Totuus "Uudesta Maailmanjärjestyksestä"


Vapaamuurariudesta, Uudesta maailmanjärjestyksestä, Yhdysvalloista ja siitä, miten nämä kaikki suhtautuvat todelliseen satanismiin, on paljon hämmennystä. Syy sekaannukseen on soluttautuminen. ALKUPERÄISILLÄ vapaamuurareilla, jotka olivat pääosin vastuussa Amerikan Yhdysvaltojen perustamisesta, Washington DC:n ja monien muiden Yhdysvaltojen kaupunkien suunnittelusta, joissa arkkitehtuuri on erityisesti suunniteltu ja maantieteellisesti järjestetty tulevaa päämäärää varten, käyttäen okkulttista tietoa, oli täysin erilainen ajatus Uudesta Maailmanjärjestyksestä. 

Tämä NWO, joka perustajaisillämme (jotka olivat lähes kaikki vapaamuurareita) oli mielessään, perustui Luciferin periaatteisiin. Tämän NWO:n tavoitteet olivat: 

1. Luoda vapaa maa, jossa kansalaiset voisivat paeta kristinuskon ankaraa sortoa ja oppia menneisyyden muinaisia salaisuuksia itse ilman pelkoa henkensä menettämisestä. 

2. Yhdysvaltojen oli määrä olla "Uusi Atlantis", ja sen oli tarkoitus luoda ennakkotapaus, jota maailman muiden kansakuntien oli määrä seurata hengellisen tiedon osalta. 

3. Perustaa vapaa kansakunta, jossa jokaisesta yksilöstä voisi tulla paras mahdollinen. 

4. Tämän NWO:n muut tavoitteet löytyvät Yhdysvaltojen alkuperäisistä opeista. 

Nyt se, mitä edellä mainitulle tapahtui ja mihin tämä *toinen* NWO, joka on juutalaisten, on menossa tänä päivänä, on toinen tarina. Muistan kysyneeni Isä Saatanalta vapaamuurariudesta jokin aika sitten, koska olin hämmentynyt ristiriitaisesta tiedosta. Hänen vastauksensa oli: "Heihin on soluttauduttu", ja hän kertoi minulle myös, että tämän päivän vapaamuurarius on paljon erilainen kuin alkuperäinen, joka perustui Luciferin periaatteisiin. 

Luin pian tämän jälkeen, miten Mayer Amschel Rothschild, monimiljoonaisen juutalaisen pankkidynastian isä, käytti luotettavaa asemaansa: 

Tässä on ote Jim Marrsin kirjasta "Rule by Secrecy", © 2000, sivut 58-59: 

"Tämän salamyhkäisen pankkidynastian perusti Mayer Amschel Bauer, saksalaisjuutalainen, joka syntyi 23. helmikuuta 1744 Frankfurtissa..."
"Nuori Mayer opiskeli rabbiksi. Hän opiskeli erityisesti haskalaa, uskonnon, heprealaisen lain ja järjen yhdistelmää"
"Vanhempiensa kuolema pakotti Mayerin jättämään rabbikoulun ja siirtymään oppipojaksi pankkiin.

Hän oppi nopeasti alan, ja hänestä tuli Hessen-Kasselin alueen kuninkaallisen hallintovirkamiehen Vilhelm IX:n hovin rahoitusasiamies ja merkittävä vapaamuurari. Hän miellytti itseään vain vuoden vanhempaa Vilhelmiä yhdistämällä tämän kiinnostuksen vapaamuurariuteen ja muinaismuistoihin. Mayer etsi muinaisia kolikoita ja myi niitä hyväntekijälleen huomattavasti alennettuun hintaan. Kun otetaan huomioon hänen rabbiinikoulutuksensa yhdistettynä hänen vakavaan muinaisesineiden etsintäänsä, hänellä oli varmasti kehittynyt syvällinen ymmärrys muinaisista mysteereistä, erityisesti juutalaisen kabbalan mysteereistä. Samaan aikaan kabbalan metafysiikka alkoi sulautua vapaamuurariuden perinteisiin."

**

Juutalaiset soluttautuvat jokaiseen pakanallisen vallan lähteeseen, mihin he voivat. Sisältä käsin he joko saavat täydellisen vallan tai pyrkivät mädättämään ja tuhoamaan sen korruption kautta. 

Juutalainen NWO on maailman orjavaltio, jota juutalaiset hallitsevat ja johtavat. Tämä NWO on täysin päinvastainen kuin mitä alkuperäiset vapaamuurarit, jotka olivat pakanoita, aikoivat: 

1. Juutalainen messias "Jeesuksen" muodossa (sympaattinen taikayhteys, johon kaikki kristilliset rukoukset ja psyykkinen energia on ohjattu) yhdistää juutalaiset ja perustaa yhden maailmanhallituksen kommunistisen valtion, jota johdetaan Israelista käsin (joka on varastettu palestiinalaisilta), joka perustuu Raamatun juutalaisten kuvitteelliseen historiaan ja joka on valittu erityisesti siksi, että se sijaitsee kolmen suuren mantereen, Euroopan, Afrikan ja Aasian, risteyksessä ja keskellä voimakkaita ley-linjoja), jossa juutalaiset hallitsevat ja valvovat täydellisesti maailman kaikkien kansojen, kulttuurien ja rotujen pakanoita. 

