Saatanallinen hypnoosi


Saatanallinen hypnoosi on eräs itsehypnoosin muoto, joka on erittäin tehokas. Tavallisessa itsehypnoosissa ihminen menee transsiin ja tekee toistuvia vakuutteluja käyttäytymisen muuttamiseksi. Saatanallisessa hypnoosissa hengitetään sisään tietyn värin energiaa, joka vastaa haluttua tavoitetta. Tulokset ovat paljon laajempia ja voimakkaampia kuin tavallisessa itsehypnoosissa. Saatanallisessa hypnoosissa työskentelemme auramme kanssa. 

Tässä on esimerkki saatanallisesta hypnoosista: 

Sanotaan, että haluat houkutella rahaa: 
Hengitä sisään kuten energiameditaatiossa; kehon kaikilta puolilta samanaikaisesti kullanväristä energiaa: kirkasta, rikasta, elinvoimaista kultaa, kuten aurinko. Tämä tulisi tehdä mahdollisimman syvässä transsissa. Samalla kun hengität sisään vihreää ja kirkastat auraasi sillä, vahvista: 
"Hengitän sisään voimakasta energiaa, joka vetää puoleensa paljon ilmaista ja helppoa rahaa hyvin positiivisella tavalla. Tämä raha on ilmaista ja kokonaan minun pidettävissäni." 

Sano tämä useita kertoja vakaumuksella samalla kun hengität sisään kultaa. Kulta on rahan ja rikkauksien väri, ei vihreä. Vihreä on rahan väri tietyissä maissa, mutta kulta on todellisen rikkauden väri kaikkien valuuttojen takana. Se todella toimii, mutta se on tehtävä useiden päivien välein, jotta rahaa tulee jatkuvasti.

Hengitä sen jälkeen elinvoimaista valkoista valoa aurasi tasapainottamiseksi useiden hengenvetojen ajan. 

Klikkaa tästä avataksesi PDF-tiedoston rahaloitsuista

_________________________________

Sanotaan, että haluat laihtua: 
Haluat käyttää taivaansinistä nopeuttaaksesi aineenvaihduntaasi, ja vahvista:
"Hengitän sinistä energiaa, joka nopeuttaa aineenvaihduntaani terveellä tavalla ja saa minut menettämään ylimääräistä rasvaa." 
Sinun on toistettava tämä 5-10 kertaa ja jatkettava sinisen energian sisäänhengittämistä. Tätä on tehtävä päivittäin, kunnes näet tuloksia, ja toistettava aina tarvittaessa. 

Varmista aina, että sanot "positiivisella" tai "terveellä" tavalla. Energia ottaa aina helpoimman reitin, etkä halua laihtua sairauden kautta tai saada rahaa vakuutuskorvauslomakkeella läheisen menettämisestä. Varmista, että katat kaikki perusteet, kun työskentelet mielesi kanssa. 


Takaisin hypnoosin pääsivulle

TAKAISIN SAATANALLISEN VOIMAMEDITAATION PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, 2016, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457