Samhain


Ne meistä, jotka ovat hyvin lähellä Isä Saatanaa, ovat hyvin tietoisia siitä, että hän on kyllästynyt kaikkiin juutalais-kristillisiin väitteisiin ja lausuntoihin, jotka koskevat sitä, mistä satanismissa on kyse, miten juhlimme, ja mikä pahinta, MITÄ HE VÄITTÄVÄT HÄNEN OLEVAN.

TÄMÄ ROSKA TULEE KRISTITYILTÄ. SITÄ KÄYTETÄÄN HÄNEN PILKKAAMISEENSA, HALVENTAMISEENSA JA NAURUNALAISEKSI TEKEMISEEN. SAMA PÄTEE HÄNEN DEMONEIHINSA. 

Monille meistä halloween on lempiloma. Minä itse rakastan kauhuelokuvia ja sellaista. Tässä on kyse siitä, miten niitä on kierretty kuvaamaan väärää ja loukkaavaa kuvaa Saatanasta ja Alkuperäisistä Jumalista (jotka nyt leimataan "demoneiksi"). 

Kysykää itseltänne, miltä teistä tuntuisi, jos ihmiset laittaisivat hirvittävät naamiot päälleen ja menisivät ulos joko teinä, perheenjäseninänne tai läheisinänne.

Isä Saatanaa pitäisi kunnioittaa tänä päivänä, eikä pilkata niitä, jotka uskovat ja kunnioittavat sitä, mitä kristinusko sanelee hänen olevan. Kauanko luulet, että joku kestäisi, jos hän pukeutuisi Nasaretilaiseksi? Todennäköisesti joku fundamentalistikristitty hyökkäisi hänen kimppuunsa. 
Tai jos Hollywood tuottaisi elokuvan, jossa nasaretilainen ja hänen kaltaisensa kuvattaisiin kammottavina hirviöinä. 

Halloween on hienoa aikaa puvuille, hirviöille ja kummituksille, kuoleman kuville ja sellaisille. Aika olla luova ja herkutella. Se on yksi tärkeimmistä juhlistamme, mutta isää halventavien kielteisten mielikuvien on poistuttava. 
Hän on kyllästynyt siihen, ja hän on ilmoittanut papistolle, ettei hän hyväksy näitä loukkauksia. Aivan liian kauan liian monet satanistit ovat myötäilleet KRISTILLISIÄ ajatuksia Saatanasta ja hänen demoneistaan; sitä, mitä KRISTITYT väittävät niiden olevan ja mitä he väittävät uskontomme olevan, sen sijaan, että he näkisivät Saatanan sellaisena, KUKA HÄN TODELLA ON, ilman kaikkia kristillisiä vääriä ja kieroutuneita sävyjä. 

SAMHAINISTA: 
Se on kelttiläinen sana, joka tarkoittaa "kesän loppua". Muinaisina aikoina uskonnot perustuivat luontoon, jossa ihmiskunta eli sopusoinnussa maan, vuodenaikojen vaihtelun ja taivaalla olevien tähtien muutosten kanssa. Tämä on satanismin ydin; se, mikä on luonnollista. 

Suuret vuodenkierrot ja sadot olivat tärkeitä aikoja juhlallisuuksille, riiteille ja juhlille. Samhain oli sadonkorjuun ja vuoden lopun aikaa, valmistautumisen aikaa; sadon varastointia ja valmistautumista talven kuolemaan. Marraskuun 1. päivän aatto oli kelttiläisen uudenvuoden aatto. Tämä juhla oli sadonkorjuun aikaa, päättymisen, kuoleman ja kuolemisen aikaa, kun kasvit kuolivat ja kylmyys alkoi. Samhain oli myös kuolleiden kunnioittamisen aikaa. Druidit rakensivat kelttiläisen uudenvuoden kunniaksi valtavia nuotioita, joita he pitivät pyhinä. 

Vallalla oli uskomus, että oli olemassa kelttiläinen kuolleiden jumala, joka tunnettiin nimellä "Samhain". Monien tutkijoiden tekemien laajojen tutkimusten ja selvitysten perusteella lähes kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että tätä jumalaa ei ollut olemassa. 
Lähes kaikki lähteet, joissa mainitaan "Samhain" -niminen kuoleman jumaluus, ovat KRISTILLISIÄ, ja heillä ei ole (kuten tavallista) MITÄÄN oikeutettuja viitteitä väitteidensä tueksi. 

Samhainia vietettiin vuosisatoja ennen kuin kristityt valtasivat pakanalliset juhlapyhät. Tunkeutuneelle kristilliselle uskonnolle kaikki vanhan uskon jumalat katsottiin "pahoiksi" ja siksi erityisen epätoivottaviksi aikana, jolloin "jokaisen hyvän seurakuntalaisen sielu" oli "vaarassa". Tämän vuoksi kristityt tukahduttivat kuolettavan riitin ja korvasivat sen päivää myöhemmin "kaikkien sielujen päivällä". 

Karkki tai kepponen sai alkunsa Irlannista, kun kerjäläiset kulkivat 31. lokakuuta ovelta ovelle ja pyysivät almuja. Lahjat oli tarkoitettu "Muck Olla" -jumalalle, jonka sanottiin tuhoavan kaikkien niiden talot, jotka eivät olleet anteliaita. Myös Jack-O-Lanternit ovat peräisin Irlannista; ne on nimetty Jack-nimisen miehen mukaan. Tarina kertoo, että Jack oli kitupiikki, ja kun hän kuoli, häntä ei päästetty taivaaseen, ja hän myös pilaili paholaisen kanssa, joten häntä ei päästetty helvettiinkään, vaan hänet tuomittiin kulkemaan maan päällä ikuisesti. Hänellä oli vain pieni lyhty valaisemassa tietään, ja siksi häntä alettiin kutsua Jack-O-Lanterniksi. Kummitukset, vampyyrit ja kummitukset liitettiin tietenkin tähän juhlapäivään, koska ihminen luonnostaan pelkää kuolemaa, ja Samhain oli kuoleman juhla. 


TAKAISIN SAATANALLISTEN RIITTIEN JA JUHLIEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2004, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457