2. Ihmiset merkitään viivakoodilla kuten karja (juutalaisten halventavan, pakanoita tarkoittavan sanan "goyim" merkitys) leimataan tämän täydellisen hallinnan varmistamiseksi. Mikrosiruimplantit ovat toinen mahdollisuus varmistaa, että pakanoita voidaan seurata kuin eläimiä. 

3. Kaikki hengellinen tieto poistetaan järjestelmällisesti pakanakansalta (sekä kristinuskon että kommunismin todelliset tavoitteet) joukkomurhien ja kidutuksen avulla, kuten tehtiin inkvisition aikana ja hiljattain (1950-luvulla), kun Kiinan kommunistien puheenjohtaja Mao Tse-Tung marssi Tiibetiin ja poltti heidän luostarinsa ja teurasti ja kidutti kuoliaaksi heidän uskonnolliset johtajansa. Himalajan vuoristossa sijaitsevan eristyneisyytensä vuoksi Tiibetissä oli paljon alkuperäisten hengellisten oppien muinaisia oppeja kauan ennen juutalaisuuden, kristinuskon ja niiden kaltaisten ryhmien saapumista.

4. Henkinen tieto ja okkulttinen valta ovat tiukasti juutalaisten käsissä, jotta he voivat hallita maailmaa täydellisesti. 

5. Lähes kaikki osallistumattomat, laimeat ja neutraalit juutalaiset liittyvät vain liian mielellään tähän uuteen veljiensä hallitsevaan luokkaan, jos aika koittaa. 

6. Rotujen sekoittamisohjelma pyyhkii entisestään pois kaikki rotu- ja kulttuuri-identiteetit täydellistä hallintaa varten. Kun minuus menetetään rotu- ja kulttuuri-identiteetin tuhoamisen kautta, historia voidaan kirjoittaa uudelleen miten juutalaiset parhaaksi katsovat. He ovat tehneet tätä jo iät ja ajat, pakanakansan enemmistön tietämättä. Näin on jo tehty satanismin (ihmiskunnan alkuperäisen uskonnon) kanssa, jossa alkuperäiset opetukset, papit, papittaret, muut henkiset johtajat ja ihmiset, joilla oli tietoa, sekä kirjastot tuhottiin järjestelmällisesti. Kristillisellä kirkolla on ollut vapaus määritellä satanismi haluamallaan tavalla, koska menneisyydestä on jäljellä vain vähän tietoa ja totuutta. Raamattu ei ole mitään muuta kuin juutalaisten keksitty historia, jota heillä ei koskaan ollut. Joukko- indoktrinaation ja väkisin syötettyjen uskomusten vuoksi massamieli on luonut voimakkaan ajatusmuodon, joka on auttanut juutalaisia heidän pyrkimyksessään maailman valtaamiseen. 

7. Ihmisistä tulee vain kadonneita sieluja, joilla ei ole identiteettiä, vapautta, tietoa tai yksilöllisyyttä; he ovat vain numero, joka palvelee täysin juutalaisten johtamaa orjavaltiota. 

Edellä oleva on täysin vastakkainen alkuperäisten vapaamuurarien, jotka olivat pakanoita, tarkoittaman NWO:n kanssa. Valitettavasti, jälleen kerran, tämä on molempien osapuolten pelaamista keskeltä vastaan täydellistä hallintaa varten. Nykyaikaiset rituaalit vapaamuurariudessa, jotka on suunnattu tuon likaisen messiaan toiseen tulemiseen ja kaikkien maailman uskontojen yhdistämiseen, ovat nyt aivan erilaisia kuin vuosia sitten, jolloin asiakirjat on poistettu ja sinetöity salaisuuksiin. 
** Katso: The Second Messiah: Templars, the Turin Shroud, and the Great Secret of Freemasonry kirjoittaneet Christopher Knight and Robert Lomas.
Julkaistu New Yorkissa: Barnes & Noble, 2000.

On aivan liian räikeää, kun loitsu on murrettu, miten juutalaiset ovat ottaneet okkulttisen vallan haltuunsa ja käyttäneet sitä väärin pyrkiessään "Jumalaksi". Jos tekee tarvittavan tutkimuksen ja opiskelun, voi ilmiselvästi nähdä korrelaation juutalais-kristillisen Raamatun, kommunismin ja Uuden Maailmanjärjestyksen juutalaisen version välillä. Vaikka kirja: "Deadly Deception: Freemasonry Exposed by One of Its Top Leaders" kirjoittajina James D. Shaw ja Tom C. McKenney, on kirjoitettu kristillisestä näkökulmasta, mutta se sisältää paljon hyödyllistä tietoa nykyaikaisesta vapaamuurariudesta. Saavutettuaan 33. asteen (tämä eroaa nykyään paljon alkuperäisestä asteesta, jossa saatiin henkistä tietoa ja 33 astetta edustivat selkärankaa ja kundalinia) vapaamuurari kutsutaan yleensä liittymään Illuminatiin, kommunistiseen järjestöön, jonka tavoitteena on juutalaisten johtama uusi maailmanjärjestys. 

