Transsin syvyyden määrittäminen


Transsin syvyyden määrittäminen:

Kevyt transsitila: 

Kevyt tai keskisyvä transsitila: 

Keskisyvä transsitila: 

Syvä tai somnambulistinen transsitila: 

Menetelmät transsin syvyyden testaamiseksi: 

Operaattorin on määritettävä transsin syvyys, jotta hän voi hallita istuntoa. Tämä tehdään testaamalla, onko kohde vastaanottavainen operaattorin ehdotuksille. Yleisin käytetty menetelmä on se, että operaattori sanoo kohteelle, ettei tämä voi liikuttaa kättään. Esimerkki: 

"Kun lasken viiteen, haluan, että yrität nostaa sitä. Jos olet tehnyt yhteistyötä, huomaat, että mitä kovemmin yrität nostaa kättäsi, sitä enemmän se jää kiinni tuoliin." 

Tämän jälkeen operaattori laskee viiteen ja sanoo jokaisen numeron jälkeen: "Kätenne on jumissa tuolissa." 
Kun viisi on saavutettu, jos kohde ei pysty liikuttamaan kättään, hän on transsissa. Jos kohde pystyy liikuttamaan kättään, hän ei ole hyväksynyt suggestiota. Operaattorin on aloitettava alusta ja selitettävä, ettei hän voi tehdä mitään ilman kohteen yhteistyötä. On aina tärkeää varmistaa kohteen luottamus. 

Seuraavassa vaiheessa operaattori syventää transsia ja tarkistaa jälleen, kuinka syvälle kohde on mennyt. Operaattori kertoo, että hän silittää kohteen kämmenselkää, jolloin tämä tuntee kädessä lisääntyvää tunnottomuutta ja tuntohäiriöitä. Muutaman minuutin silittelyn ja puhumisen jälkeen operaattori nipistää kohteen kämmenselkää ja tekee sitten saman toisen käden kämmenselälle, jota ei ole silitetty, ja kysyy kohteelta, tunteeko hän mitään eroa. Jos kohde vastaa, että eroa on havaittavissa, tämä transsin vaihe on saavutettu; jos ei, operaattori selittää kohteelle, että transsin syventämiseksi on tehtävä vielä työtä. Tarvitaan useampia istuntoja, jotta kohde voidaan viedä yhä syvemmälle ja syvemmälle. 

Seuraava vaihe, jota operaattori testaa, on vielä syvempi vaihe. Jos kohde on edennyt tähän vaiheeseen, hän on muistinmenetyksen alainen. Operaattori käskee kohdetta kuvittelemaan, että hän seisoo taulun edessä valkoisen liidun kanssa, ja kehottaa häntä ottamaan liidun ja kirjoittamaan taululle kolme sanaa. "Haluan, että otat nyt liidun ja kirjoitat taululle seuraavat kolme sanaa: Ensin puu, sitten ruoho ja lopuksi pilvi. Nosta käsivartesi ylös, kun olet kirjoittanut kolme sanaa valmiiksi." Kun kohde on antanut merkin, että hän on kirjoittanut sanat valmiiksi, ohjaaja neuvoo hänelle, että taulun reunalla on pyyhekumi, ja sanoo: "Haluan, että otat pyyhekumin ja pyyhit sanat puu ja ruoho pois, jolloin jäljelle jää vain sana 'pilvi'. Kun pyyhit sanat pois, haluan, että pyyhit ne myös mielestäsi niin, että voit nyt ajatella vain 'pilvi' 'pilvi'. Menet yhä syvempään ja syvempään uneen. Olet syvässä, vakaassa unessa ja voit ajatella vain sanaa 'pilvi'. Mitkä olivat nyt ne kolme sanaa, jotka kirjoititte taululle?" Jos kohde pystyy muistamaan nämä kolme sanaa, hän ei ole vielä saavuttanut transsin muistinmenetysvaihetta. Jos ei, kohde on saavuttanut tämän syvän transsin vaiheen. Operaattorin tulisi sitten sanoa: "Kun lasken kolmeen, sinä muistat sitten nämä kolme sanaa ja toistat ne minulle." Kohteen pitäisi tällöin pystyä muistamaan sanat ja toistamaan ne. 

Voidakseen asettaa kohteen tähän transsin vaiheeseen seuraavan kerran, kun operaattori suorittaa hypnoosin, hänen on kerrottava siitä kohteelle ennen kuin hän tuo hänet takaisin: "Tästä lähtien, aina kun asetan sinut transsiin, olet saavuttanut saman transsin syvyyden kuin missä olet nyt, kun olen laskenut kymmeneen."

Tämän jälkeen operaattori tuo kohteen ulos transsista: "Lasken nyt viiteen. Kun saavun viiteen, olet täysin hereillä ja tunnet olosi virkeäksi ja hyvinvoivaksi." 

Takaisin hypnoosin pääsivulle

TAKAISIN SAATANALLISEN VOIMAMEDITAATION PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457