Demonien alemmat luokat


Monet meistä ovat nähneet alempia demoneja ja jopa olleet vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Näillä demoneilla on hehkuvat punaiset silmät, kumiset siivet ja joillakin on jopa turkki. Läheltä katsottuna monilla näistä demoneista on mitä kauneimmat silmät, kuin hehkuvat rubiinit, syvät ja värikkäät. Ne ovat maan ulkopuolisia olentoja, alun perin eri planeetoilta, mutta monet niistä elävät Saatanan ja pohjoismaisten jumalien kanssa. Jotkut pienistä "lähettidemonien" sieluista ovat Jumaliemme luomia sieluja.


Pazuzu
Alemmat demonit ovat suojelijoita, kuten sumerilainen demoni Pazuzu, joka on lasten ja myös synnyttävien naisten suojelija. Pazuzu sai huonon maineen vuonna 1973 ilmestyneessä elokuvassa "Manaaja", jonka kirjoitti katolilainen "William Peter Blatty". Tämä oli kristillinen kosto vuoden 1968 elokuvasta "Rosemaryn painajainen", joka kuvasi Saatanaa jokseenkin myönteisestä näkökulmasta. "Manaaja" pelästytti monet pois Saatanasta ja ajoi uskoa demoniseen "riivaukseen". Jälleen kerran pelkoa käytetään voimakkaana välineenä pitämään ihmiset hengellisesti orjuutettuina ja tietämättöminä. Toisin kuin kristillinen "Jumala" ja hänen kaltaisensa, Saatana ja hänen demoninsa eivät käytä pakkoa eivätkä tyrkytä itseään kenellekään.

Saatana kunnioittaa vapaata tahtoa, ja ihmiset tulevat hänen luokseen vapaaehtoisesti, ei pelon tai voimankäytön kautta. Useat meistä ovat kutsuneet Demoneita ja antaneet niiden puhua kauttamme; kenellekään ei ole koskaan tapahtunut mitään pahaa. Enkeliolennot sen sijaan ovat pahamaineisia tällaisesta [riivaamisesta ja pakottamisesta], ja tietysti, kuten kaikesta muustakin, siitä syytetään Saatanaa. Aivan kuten kovan luokan kristityt eivät voi lakata ahdistelemasta epäuskoisia, jopa murhaan asti, yrittäessään saada heidät hyväksymään "Jeesuksen", enkelit ja niihin liittyvät henget eivät ole erilaisia.


Bes
Bes on toinen esimerkki vähäisemmästä demonista. Tämän rodun demonit ovat niitä, joilla on kauniit rubiininpunaiset silmät. Nämä demonit ovat suojelijoita, musiikin, tanssin ja parantamisen suojelijoita sekä vartijoita. Muinaisessa Egyptissä kääpiöitä [näitä vähäisempiä demoneja] kunnioitettiin ja arvostettiin suuresti. Nämä demonit ovat lyhyitä, vain 60-90 cm pituisia.


Takaisin Demoneihin, Helvetin Jumaliin

 

© Copyright 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457