Tietoa demoneista


**[Loppuvuodesta 2002 kevääseen 2003] Minä ja kolme muuta ylipappia ja yksi ylipapitar teimme energiatyötä demonien parissa. Ne EIVÄT ole hirviöitä. Monet ovat hyvin tunnettuja ja suosittuja EGYPTIN JUMALIA. Heitä on vuosisatojen ajan pahoinpidelty henkisesti käyttämällä vihollisten jumalnimiä, yhdeksänjalkaisia ympyröitä ja lukuisia pilkkauksia ja solvauksia. Tämä on syy siihen, että monet ilmestyivät hirviöinä. Demonit ovat kaikki esikristillisiä Jumalia; ALKUPERÄISIÄ PAKANAJUMALIA.
- Ylipapitar Maxine Dietrich, toukokuu 2003

DEMONIT EIVÄT OLE PAHOJA! Koska valtauskonnot ja yhteiskunta yleensä ovat vääristelleet hyvää ja pahaa, monet ihmiset ovat hämmentyneitä.

Tämä lainaus katolisesta tietosanakirjasta on hyvin paljastava:
Samalla tavalla kreikkalaiset ja roomalaiset saattoivat palvoa jumaluuksiaan ja uskoa niiden olevan hyviä. Mutta kristilliset kirjoitukset julistavat, että kaikki pakanoiden jumalat ovat demoneita.
Katolinen tietosanakirja: Paholaisen palvonta
https://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm
DEMONIT OVAT PAKANOIDEN (EI-JUUTALAISTEN) JUMALIA!!!!

Ei ole mitään syytä pelätä Saatanan demoneja. Kun niitä kohdellaan kunnioittavasti ja lähestytään rehellisin aikomuksin, he ovat todella ihania.
Niiden suurempi tarkoitus on opettaa ihmiskuntaa. Mitä tulee kostotarkoituksiin ja vihollisten rankaisemiseen, oikeudenmukaisuus on olennaista. Toisen posken kääntäminen luo todellista laittomuutta, kaaosta ja lopulta sivistyneen yhteiskunnan romahduksen. Kosto ja oikeudenmukaisuus ovat välttämättömiä, sillä ilman oikaisua; rikoksentekijät vain jatkavat loukkaavaa käyttäytymistään ja käyttävät toisia vapaasti hyväksi.

Kun ystävystymme demonien kanssa, ne usein kostavat niille, joiden tarkoituksena on tehdä meille vääryyttä, ja ne myös vahtivat selustaamme. Olen nähnyt, että vihollisiani ja läheisteni vihollisia on rangaistu, ennen kuin minun on tarvinnut edes pyytää.

Monet demoneista ovat erikoistuneet etiikan opettamiseen. Tämä juuri todistaa sen totuuden, että demonit eivät ole pahoja. Vastuu kuuluu vastuullisille. Kunnia ja totuus ovat Saatanalle ERITTÄIN tärkeitä. Saatana katsoo vihaisesti niitä, jotka ovat pelkureita ja liian heikkoja ottamaan vastuuta teoistaan. Saatana edustaa vahvoja ja oikeudenmukaisia.

Demonit ovat nefileitä, [Alkuperäisiä Jumalia] muinaisia maan ulkopuolisia olentoja, jotka tulivat Maahan kaivamaan kultaa tuhansia vuosia sitten. He ovat älyllisesti, fyysisesti ja henkisesti hyvin kehittyneitä. Monet heistä ottivat ihmisvaimoja/-miehiä, ja muut jumalat kirosivat heidät tämän vuoksi, sillä he vastustivat kaikkea, mikä kouluttaisi tai nostaisi ihmisen eläimen tasoa korkeammalle. Ihmisolennot oli tarkoitettu orjiksi, ja kun kaivoshanke oli valmis, heidät oli määrä tuhota. Demonit ystävystyivät ihmisten kanssa ja halusivat, että meistä tulisi samanlaisia kuin jumalista, aivan kuten Isä Saatana yritti tuoda ihmisille jumalallista tietoa ja valtaa. Tästä heidät kirottiin ja heitä rangaistiin.

Demonit ovat hyvin ihmisystävällisiä. Minulla on ollut etuoikeus saada ne työskentelemään kanssani ja opettamaan minua. Olen solminut todellisia ystävyyssuhteita useiden demonien kanssa, jotka ovat auttaneet minua monin tavoin. Olen oppinut niin paljon demoniopettajiltani. Koska kristityt tuhosivat muinaiset kirjastot ja oppimiskeskukset, niin paljon tietoa on kadonnut lopullisesti. Joskus demonit voivat olla tiukkoja rohkaistessaan meitä parantamaan itseämme, mutta tämä on oman hyvinvointimme ja kehityksemme vuoksi. Saatana toteaa Al Jilwassa: "Minä johdatan suoralle tielle ilman ilmoitettua kirjaa."

Valtavirran kirjakaupoissa myytävät suositut grimoire- ja okkultistiset kirjat ovat suuri ongelmien lähde. Grimoireja ovat kirjoittaneet juutalaiset rabbit ja kristityt. Demonit EIVÄT ole "tyhjiä kuoria", kuten viholliskabbalistit väittävät. Ne eivät ole "qlippoth". Demoneilla, joiden kanssa olen työskennellyt, on hyvin voimakasta, positiivista energiaa ja he ovat hyvin elossa. Sen jälkeen, kun teimme niille energiatyötä, ne ovat lisänneet voimakkaasti voimaansa. Monilla niistä on nyt hyvin kirkas aura.

Mitä tulee vampirismiin ja "qlippothiin", kristillinen "Jumala" on esimerkki molemmista, sillä useimmat kristityt ovat hengellisesti tyhjiä. Katsokaa katolista paavia [Johannes Paavali II], hän on tyhjä kuori. Vihollisohjelmien opit, jotka kannattavat askeettisuutta, itsensä kieltämistä ja muita ihmiselle haitallisia elämänvastaisia käytäntöjä, edustavat "qlippothia". qlippothia koskevat opetukset ovat toinen tapa, jolla vihollinen halventaa ja pilkkaa Jumaliamme.

Demoneilla on alempi sääty. Heillä on tulenpunaiset silmät ja kumimaiset siivet. He esimerkiksi suojelevat tai karkottavat vihollishenkiä, ja ne ovat korkeamman tason demonien avustajia. He ovat ET-rotu ja ovat auttajia.

Kun kutsumme demoneita, ne ilmenevät joskus astraaliprojektiossa. Tavallisesti ne kommunikoivat kanssamme telepaattisesti.

 

© Copyright 2002, 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457


Takaisin Demoneihin, Helvetin Jumaliin