Satanististen noitapiirien perusohjenuorat


Noitapiirin (covenin) tarkoituksena on lukumäärän voima. Jäsenten yhdistetty sielun ja mielen voima voi saada aikaan paljon enemmän kuin yksi henkilö yksin. Coven tarjoaa toveruutta, keskinäistä nautintoa harjoituksista, toveruutta ja on kuin tiivis perhe. Ryhmän tekemä työ onnistuu yleensä huomattavan hyvin, kun taas yksin työskentelevä voi saavuttaa vain kohtalaista menestystä. Kaikkien Joy of Satan -covenien tarkoituksena on hengellinen sodankäynti. Kukin liitto työskentelee suoraan suojelusdemonin/demonittaren kanssa, joka ohjaa ja opastaa liittoa Saatanan toiveiden suhteen. Liiton on toimittava ehdottoman salassa.

Sana "coven" tulee latinankielisestä sanasta "conventus", joka tarkoittaa "kokoontumista" tai "kokousta" tai "kokoontua". Sillä on sama juuri kuin sanoilla "convention" ja "covenant"

Liitosta itsestään tulee voimakas yksikkö. Mitä voimakkaampia yksittäisten jäsenten mielet ja sielut ovat, sitä voimakkaampi on liitto kokonaisuutena. Ajan myötä ja jatkuvan työskentelyn myötä liitto kehittää voimakkaan energian auran, josta yksittäiset jäsenet voivat ammentaa täydentääkseen omaa voimaansa. Liitosta tulee energiapankki. Tämä on mahdollista vain säännöllisillä kokouksilla ja rituaaleilla, joissa kaikki jäsenet työskentelevät yhdessä ryhmätyönä. Johdonmukaisuus on aina avain henkisen energian rakentamiseen ja vakiinnuttamiseen.

Covenin rakenne ja vaatimukset:

Mitä coven-juhliin tarvitaan:

Liiton pääpaino on työskennellä yksikkönä saavuttaakseen maagisia urotekoja, jotka eivät normaalisti ole mahdollisia vain yhden henkilön ponnistelujen avulla. Vaikka seuraavat tavarat ovat ihanteellisia, ne eivät ole ehdottoman välttämättömiä. Tärkeintä on, että kaikki jäsenet kokoontuvat säännöllisesti yhteen ja työskentelevät johdonmukaisesti yhtenä yksikkönä. Aivan kuten yksilö vahvistuu, kun hän harjoittaa johdonmukaisesti joogaa ja meditaatiota rakentaakseen energiaa ja vahvistaakseen sieluaan sekä ohjatessaan ja keskittäessään mieltään, niin tekee myös liitto yksikkönä. Coven on hengellinen. Aineelliset esineet ovat ihanteellisia juhlia ja muuta sellaista varten, mutta jos niiden hankkiminen osoittautuu joillekin liian vaikeaksi, se ei estä teitä toimimasta covenina. 

Yksi tai useampi pieni rumpu, kuten bongorummut, joita voidaan käyttää ryhmän saamiseksi rytmiin. Rytmin ja tanssin tiedetään perinteisesti rakentavan sielun energiaa. Vaihtoehtoisia musiikkisoittimia Saatanalliseen coveniin ovat:

Tamburiinit, nokkahuilut, panhuilut, huilut, helistimet. Tämä on tarkoitettu rytmiseen tanssiin piirissä, joka tehdään ryhmän voimien nostamiseksi yksikkönä. Tanssi tapahtuu usein rivissä käärmeen tavoin, ja ylipappi/-tar johtaa muita, tekee S-kirjaimia ja muita kääntyviä tanssiliikkeitä. Riitin jälkeen tapahtuvassa tanssissa voidaan soittaa edellä mainittuja soittimia, tai valittua musiikkia voidaan soittaa kaiuttimista - metalli tai mikä tahansa muu eloisa rytmi sopii hyvin.

Tarvitaan sopiva alttari ja alttarivälineet. Ne voivat kuulua ylipapille tai olla erilliset liitolle. Tarvitaan yhteinen malja, jossa käytetään joko viiniä tai jotain muuta juomaa. [Koko ryhmä siemaisee maljasta riitin aikana]. Tämä on muodollisia rituaaleja varten, joissa käytetään kaikkia rekvisiittaa. Kuten monet jo tietävät, rekvisiittaa ei tarvita mielen ja sielun työskentelyyn. Rekvisiittaa käytetään vain tietyn tunnelman luomiseen, joka auttaa työskentelyä.

Teini-ikäisille ja muille, jotka eivät ole vapaita, rekvisiittaa ei tarvita. Ainoastaan se, että kaikki liittoon kuuluvat ovat omistautuneet Saatanalle ja että liitto kokoontuu säännöllisesti. Kokoontuminen yhteen ja mielen keskittäminen tiettyyn työskentelyyn ovat jokaisen covenin ehdoton edellytys.

 

© Copyright 2005, 2012, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

TAKAISIN NOITAPIIRIEN PÄÄSIVULLE