Juutalais-kristillinen Raamattu on, kuten nykyajan juutalaisten soluttautuneen vapaamuurariuden tavoite, "Kaikki uskonnot ovat yhtä"  Tämä on melko räikeää, kun otetaan huomioon, että kaikki kristinuskossa on varastettu uskonnoista ympäri maailmaa, sekä idästä että lännestä, ja heidän nasaretilainen (psyykkinen yhteys juutalaiselle messiaalle), koostuu noin 18+ ei-juutalaisesta pakanajumalasta, kuten Odinista, joka ripustettiin puuhun. Jokainen, joka on perehtynyt okkultismiin ja mielen voimiin, tietää, että on oltava yhteys, johon psyykkinen energia kanavoidaan.

Juutalaiset ovat soluttautuneet lähes jokaiseen pakanalliseen okkultistiseen järjestöön. Kultainen aamunkoitto on täynnä heprealaisia symboleja, heprealaisia enkeli- ja jumalan nimiä, juutalaisia alef-betejä ja niin edelleen. Wicca on myös menossa tähän suuntaan, kun joissakin ryhmissä korostetaan juutalaisia enkeleitä, juutalaista "kolminkertaista", joka on spin-off kuusisakaraisesta (kolmijakoisesta) "Daavidin tähdestä", jonka juutalaiset ottivat käyttöön hiljattain (viimeisten 100- 150 vuoden aikana) ja joka varastettiin hindulaisesta "Vishnun tähdestä". Numeron yksi korostaminen (juutalainen monoteismi, jossa heistä itsestään tulee "Jumala") on luonnotonta, koska luomiseen tarvitaan kaksi, ja jopa suvuttomien olentojen on jossain vaiheessa yhdistyttävä lisääntyäkseen. 

Totuus on: Pakanoiden psyykkinen voima kristinuskon kautta ja toisella puolella (juutalaiset pelaavat molempia puolia vastaan keskellä ja kontrolloivat molempia puolia), okkultistiset loosit kanavoidaan systemaattisesti juutalaisen messiaan tulemisen ja juutalaisten johtaman Uuden Maailmanjärjestyksen toteuttamiseen. 

Avainasemien täydellisen soluttautumisen ja hallinnan vuoksi monet ei-juutalaiset, nimittäin kristityt, ovat hämmentyneitä ja niputtavat tämän NWO:n yhdeksi, vaikka se on todellisuudessa kaksi erillistä ajatusta. Käytetyn okkulttisen vallan vuoksi he ovat sokeita sille tosiasialle, että tämä hirviö on niin sanoakseni heidän omalla takapihallaan, ja heitä huijataan työskentelemään kiihkeästi sen puolesta. Yhdysvaltojen perustajaisät käyttivät okkulttista voimaa hyväntahtoisiin tarkoituksiin perustamalla vapaan kansakunnan, jossa muinaiset opetukset ja henkinen tieto voisivat kukoistaa ilman pelkoa moitteista. Pitäisi myös olla räikeän ilmeistä, ettei kristillisessä "uskonnossa" ole MITÄÄN "hengellistä". Se on ja on aina ollut pelkkää materialismia. Kristityillä ei ole mitään tietoa sielunsa anatomiasta, siitä, miten he voivat parantaa itsensä tai muut tai mitään muuta hengellistä. Koko niin kutsuttu "uskonto" ei ole mitään muuta kuin valheellista ja väärennettyä. Kristityt, jotka saavuttavat kristinuskon edistyneet vaiheet, omaksuvat keinotekoisen tahmean ilmeen - tuon surullisenkuuluisan kristityn päälle liimatun hymyn. Tämä johtuu siitä, että heidän koko elämänsä pyörii valheiden ympärillä siinä määrin, että he alkavat saada keinotekoisen ulkonäön ja muistuttavat fyysisesti niitä valheita, joihin he ovat niin syventyneet. Tämä on osa heidän rangaistustaan, joka lopulta johtaa heidän ikuiseen kadotukseensa heidän sielujensa rappeutumisen kautta, koska he moittivat hengellistä tietoa ja kiroavat ja pilkkaavat ihmiskunnan Todellista Luoja-Jumalaa, joka ei ole kukaan muu kuin "Saatana". 


LUE LIITTYVÄT ARTIKKELIT:

Raamattu: juutalainen salaliitto ja huijaus pakanoille

YHVH: totuus "Yawehsta", "Jehovasta": kristinuskon naamion riisuminen

Vanha testamentti paljastuu

Uusi testamentti ja kristinusko

Alkuperäisten pakanallisten uskonnollisten tekstien poistaminen ja häpäisy

Varastettu Kabala

Kristinusko ja kommunismi: juutalaiset kaksoset

Yhdysvaltain perustajaisien lausuntoja juutalaisista