Saatanalliset PyhätHUOMAUTUS: TÄSSÄ LUETELLUT PÄIVÄMÄÄRÄT KOSKEVAT POHJOISEN PALLONPUOLISKON ASUKKAITA. JOS ASUT AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI PÄIVÄNTASAAJAN ETELÄPUOLELLA, KLIKKAA TÄSTÄ.

Saatanalliset juhlapyhät perustuvat luonnon sykleihin. Se, mikä tunnetaan nimellä "satanismi", on ihmiskunnan alkuperäinen uskonto. Alla luetellut juhlapyhät edeltävät kristinuskoa satoja tai tuhansia vuosia. Koska kristillinen kirkko ei voinut murhata kaikkia, alkuperäiset pakanalliset juhlapyhät otettiin ja kristillistettiin, jotta mahdollisimman moni saataisiin käännytettyä. 

Totuus kaikkien näiden erikoispäivien takana on se, että planeetat ja astraalimaailma ovat linjassa tietyllä tavalla, mikä parantaa suuresti tiettyjä toimintoja ja antaa niille lisävoimaa, mikä ei olisi mahdollista, jos ne aloitettaisiin muina aikoina. Vanhat Noitakokoukset kokoontuivat säännöllisesti täysikuun aikana ja alla lueteltujen erityisten päivämäärien aikana, sillä planetaariset ja astraaliset energiat olivat hyvin voimakkaita näinä vuodenaikoina. Poistaakseen järjestelmällisesti ja väkisin henkisen tiedon ja voiman kansaltamme kristillinen kirkko varasti nämä juhlapyhät ja korvasi ne kuvitteellisella hölynpölyllä. Lähes kaikessa on totta ja väärää, ja kristinuskon räikeän valheen voi nähdä siinä, että kaikki tuossa epärehellisessä ohjelmassa on ja on ollut varastettu alkuperäisiltä uskonnoilta ja korvattu huijarihahmoilla, paikoilla ja riiteillä, joissa ei ole jäljellä mitään henkistä. Toinen esimerkki on se, miten fundamentalistiset kristityt ovat työskennelleet tuhotakseen viimeiset pakanalliset/satanistiset Yule-kauden ja talvipäivänseisauksen käytännöt, kuten poistamalla joulupukin, Yule-kuusen ja muut todisteet, jotka paljastavat Yulen todellisen alkuperän, ja korvaamalla ne pelkästään Nasareenilla ja vastaavilla. Jos haluat lisätietoja ja tutkimusta, kirjoita mihin tahansa internetin hakukoneeseen, kuten google.com, hakusanaksi Jehovan todistajat ja lisää 'pakanalliset juhlapyhät'. Tietoa tästä on runsaasti ja se todistaa kiistatta, että näillä juhlapäivillä EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ KRISTILLISYYDEN KANSSA.

Kuvitteellisella Nasaretilaisella ei ole mitään tekemistä joulun kanssa. Joulu osuu yksiin talvipäivänseisauksen ja Yule-kauden kanssa, joka on vuoden lyhin päivä. Joulukuun 25. päivä on persialaisen Mithra-jumalan syntymäpäivä ja roomalainen Saturnalian juhlapäivä. Kuusella, koristeilla, leipomisella, lahjoilla ja juhlimisella ei ole MITÄÄN tekemistä Nasaretilaisen kanssa. Ne ovat siirtymiä alkuperäisistä pakanallisista juhlista. Yule-puu on oikeastaan ihmissielun symboli, jossa runko edustaa selkärankaa, oksat 144 000 naadia [vrilin/noitavoiman/chi:n polkuja] ja valot symboloivat naadeja, jotka kaikki syttyvät Saatanan käärmeen energialla. Puun huipulla oleva tähti edustaa ylösnousseen Saatanan käärmettä. 

"Pääsiäinen" varastettiin Astartelta. Se tunnettiin alun perin nimellä "Ashtar". Tämä juhla osuu kevään kevätpäiväntasaukseen, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkät. Anglosaksit tunsivat sen nimellä "Eastre". Hedelmällisyyden jumalattarena hänet yhdistettiin kaneihin ja muniin. Kristityt varastivat tämän juhlapäivän ja vääristivät sen merkityksen. Muita nimiä ovat mm: Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus, (Estrus on eläimen kiima-aika; pariutumisaika) Oestrus, Oistros ja Ostara. Jälleen kerran "Jumalan karitsa" on varastettu eläinradan merkistä Oinas, joka esiintyy joka kevät.

