Satanististen covenien vihkimisseremonia


Jokaisen uuden jäsenen kanssa on suoritettava vihkimisrituaali. Uudet jäsenet on valittava huolella, sillä heidän on oltava covenin aikeiden ja ajattelutavan mukaisia ja heidän on asetettava kaikkien etu etusijalle. Vihkimys on liittyminen coveniin; kuin perheeseen. Kuten Saatanalle vihkiminenkin, rituaali on pysyvä. Ehdokkaan etujen ja tavoitteiden tulisi olla sopusoinnussa covenin kanssa, ja ennen kaikkea hänen tulisi olla täysin ja täydellisesti omistautunut Saatanalle/Luciferille ja hänen agendansa edistämiselle. Kaikkien coven-ehdokkaiden PITÄÄ jo suorittaa omistautumisrituaali, ennen kuin heidät voidaan vihkiä liittoon. Liiton suojelusdemoni/-tar antaa luvan uusille jäsenille. Ketään ei saa ottaa jäseneksi ilman suojelijademonin/-ttaren suostumusta. 

Vihkimysrituaali on seremonia. Riittiin tulisi liittää erityinen rituaali. Useimmat vihkimykset suoritetaan sapatin tai esbatin aikana. Jokaisella liitolla on omat muunnelmansa vihkimistä varten, mutta tässä ovat vakio-ohjeet:

Jos kokelas tuntee suojelusdemoninsa, hänet tulisi kutsua luokseen ja pyyttää mukaan riittiin.
Kandidaatti lukee valaa vannoessaan ääneen seuraavat, paperille tai pergamentille kirjoitetut sanat. Valan lausumisen jälkeen hänen on allekirjoitettava nimensä verellä ryhmän edessä. Tämän jälkeen paperi tarjotaan Saatanalle/Luciferille polttamalla se kulhossa.


Minä_________________(mainitse koko nimi), kaikkivaltiaan Saatanan/Luciferin edessä,
_______________(covenin suojelusdemonin nimi) edessä,
______________(oman suojelusdemonin nimi; tarvittaessa) edessä,
Kaikkien täällä kokoontuneiden läsnäollessa, omasta vapaasta tahdostani, vannon vakavasti, että pidän aina salassa ne asiat, jotka tämä coven on uskonut vain minun korvilleni.
Lupaan työskennellä satanismin edistämiseksi kaikin käytettävissäni olevin tavoin.
Ymmärrän, että olen Saatanan soturi ja Helvetin armeijan maallinen jäsen; tämä coven on yksikköni.
Lupaan käyttää voimiani ja energioitani ryhmän voimien kanssa tuhoamaan valitut Saatanan viholliset.
Lupaan käyttää voimiani ryhmätyönä kenelle tahansa tämän liiton jäsenelle, joka on avun tarpeessa, tietäen, että sama tehdään minulle, jos sitä vaaditaan. Kaiken tämän vannon henkeni kautta, nyt ja tulevaisuudessa, ja kääntykööt ne voimat, jotka minulla on, nyt tai tulevaisuudessa, minua vastaan, jos rikon tämän vakavimman valan.
Herra Saatana ja kaikki Helvetin Demonit ja Voimat,
pitäkää minua sen arvoisena.
Ave Satanas
__________________ (allekirjoita nimesi verellä)

 

Sitten paperi/pergamentti poltetaan kulhossa ja riitti on päättynyt. Sen jälkeen kestitään ja juhlitaan.

 

© Copyright 2005, 2012, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 001-216-457

TAKAISIN NOITAPIIRIEN PÄÄSIVULLE