Esittely Henkiseen Satanismiin


Jos olet uusi Satanismissa, me rohkaisemme sinua lukemaan kaiken tällä verkkosivustolla. Jotkin artikkelit ovat vanhentuneita. Me työskentelemme uusiaksemme nämä, mutta suurin osa informaatiosta on itsestäänselvää. 

Jäsenyys Saatanan Iloon on avointa ja ilmaista. Kiitokset lahjoituksille, me voimme tehdä tiedon avoimesti ja vapaasti saatavaksi samalla kun teemme tutkimusta. Me pidämme kaikki ajantasalla liittyen uuteen tietoon ja materiaaliin. 

Me rohkaisemme sinua liittymään foorumeillemme. Klikkaa tästä.
Kysy vapaasti kysymyksiä foorumeilla, mutta ole hyvä ja lue ja opiskele täällä, koska monet kysymykset voivat saada vastauksen henkilökohtaisella opiskelulla. Satanismi on tietoa ja opiskelua. 

TÄRKEÄÄ TIETOA UUSILLE IHMISILLE – OLKAA HYVÄ JA LUKEKAA

Kun olet opiskellut tätä verkkosivustoa ja jos olet tosissasi haluavasi tehdä sitoutumisen Saatanalle, tämä on vihkimisesi Henkiseen Satanismiin. 

Kun olet tehnyt sitoutumisrituaalin, sinun tulisi aloittaa voimameditaatio-ohjelma.
Voimameditaatio on Henkisen Satanismin perusta. Sinä löydät apua e-ryhmissä mihin tahansa kysymykseen sinulla saattaa olla liittyen meditaatiokokemuksiin ja vastaavaan. Monet veljet ja siskot Saatanassa näissä ryhmissä ovat tietoisia näistä asioista. 

Tässä on joitakin vastauksia kysymyksiin jotka tulevat usein esille ryhmissä liittyen Henkiseen Satanismiin:

1. Kaikki yksimielinen seksi on sallittua Satanismissa – hetero-, homo-, bi-, ryhmäseksi jne. Sinun seksielämäsi on sinun henkilökohtainen asiasi. Tämä sisällyttää myös he jotka valitsevat olla seksuaalisesti epäaktiivisia, tai ovat aseksuaaleja. Sinun seksielämäsi, miten tahansa päätät elää sen suhteen, on sinun oma asiasi! 

2. Huumeiden viihdekäyttö on sinun oma asiasi ja oma päätöksesi. Vastuullisuus vastuullisille. Henkinen Satanismi kannattaa sielun voimaannuttamista ilman keinotekoisen stimulanttien tai mieltä-muuttavia aineita, mutta tämä on yksilön päätettävissä. 

3. Saatana ei vaadi orjallista palvontaa. Hän ei odota meidän olevan ”pahoillamme”. Saatana antaa meille tietoa, ja odottaa meidän laittavan tämän tiedon käyttöön edistääkksemme voimiamme ja sieluamme. Saatana haluaa meidän kasvavan, kehittyvän ja tulemaan itsenäiseksi. 

4. Saatanallinen rukous on energian lähettämistä. Esimerkiksi, jos rakastettu on sairaana, me lähetämme hänelle parantavaa energiaa.
Kommunikoidaksesi Saatanan ja hänen Demonien kanssa, me teemme tämän telepaattisesi. Saatana KUULEE meidät kun me kommunikoimme hänelle. 

5. Viikottaiset rituaalit ovat mahtava tapa uusille ihmisille avata sielua Saatanalliselle energialle, joka on kaunista. 

6. Ihmisten, jotka tulevat tänne entisinä kristittyinä, tulee lukea Krisinusko Paljastuu.
Lukemalla läpi artikkelit, näet totuuden. Maailma on iskostettu ja pakkosyötetty valheilla vuosisatojen ajan kristinuskon ja sen joukkojen toimesta. Kristinusko on valhe eikä mitään muuta kuin ohjelma henkisyyden poistamiseksi. Tullessasi Satanismiin, sinä löydät henkimaailman ja sielusi olevan erittäin todellisia. Muutamat ovat kokeneet tosi henkisyyttä, sielun voimaannuttamista ja niin edelleen vuosisatojen valheiden vuoksi. Oppimisen ja itsemme voimaannuttamisen kautta, ahdistukset ja pelot ovat karkotettu ja meistä tulee vahvoja viisaudessa ja tiedossa. Useimmat Satanistit ovat henkisesti varmoja ja kykeneviä eivätkä pelkää niinkutsuttua ”yliluonnollista” tai kuolemaa. 

7. Jos olet alaikäinen ja elät krisillisessa kodissa, Saatana ymmärtää. Tee parhaasi kunnes olet täysi-ikäinen ja voit harjoittaa uskoasi vapaasti. Saatana haluaa ihmistensä olevan turvassa. Saatana toteaa Al-Jilwahissa:
”Älä mainitse nimeäni tai ominaisuuksiani, jottet katuisi sitä; koska et tiedä mitä he jotka ovat ilman tekevät.”

8. Satanismissa ei ole välikäsiä. Ole hyvä, ja lue seuraava artikkeli: 
Ei välikäsiä

TAKAISIN UUSIEN IHMISTEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2007, 2012, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457