Toisten hypnotisoiminen


On tärkeää lukea kaikki hypnoosiosion artikkelit, jotta tiedät, mitä olet tekemässä, ennen kuin hypnotisoit toisen henkilön. Jotta voit hypnotisoida toisen henkilön tehokkaasti, hänen on oltava täysin ja syvään rentoutunut. Henkilön tulisi istua mukavasti nojaten. Makuulla ollessaan kohde todennäköisesti nukahtaa.

Sinun on pysyttävä koko ajan rauhallisena ja hallitsevana. 

Aloita puhuttelemalla kohdehenkilöä koko kehon rentoutumisen kautta. Aloita jaloista, pyydä kohdehenkilöä jännittämään ja rentouttamaan ne, sitten nilkoista, pohkeista, polvista ja niin edelleen ja etene kohti kohdehenkilön kasvoja ja päätä.

Kun kohdehenkilö on täysin rentoutunut, pyydä häntä muistamaan jokin onnellinen tapahtuma menneisyydestä. Kysy häneltä kysymyksiä siitä, missä se tapahtui, kuka oli paikalla, miltä hänestä tuntui, mitä huoneessa tai alueella oli, jossa tapahtuma tapahtui, ja niin edelleen. Näin aktivoidaan kohdehenkilön aivojen intuitiivinen oikea puoli ja muistin alitajunta. 

Kun olet lopettanut edellä mainitut asiat, kerro kohteelle, että aiot laskea taaksepäin. Jokaisen numeron myötä hän rentoutuu yhä enemmän: 

Haluatte määrittää transsin syvyyden tässä vaiheessa. Jos hypnoosin kohde on uusi hypnoosissa, tarvitaan yleensä useampia istuntoja, ennen kuin hän pääsee syvään transsiin. Syvennetään transsia: 

Jälleen kerran haluatte määrittää transsin syvyyden tässä vaiheessa. Jos hypnoosin kohde on uusi hypnoosissa, tarvitaan yleensä useampia istuntoja, ennen kuin hän pääsee syvään transsiin. Toista suoraan tämän kohdan yläpuolella olevat vaiheet, jos kohdehenkilö ei vieläkään ole halutulla transsitasolla.

Tässä vaiheessa ohjelmoit kohteen mielen. Tee lyhyitä, ytimekkäitä lausumia, jotka käsittelevät tiettyä aluetta tai ongelmaa. Käsittele vain yhtä ongelmaa istuntoa kohden ja varmista, että ongelma on ratkaistu, ennen kuin siirryt toiseen. Tee kaikki lausunnot nykyhetkessä. "Tulee tapahtumaan" ei koskaan tule tapahtumaan, eikä mieli ymmärrä tulevaisuuden aikamuotoa. 

MENNEEN ELÄMÄN REGRESSIOTA VARTEN: 

Laita kohde syvään transsiin ja sano: 
"Aion laskea taaksepäin kymmenestä yhteen." 
"Jokaisen luvun myötä siirryt yhä syvempään ja syvempään rentoutumistilaan." 
"Kun saavun ykköseen, seisot oven edessä." 

Laske hitaasti taaksepäin. 

"Seisot suljetun oven edessä. Lasken taaksepäin kymmenestä yhteen, ja kun pääsen ykköseen, haluan sinun kääntävän nuppia ja avaavan oven." "... 3, 2, 1." 

Kysy nyt kohdehenkilöltä, avasiko hän oven. Jos ei, hän ei ole tarpeeksi syvällä transsissa, jotta tämä istunto olisi tehokas. Laita hänet joko syvemmälle tai tuo hänet ulos transsista ja lopeta istunto. 

Jos hän avasi oven, sano: 
"Haluan, että kävelet nyt ovesta sisään. Olet nyt edellisessä elämässä." "Katso ympärillesi, mitä näet?" "Mikä on nykyinen päivämäärä?" "Kuka sinä olet?" 

Johdattele hänet puhumalla kokemuksen läpi. 

Kun olet valmis tuomaan henkilön ulos - "Lasken yhdestä viiteen." "Kun lasken viiteen, avaat silmäsi, olet hereillä, valppaana ja voit hyvin". "1... 2... 3... 4... 5." "Avaa silmäsi."

Jos haluat tehdä mielen pyyhkimisen, jolloin koehenkilö ei muista istunnosta mitään, muista kertoa siitä istunnon lopussa: "Kun heräät, et muista mitään tästä istunnosta." "Viimeinen muistosi on tulla ovesta sisään." (Mitä tahansa tapahtui ennen istuntoa.) 

Ammattimaisessa hypnoosissa mielen pyyhkiminen on usein tarpeen, jos kohde kokee trauman regression aikana. 


LISÄÄ ESIMERKKEJÄ: 

Rikkauksien houkutteleminen:

"Sinä vedät puoleesi yhä enemmän ja enemmän rahaa." "Elämäsi on täynnä rikkautta ja sinulla on kaikkea, mitä haluat." (Samanlaisia lauseita rahan osalta.)

Parantamiseen: 

Pyydä kohdehenkilöä visualisoimaan kirkas valopallo kuten aurinko. Pyydä häntä visualisoimaan tämä valo kärsivään ruumiinosaan. "Valo on parantavaa energiaa, joka parantaa sinun ______________." 

Sano kohteelle: "Visualisoi kirkas valopallo, kuten aurinko. Näetkö valopallon?"

Kohteen tulisi vastata: "Kyllä".

"Haluan, että asetat valopallon (kehonosan nimi) kohdalle."

"Ympäröi (ruumiinosan nimi) kokonaan valopallolla, tunne, kuinka lämmin energia parantaa _____." 

"Valo on täynnä parantavaa energiaa, joka parantaa (kehonosasi nimi)."

"Sinun ______ muuttuu normaaliksi ja terveeksi." 

Jatka kohteen puhuttelua tämän parantumisprosessin läpi. Tämä voidaan joutua tekemään useita kertoja, varsinkin jos ongelma on krooninen.

Hypnoosi on hyödyllinen monilla aloilla. Sitä voidaan käyttää keskittymisen vahvistamiseen, älykkyyden ja muistin parantamiseen, fobioista ja huonoista tavoista eroon pääsemiseen, hyvien tapojen luomiseen ja niin edelleen.

Takaisin hypnoosin pääsivulle

TAKAISIN SAATANALLISEN VOIMAMEDITAATION PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457