta. Kobra, jonka huppu on pullistunut, kuten voidaan nähdä monilla maailman alueilla muinaisissa kaiverruksissa ja vastaavissa, symboloi valaistumisen laajentunutta tietoisuutta, kun käärmeen energia on aktivoitunut. Tämä ilmenee yhä suurempana tietoisuutena. 

 

TAKAISIN EDISTYNEEN SATANISMIN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457