Saatanallinen voimakartio


Kartiot ja pyramidit on jo pitkään yhdistetty maagiseen voimaan, sillä ne ovat ihmissielun chakrojen muotoisia. Maalaukset velhoista ja noidista ovat lähes aina kuvanneet heidät teräväkärkisten hattujen kanssa. [Lisätietoja kartiohattujen alkuperästä on tämän sivun alareunassa olevassa linkissä]. Covenin "voimakartion" muoto edustaa psyykkisen energian muotoa, joka nousee ja suuntautuu, kun jäsenet muodostavat piirin taikuuttaan varten.

Kaikki covenin jäsenet keskittyvät intensiivisesti haluttuun päämäärään, joka on visualisoitu symboliin tai kuvaan, josta kaikki ovat samaa mieltä. Voimaa nostetaan tanssimalla, rummuttamalla, laulamalla [värähtelemällä voimasanat yhteen ääneen], taputtamalla käsiä ja musiikilla. Kun jäsenet tanssivat ympyrän ympäri, tempo kiihtyy ja voimakartio alkaa nousta kartion pohjan muodostavan ympyrän yläpuolelle. Ne, joiden kolmas silmä on auki ja jotka ovat täysin voimaantuneita, pystyvät näkemään energian, joka on yleensä hopeanvärisenä tai sinisenä hohtavaa valoa. Kun ylipappi/-tar tuntee energian olevan huipussaan, hän kehottaa jäseniä vapauttamaan sen puuskassa kohti maalia. Ajoitus on tässä yhteydessä kriittinen.

Ympyrässä tanssimista voidaan harrastaa myös ulkona nuotion ympärillä. Tämä oli yleistä vuosittaisten juhlien aikana 30. huhtikuuta, Beltane-aattona. Muinaisina aikoina ryhmä tanssi uupumukseen asti, yhdisti kätensä ja ryntäsi kohti tulta, kunnes kaikki olivat uupuneita tai joku pyörtyi, mikä osoitti, että energia oli lähetetty onnistuneesti. Voimakartio on ikivanha, universaali käytäntö.

Muinaisen Syyrian osissa käpy oli foinikialaisen äitiyden, hedelmällisyyden ja sodan jumalattaren Astarten symboli, joka tunnettiin myös nimellä Demonitar Astaroth.

Kartion muotoisten hattujen pakanallinen/Satanistinen alkuperä

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 001-216-457


TAKAISIN NOITAPIIRIEN PÄÄSIVULLE