On hyvin tunnettu tosiasia, että kaikki katolisessa ohjelmassa, sen perinteiset symbolit [jopa krusifiksi] ja papiston pukeutuminen on varastettu pakanallisesta maailmasta. Pelkästään Vatikaani on täynnä pakanallisia kuvia, jotka on varastettu maailmasta, jonka he yrittivät tuhota, ryöstää ja peittää. Yhdessä niiden taustalla olevien käsitteiden turmelemisen kanssa, jotta he voisivat luoda ohjelmansa. Tässä tarkastelemme yhteyttä Semana Santa -juhlapäivän ja rituaalipukeutumisen välillä ja sitä, mistä sen varastettu alkuperä on peräisin. [Tämä liittyy Ku Klux Klaniin ja heidän kaapujensa, naamioidensa ja teräväkärkisten hattujensa muotoiluun]
"Ostara" on pakanallinen juhla, jota vietetään 21.-23. maaliskuuta kevätpäiväntasauksen aikaan. "Pääsiäinen" varastettiin Astarothilta. Se tunnettiin alun perin nimellä "Ashtar". Tämä juhlapäivä osuu kevätpäiväntasaukseen, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkät. Anglosaksit tunsivat sen nimellä "Eastre". Hedelmällisyyden jumalattarena hänet yhdistettiin kaneihin ja muniin. Kristityt varastivat tämän juhlapäivän ja vääristivät sen merkityksen. Muita nimiä ovat mm: Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus [Estrus on eläimen kiima-aika; pariutumisaika], Oestrus, Oistros ja Ostara. Jälleen kerran "Jumalan karitsa" varastettiin eläinradan merkistä Oinas, joka esiintyy joka kevät. Karitsaa kantoivat myös Hermes ja Osiris. Lisäksi Odin, Krishna, Marsyas, Dodonian ja Zeus roikkuivat myös puissa. Set "ristiinnaulittiin" "ristillä", joka tunnetaan nimellä furka.
-Barbara G. Walkerin kirjasta "The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects", sivu 54. Kevätlammas, joka symboloi sitä, kun aurinko astuu Oinaan merkkiin, liittyy myös Magnum Opusin aloittamiseen. Pääosin katolisissa maissa sitä kutsutaan pyhäksi viikoksi tai espanjaksi "Semana Santa". Joissakin käännöksissä sitä kutsutaan myös "pääsiäisviikoksi".
Kaapuihin ja kartiohattuihin pukeutuneita miehiä kuvataan seuraavasti:
"He ovat katuvaisia - ihmisiä, jotka maksavat jonkinlaisesta synnistä. Perinteen mukaan he ovat pukeutuneet näin, koska se saa heidät näyttämään sypressiltä, joka puolestaan näyttää kynttilältä, joka on perinteinen taivaaseen nousevan sielun symboli."
Tässä päästään kartiomaisen päähineen ja pukeutumisen merkitykseen, joka juontaa juurensa hyvin muinaisiin pakanallisiin aikoihin:
"Sims kertoo, että näillä papeilla oli raketinmuotoiset kartiomaiset hatut, jotka oli koristeltu auringon ja kuun symbolien riveillä, joiden sanotaan hahmottelevan auringon ja kuun metonista kiertoa. Irlannista ja Keski-Euroopasta on löydetty useita tällaisia korkeita kultaisia hattuja, joista yhdessä on leukahihna, mikä viittaa siihen, että ne saattavat olla kelttiläistä alkuperää. Niiden sanotaan olevan peräisin vuodelta 1500 eaa., ja ne ovat mahdollisesti perinteisen kartiomaisen velhohatun edeltäjä. Samankaltainen hattu asetettiin sellaisen henkilön päähän, jonka katsottiin olevan "dunce", sana, joka juontuu sanoista "dunn" tai "dune", jotka tarkoittavat "kukkulaa" tai "energian nousua". Keskittämällä näin huomion (eli energian) pään yläpuolella olevaan chakra-pyörteeseen uskottiin, että hattua kantava saisi enemmän 'aivovoimaa' tai älykkyyttä."