"Pyhäinpäivä" vastaa "Halloweenia/Samhainia".

"Neitsyt Marian päivä" osuu yhteen "kesäpäivänseisauksen" "Lammaspäivän" kanssa. Katso lisätietoja kohdista Uusi testamentti ja kristinusko ja Kristinusko paljastuu.

 

JOULU/TALVIPÄIVÄNSEISAUS 
22.-23. joulukuuta 

Vaikka talvipäivänseisaus alkaa 21.-22. joulukuuta, 23. päivä on isälle hyvin erityinen henkilökohtainen päivä. Aurinko astuu Vuohen merkkiin, joka edustaa Saatanaa. Joulukuun 22. päivän - joulukuun 23. päivän aatto on vuoden korkein saatanallinen pyhä yö. (Tämä saneltiin häneltä henkilökohtaisesti). Se on vuoden pisimmän yön jälkeinen päivä. Jälleen odotamme alkua, sillä päivät alkavat pidentyä vuoden edetessä. Tämä on aikaa voimakkaalle juhlinnalle ja Herran Saatanan hartaudelle. Hemmottelua, kodin koristelua, perhejuhlia ja kokoontumisia. Joulukuun 22. päivän yö tulisi viettää omistautuen Saatanalle. Tämä on erinomaista aikaa keskittyä vuoden suunnitteluun. Jos haluaa tehdä henkilökohtaisia lupauksia, tämä on hyvä aika tehdä niin. 

Rituaalin huipentumana henkilökohtaiset lupaukset voidaan kirjoittaa paperille ja polttaa. Isä Saatana on aina paikalla auttamassa meitä, jotta meillä olisi voimaa toteuttaa aikomuksemme. Rituaalin jälkeen tulisi juhlia intensiivisesti. 

Satanisteille Ylen juhlapyhät ovat hemmottelun ja elämän fyysisistä ja aineellisista puolista nauttimisen aikaa. Itse asiassa joulupuut ja -seppeleet ovat pakanallista alkuperää, joten ei ole mitään syytä olla juhlimatta tätä juhlaa perheidemme kanssa lahjojen antamisen, leipomisen ja koristelun merkeissä. Tästä on kyse TODELLISESSA joulunajassa, ei tuosta saastaisesta arvottomasta nasaretilaisesta. 

Linkki lisätietoihin:
Baal Berith ja Yule

IMBOLC/KYNTTILÄNPÄIVÄ/TULEN JUHLA
Helmikuun alku 
(lausutaan "Im-bulk") 

BELTANEN AATTO
Huhtikuun 30. päivä 

KESÄPÄIVÄNSEISAUS
23.-24. kesäkuuta 

LAMMAS-PÄIVÄ/LUGHNASADH 
Elokuun 1. päivä 
Rakenteilla [Joy of Satan Ministries on tutkinut näiden juhlapyhien todellisia merkityksiä]. New Age -pakanakirjat ja -lähteet ovat kaukana useimmista näistä päivämääristä vuoden aikana ja menettävät täysin todellisen hengellisen perustan niiden takana. Päivitämme loput päivämäärät, kun meillä on tarkkaa tietoa niistä. Kaikki nämä vuoden päivämäärät ovat voimakkaita hengellisiä pisteitä vuodessa, samoin kuin juhlat ja juhliminen, jotka tapahtuvat niiden yhteydessä.

SAMHAIN/HALLOWMAS/HALLOWEEN
31. lokakuuta 


KEVÄTPÄIVÄNTASAUS 
21.-23. maaliskuuta [Auringon pitäisi olla 0 astetta Oinaassa] 
Tämä on aika, jolloin aloitetaan suuret työt, kuten Magnum Opus, joka aloitetaan klo 3:00 aamulla Saatanan tunnin aikana. 

SYYSPÄIVÄNTASAUS 
21.-23. syyskuuta (Aurinko, 0 astetta Vaa'assa) 
Päiväntasaukset ovat hyviä aikoja aloittaa asioita. Rituaaleja asioiden toteuttamiseen. 


TAKAISIN SAATANALLISTEN RIITTIEN JA JUHLIEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, 2011, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457