Uusi testamentti paljastuu


"Se on palvellut meitä hyvin, tämä Kristuksen myytti"
-Paavi Leo X [1475-1521]*


UUDESTISYNTYMISEN MYYTTI:
VARASTETTU!
Uudelleensyntyminen on yleinen teema joka on esillä monissa täysin eri uskonnoissa maailmanlaajuisesti, tämä on vertauskuvallinen laskeutumisesta tuonpuoleiseen ja myöhemmin paluusta. Mesopotamia: Istarin/Inannan lasku sekä paluu [hänet herätettiin henkiin kuolleista], Egypti: Osiris, Tuonpuoleisen Jumala herätettiin henkiin, Kreikka: Persephonen lasku tuonpuoleiseen sekä paluu, lista henkiinheränneistä Jumalista on laaja ja perustuu käsitteeseen, ei todellisiin luonteisiin. Tämä vertauskuva perustuu Magnum Opukseen ja joka tunnetaan "Nigredovaiheena".

Emme tietenkään voi unohtaa "Isä, Poika, ja Pyhä Henki."

Nasaretilaisen krusifiksio ei ole mitään uutta. Apostolien teot 5.30: Meidän isiemme Jumala on herättänyt kuolleista Jeesuksen, jonka te ripustitte ristinpuulle ja murhasitte. 1. Pietarin kirje 2.24: Itse, omassa ruumiissaan, hän »kantoi meidän syntimme» ristinpuulle, jotta me kuolisimme pois synneistä ja eläisimme vanhurskaudelle. »Hänen haavansa ovat teidät parantaneet.»

Norjalainen Jumala Odin edelsi Jeesus Kristusta. Odin roikkui puussa ja koki eräänlaisen kuoleman saadakseen tietoa. "Uudestisynnyttyään" hän sai gnosiksen [kehittynyttä henkistä tietoa], aivan kuten Egyptiläinen Jumala Set joka "ristiinnaulittiin" "ristillä", joka tunnetaan nimellä furka. (eng. furca, haarukantapainen "risti") [1] Lisäksi, Krisna, Marsias, Dodonias sekä Zeus roikkuivat myös puista. Tämä on roikkuvan miehen tarkoitus Tarot-korteissa. Lisäksi Buddha istui "Bo" -puun alla. "Bo" on "Boa" tarkoittaen "käärmettä", kundalinia. Puu on muinainen kuvaus ihmissielusta, kun runko on verrattavissa selkärankaan, oksat verrattavissa 144000 nadiin ja lehdet sekä hedelmät verrattavissa meditaation tuloksiin; elämänvoimaan ja mielen sekä sielun voimiin. Lisäksi, Krisna, Marsias, Dodonias sekä Zeus roikkuivat myös puista. "144000" on toinen Juutalainen/Kristitty raamatullinen korruptio vertauskuvasta joka liittyy ihmissielun nadeihin, jotka ovat erikoisia kanavia elämänvoimalle.

Alla on lisää Jumalia jotka roikkuivat puista:

Ylläoleva lista otettiin kirjasta "The World's Sixteen Crucified Saviors" jonka kirjoitti Kersey Greaves, kuudes painos 1960.

Lisäksi, liittyen "Jeesuksen" nimeen, viisi kirjainta edustavat viittä elementtiä - tulta, maata, ilmaa, vettä sekä kvintessenssiä ihmisen sielusta, fiktiivinen hahmo varastettiin pakanoiden VERTAUSKUVISTA - hänen sanottiin eläneen "33 vuotta" joka vastaa ihmisselkärankaa jossa kundaliniserpenttiini nousee, joka muuttaa ihmisen mielen ja sielun supertietoisuuteen. Tämä on se mitä tarkoitetaan 33:n asteen Muurarilla. Kaksi muuta ristiinnaulittiin Nasaretilaisen kanssa ja ovat osa triniteettiä sekä ovat jälleen VERTAUSKUVIA kolmesta suuresta osasta sielua missä energiat risteävät: joista tärkein on yhdistäjä, sydän chakra [isompi risti], missä olkapäächakroilla on siivet, sekä pienemmät lantiochakrat ja kuudes chakra. Teille jotka olette perehtymättömiä okkultismiin, tutkikaa kaikkea tältä verkkosivustolta sekä lisäksi Saatanan Ilon sivustolta, joka on erittäin paljastava liittyen henkiseen tietoon.