Kirjasta "The Serpent Grail: The Truth Behind the Holy Grail, the Philosopher's Stone and the Elixir of Life", kirjoittaneet Philip Gardiner ja Gary Osborn © 2006
Kypäröissä kuvatut aurinko ja kuu liittyvät myös auringon ja kuun tai sielun mies- ja naisaspektin yhdistymiseen ajna- eli käpyrauhaskeskuksessa, jossa käärmeen voiman trinusaspekti kohtaa ja yhdistyy. [Käärmeen voima on Saatanasta]. Kirjassa sanotaan myös, että Kiinassa näitä hattuja käyttivät myös mag [tämä nimi on tärkeä] tai heidän hovitaikurinsa. Mag:n kiinalainen merkki on risti, jonka päät ovat hieman levällään, ja sitä käyttivät myös temppeliritarit. Mag on toinen nimitys mystiselle pylväälle [Meru-vuori akselille tai selkärangalle], joka on sama kuin näitä kartiomaisia hattuja käyttäneillä taikureilla. Se esiintyy myös sumerinkielessä tarkoittaen "liikkua", mikä viittaa käärmeen voiman siirtämiseen ylöspäin.
Tämä puku esiintyy myös EA:n tai Oannesin pappien kuvassa Lähi-idässä [josta mitra on peräisin].
"Joka on kuvattu epämääräisenä kalalajina, joka on muodostettu pylvään tai tornin kaltaiseksi, kulkee toukokuun paalun tavoin IO:n renkaan tai O:n läpi." Huomaa, että näitä kuvia löytyi myös Euroopasta, sillä myös pakanat käyttivät niitä. "IO" on toinen muunnelma sanasta "EA". I symboloi pystyssä olevaa miehen fallosta [penistä], joka on maskuliininen, ja O symboloi emätintä, joka on feminiininen. Kalasymboli symboloi myös emätintä. Kristityt ovat turmelleet tämän ja kääntäneet sen päälaelleen. Näiden symbolien sanoma koskee sielun mies- ja naispuolisia puolia, ja I ja O voidaan nähdä monissa goetialaisissa demonisineteissä.
Osiriksen Benbenin torni, jonka huippu on kartiomainen tai pyramidin muotoinen, edustaa selkärankaa, jonka kruunussa voima nousee selkärangan huipulle. Obeliski on eräs versio tästä, ja se oli alun perin sukua basiliskille: "Osiris tunnettiin myös nimellä Ob-El ['Hohtava käärme'] tai Pytho Sol ['Käärmeen aurinko']. Tälle palvonnalle omistettiin suuria kivipylväitä, ja kreikkalaisina aikoina niitä kutsuttiin nimillä Obelos tai Obeliskos. Nykyään ne tunnetaan Obeliskipylväinä, ja ne liittyvät Basiliskeihin [minun huomautukseni: kuninkaallinen käärme]. Nämä pylväät olivat ilmeinen viittaus axis mundiin eli maailman akseliin, ja ne symboloivat sekä maapallon napa-akselia että ihmisen selkärankaa, kuten myös Djed-pylväs, egyptiläinen vakauden symboli, osoittaa, ja se liittyi myös Osirikseen ja siihen viitattiin hänen "selkärankanaan".
Kalan päähineellä ja rituaalikaapilla sekä jumalallisella falloksella on sama merkitys. Monissa falloskuvissa, kuten käärmekuvissa, on ihmisen pää huipulla, ja niillä on sama merkitys: ylösnousemus. Benbenin torni liittyy Feeniksiin. Benbenin kivi on esitetty kartiomaisena kivenä, joka lepää selkärangan pilarisymbolin päällä.
Ichthys eli Kala oli yksi Dionysoksen nimistä, ja jumalallinen fallos esitettiin myös kalan muodossa. Fallos on selkäranka, jossa kundaliini on noussut täysin. EA [Oannes] on myös esitetty Lähi-idässä kalaan verhoutuneena jumalana ja veden herrana samasta syystä. Kala symboloi feminiinistä käärme-energiaa; aivojen naisellista/alitajuista puolta; shakti-voimaa.
Tämä kartiosymboli esitetään myös Meru-vuoren huippuna itämaisissa teksteissä, mikä näyttää olevan identtinen sumerilaisten sylinterihylsyjen sineteissä nähdyn Amurru-pilarin kanssa. Egyptissä leivän pyhä symboli on kartion muotoinen, mutta se liittyy elämän leipään tai mannaan, joka liittyy sielun energioihin ja erityisesti käpyrauhasen kasteeseen.
"Uskonnollisessa symboliikassa kynttilänjalka on hengellisen valaistuksen, valon, elämän siemenen ja pelastuksen symboli."