Nasaretilainen keksittiin KÄSITTEESTÄ. Nasaretilainen on jotakin joka tunnetaan chi:nä, "noitavoimana", "pranana" sekä muina termeinä jotka ovat ihmismielen sekä -sielun voimia. Monet kuvaukset sädekehästä ilmaisevat noussutta Saatanan Serpenttiiniä, joka tunnetaan myös kundalinina. Risti oli alunperin yhtä pitkillä varsilla sekä ihmissielun muotoinen. Myös tämä on hirvittävästi korruptoitu. "Jeesus Pelastaa" roska jota kristityt toistavat kuin papukaijat, on väärin. Todellisuudessa, vain omat voimasi pelastavat sinut. Voimameditaation myötä voimme parantaa itsemme, sekä selvitä tilanteista jotka olisivat katastrofaalisia heille joilta puuttuu tieto. Noussut serpenttiini on edellystys Magnum Opukselle joka tekee henkilöstä fyysisesti ja henkisesti täydellisen sekä kuolemattoman. Tämä on toinen alue jossa kristityt toistavat "ikuinen elämä" - fraasia ilman mitään käsitystä mitä se tarkoittaa tai miten sen voi hankkia.
Latinalainen risti oli osa kristinuskoa vasta seitsemännellä vuosisadalla ja täysin tunnistettu vasta yhdeksännellä vuosisadalla.
Alkukantaiset kirkot halusivat esittää Nasaretilaisen mielummin karitsan kanssa. Karitsa on muuten toinen varastettu symboli. Pääsiäislammas edustaa Oinaan merkkiä [joka alkaa joka vuosi Maaliskuun 21. päivä].
Hermes ja Osiris kantoivat myös karitsaa. Kevään karitsa, joka symboloi auringon saapumista Oinasmerkkiin, jota symboloi oinas, liittyy myös Magnum Opus -työn aloittamiseen. 

KRISTITTYJEN PYHÄT OVAT MYÖSKIN VARASTETTU. JOKAINEN NIISTÄ SATTUU SAMAAN AIKAAN PAKANOIDEN PYHIEN SEKÄ VUODEN HUOMATTAVIEN AIKOJEN KANSSA. 

PÄÄSIÄINEN varastettiin Ashtarothilta. Alkunperin tunnettu "Ashtarina". Tämä pyhä sattuu samaan aikaan kevätpäiväntasauksen kanssa kun päivä ja yö ovat yhtä pitkiä. Anglo-Saksonit tuntevat tämän pyhän "Iisterinä" (Eastre). Hedelemällisyyden Jumalattarena hänet liitettiin jäniksiin ja muniin. Kristityt varastivat tämän pyhän ja korruptoivat sen tarkoituksen. Muita nimiä pyhälle ovat (englanniksi): Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus [Estrus tapahtuu, kun eläimen parittelu alkaa], Oestrus, Oistros ja Ostara. Jälleen, "Jumalan Karista" varastettiin Oinas- horoskooppimerkistä, joka tapahtuu joka kevät.

YULE-KAUSI, Joulukuun 25. Tapahtuu samaan aikaan talvipäivänseisauksen kanssa, Joulukuun 25. on lähes vuoden lyhyin päivä, sekä on Persialaisen Jumalan Mithran syntymäpäivä sekä Roomalainen Loma Saturnalia. Puu, koristeet, leipominen, lahjat sekä juhlistaminen eivät MITENKÄÄN liity Nasaretilaiseen. Nämä ovat siirtoja pakanallisista juhlista. Jälleen, puu valoilla ja koristeilla on vertauskuva nousseesta serpenttiinistä, sielu joka on syttynyt, kun kaikki 144000 nadia ovat elossa energian kanssa. Kuusipuun muoto, sen huipentuessa pisteeseen, verrannoillistaa energian kerääntymistä päälakeen, tämä ei mitenkään eroa Egyptin pyramideista jotka päättyvät pisteeseen. On olemassa monia Pakanajumalia jotka liittyvät sekä ovat juhlistettuja Joulukuun 25. päivä. 

"All Saint's Day" vastaa "Halloweenia/Samhainia". 

"Assumption Day" on sama kuin Kesäpäivänseisauksen "Lammas Day".

Kaikki nämä alunperin PAKANALLISET/ei-juutalaiset juhlapyhät on korvattu vastaamaan fiktiivisiä juutalaisia hahmoja ja keskittymään niihin.

Katso tarkempia tietoja pakanallisten juhlapyhien varkauksista ja korruptiosta artikkelista Varastettu vuosi.