- Cirlot symbolien sanakirjassa.
Valaistu puu on myös muinainen pakanallinen käsite. Puu on muinainen ihmissielun symboli, kuten Maailmanpuu. Runko on selkäranka, jonka oksat edustavat sielun 144 000 nadia, ja "hedelmät" ovat käärmeellistä energiaa ja elämänvoimaa sekä yksittäiset maailmat edustavat selkärangan varrella olevia charka-keskuksia. Joulupuu [Maailmanpuu] on muinainen pakanallinen symboli, joka pystytettiin Yule-juhlan aikaan symboloimaan uudestisyntynyttä sielua, jossa kynttilät ovat valaistuja nadeja ja tähti huipulla on ylösnousseen käärmeen sädekehä; täydellistynyt ja uudestisyntynyt sielu.
"Druidin" esoteerinen merkitys on "puun tuntija", ja muinaisissa pappeusjärjestöissä yksi korkeimmista tasoista, jonka saattoi saavuttaa esimerkiksi Eleusinuksen mysteeriassa, oli Pihlajan arvonimi. Pakanat kunnioittivat pyhää pihlajaa yhdessä tammen kanssa. Puuta ja sen yhteyttä sieluun koskeva henkinen symboliikka koko pakanamaailmassa voisi täyttää oman kirjansa.
Takaisin Semana Santa -juhlaan:
Perinteen mukaan he pukeutuvat näin, koska se saa heidät näyttämään sypressiltä, joka puolestaan näyttää kynttilältä, joka on perinteinen taivaaseen nousevan sielun symboli. Alun perin kyseessä on alkemian symboli, jossa miehet pukeutuvat ylösnousseen voiman symboleihin ylösnousemuksen [käärmeen ylösnousemuksen] aikaan, jota pakanat, kuten Dionysoksen seuraajat, juhlivat tähän aikaan [Semana Santa/pääsiäinen]. Tästä johtuvat puun tai kynttilän kuvat; kaikki ovat ylösnousseen voiman symboleja, ja kartiomainen hattu, kuten nähdään, on symboli papeille, jotka ovat nousseet ylöspäin käärmeen voimasta, ja jotka puolestaan on nimetty mystisen puun tai tornin mukaan Mag:ksi. Kartiomaisen päähineen symboli symboloi taivaaseen nousevaa sielua, sillä "taivas" on alkemistien termi kruunun chakralle, ja tämä kartio edustaa Saatanan käärmeen voimaa ja sen nousua kruunun chakraan, Benbeniin tai kartiokiveen, joka lepää Osiriksen tornin symbolisen selkärangan päällä.
Suoraan sanottuna nämä kaverit ovat käveleviä "joulupuita" ja pakanallinen/satanistinen symboliikka Yule-puun ja sielun valaistumisen takana, jolloin kartiomainen hattu tarkoittaa samaa kuin puun halo tai tähti. Semana Santa -päivänä katsomme pakanallisia pappeja, jotka juhlivat saatanallisen käärmeen voiman ylösnousemusta, joka nousee selkärankaa ylöspäin kruunuun, ja sielun puhdistumista, joka tulee sen mukana, ja uudestisyntynyttä tietoisuustilaa ylösnousseen pakanallisen jumalan aikaan, joka symboloi tätä voimaa. Valkoiset kaavut symboloivat puhdistettua sielua.
Jotkut "katuvaiset" näissä pääsiäiskulkueissa, jotka pitelevät sauvaa, jossa on puolikuun näköiset metallipäät, symboloivat selkärankaa, jossa on voiman kaksoisaspektit. Yhdessä kuvassa huomaan johtajan kantavan lippua. Dionysoksen pääsiäiskulkueen johtajalla antiikin maailmassa oli pääpappi, joka kantoi puupylvästä tai fallossymbolia tai joissakin tapauksissa ristiä [kristinusko käytti ristiä vasta seitsemännellä vuosisadalla]. Joissakin tapauksissa valkoisella savella päällystetty alaston nuorukainen teki tätä puhdistetun sielun ja uudestisyntyneen auringon/sielun symbolina. Jotkin näistä juhlista ovat edelleen elossa idässä.
Takaisin Ku Klux Klanin saatanallista alkuperää käsittelevään artikkeliin
Kolmas valtakunta ja kristinusko