KRISTITTYJEN MESSUPUVUT JA NIIDEN NOITA/VELHO RINNAKKAISUUDET:

KRISTITTYJEN ALTTARI ON PERUSTETTU MELKEIN SAMALLA TAVALLA KUIN RITUAALIALTTARI NOITUUDELLE:

Tavallinen Kristittyjen messu/palvelus käyttää seuraavia:

Silti, tästä huolimatta, kristillinen kirkko murhasi massoittain heitä joita syytettiin noituudesta, velhoudesta ja pakanauskonnollisuudesta.

KRISTITTYJEN SAKRAMENTTIEN VALITETTAVA VITSI:

Kristillisillä sakramenteilla on ilmeistä, että ne ovat vääriä. Voidaan tehdä mennen tullen haluamallaan tavalla, eikä niillä ole merkitystä. Tietenkin tämä on järkevää, koska ne kaikki varastettiin. Joitakin räikeitä esimerkkejä:

VARASTETTU! 
Messu- tai kirkkopalvelun aikana pappi tai ministeri lausuu rivin "Syö ruumiini ja juo vereni" ehtoollisen siunaukseksi. Tämä on ihmisen veren uhrauksen simulointi. Katso tarkemmat tiedot artikkelista "Kristillinen messu/palvelus: ihmisen veriuhrin simulointi"

"Pyhä Henki"

"Pyhä Henki" laskeutui oletettavasti Nazarenen apostoleille tulikielillä. JÄLLEEN tämä on Saatanan käärme, kundalini, ja se on varastettu ja turmeltunut pakanallisista uskonnoista, etenkin Kaukoidän uskonnoista. Pakanuus on nimetty "satanismiksi". Sana "pakana" tarkoittaa myös "ei-juutalaista". 
Apostolien teot 2.2 - Apostolien teot 2.4:
2:2 Yhtäkkiä kuului taivaalta kohahdus, kuin olisi käynyt raju tuulenpuuska, ja se täytti koko sen talon, jossa he olivat.
2:3 He näkivät tulenlieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat ja laskeutuivat itse kunkin päälle.
2:4 He tulivat täyteen Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua eri kielillä sitä mitä Henki antoi heille puhuttavaksi. 

Käärmeen tiedetään tuovan tietoa ja laajentunutta tietoisuutta; valaistuneisuus.
"Ushnisha" tunnetaan nimellä "näkymättömän valon liekki", joka istui Buddhan tai buddhalaisen pyhän miehen pään päällä osoittaen jumalallista älyä.
Liekit ovat ylösnousseen kundalinin käärme, joka on Saatanasta.

Kirkon torni on kopio egyptiläisestä obeliskista; Ainoa ero on ylhäällä oleva krusifiksi. Me kaikki tunnemme egyptiläisen obeliskin, kuten "Kleopatran neula". Tällä on paljon yhteistä "Juhannussalon" kanssa. "Juhannussalko" oli toukokuun kuninkaan falloksen [erektiossa oleva penis] symboli. Tämä on hedelmällisyyden symboli. Beltanen aattona [30. huhtikuuta] juhlatanssijat tanssivat juhannussalon ympäri. Alkuperäiset egyptiläiset obeliskit olivat falloksen symboleja. Ne edustivat Maanjumala "Geb":in pystyssä olevaa elintä, kun hän makasi maassa yrittäen nousta ylös yhdistääkseen itsensä jumalattaren "Neith / Nut" kanssa kattavan taivaan kautta. Suurimmalle osalle kristittyjä heidän tietämättään kirkon torni on symbolinen pystyssä oleva penis, jonka päällä on risti. 

Se ärsyttävä kalasymboli, jota kristityt käyttävät, on myös varastettu ja turmeltunut. Sitä kutsutaan "yoniksi", ja kristityt käänsivät sen kyljelleen. Se on todella emätin ja sen oikea asento näkyy täällä alla. Yoni on hyvin ikivanha symboli, ja se näkyy monissa vanhoissa Tarot- korttipakoissa, kuten täällä on esitetty.

Pyhät ottivat vanhojen jumalien paikan katolilaisessa uskonnossa, kun paavi käytti tätä korvaavaa menetelmää muunnettaessa polyteisteja monoteismiksi. Muinaiset pakanalliset temppelit sekä tärkeitä hengellisiä tekstejä sisältävät kirjastot kristityt tuhosivat ja hävittivät. Näiden päälle rakennettiin usein kristillisiä kirkkoja. Monet pakanalliset temppelit rakennettiin Ley-Linjoille, etenkin Euroopassa. *"The Atlantis Blueprint", sivu 267, Colin Wilson
©2002

1 "The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects", Barbara G. Walker, sivu 54.


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN