Hengellisestä sodankäynnistä


[Koskien niitä, jotka välittävät vain itsestään ja pitävät satanismia uskontona vain itseään varten ja jättävät Saatanan huomiotta]
"Heillä ei ole minulle mitään merkitystä." -Saatana

 

Olen lukenut artikkeleita, joissa kirjoittaja esitti mahtipontisia ajatuksia liittymisestä Helvetin armeijaan kuoleman jälkeen; "tulla lautalla Styx-joen yli ja liittyä Helvetin joukkoihin toisella puolella". Asia ei ole näin. Taistelu käydään tässä ja nyt ja se tapahtuu taistelukentällä Maan päällä. Saatana puhui minulle tästä pitkään Beltanen aattona 30.4.05. Kaikki sielut, jotka asuivat helvetissä henkimuodossa, ovat kaikki reinkarnoituneet äskettäin ja liittyvät helvetin riveihin täällä maan päällä. Tämä on täyttä vitun sotaa!

Vuosisatojen ajan ristityt ovat hyökänneet meitä vastaan säälimättömästi ja tekevät sitä edelleen tähän päivään asti. Meitä vainotaan niin, ettemme pysty pitämään avoimesti omia saatananpalvontapaikkoja julkisesti. Meidän on usein salattava uskomuksemme ja käytäntömme muilta, jotta voimme säilyttää työpaikkamme, välttää suuria yhteenottoja perheidemme kanssa ja välttyä vainolta ja häirinnältä. Paikat, joista voimme ostaa mustia kynttilöitä ja muita satanistisia esineitä, käyvät yhä harvinaisemmiksi, ja satanistisia rukous- ja inspiraatiokirjoja on mahdoton saada valtavirran kaupoista, jotka ovat tulvillaan ristittyä saastaa. Olemme kääntäneet poskea aivan liian kauan. Meidän on korkea aika alkaa taistella takaisin aggressiivisesti ja kostonhimoisesti. Polttavat päivät ovat ohi ja meillä on psyykkinen voima.

Fundamentalistiset ristityt kehuskelevat jatkuvasti "Saatanan sitomisella", "demonien sitomisella ja kiroamisella" ja niin edelleen. He kaikki puhuvat puhetta. Meidän on aika näyttää heille, mitä *todellinen* sitominen ja kiroaminen on. Polton päivät ovat ohi, eikä henkistä kiroamista ja muita psyykkisen koston tekoja vastaan ole lakeja. Se, mitä teette käyttämällä mielen voimia rituaalikammionne yksityisyydessä ovella tai ulkona, on laillista ja vapaata.

Saatana haluaa, että vihollinen tyhjennetään täysin massiivisesta psyykkisen energian pyörteestään ja tuhotaan.

Saatana on pyytänyt jokaista omistautunutta satanistia osallistumaan henkiseen sodankäyntiin. Meidän on työskenneltävä yhdessä tiiminä ja lyöntipeuran tavoin hyökkäämällä hellittämättä vihollisen kimppuun psyykkisin keinoin. Jokainen voi tehdä ainakin yhden rituaalin tai kytkeä energialinjan ja/tai suunnata tuhoavaa energiaa kohti vihollista. Monet teistä, jotka ovat todella omistautuneita ja kykeneviä, saattavat haluta suorittaa rituaalin Saatanalle, jossa omistatte palveluksenne soturina ja sitoudutte suorittamaan säännöllisesti psyykkisiä tuhoamistöitä vihollista vastaan. Kovenit voivat myös tehdä näin, ja mitä enemmän ihmisiä on mukana, sitä enemmän voimaa.

On tärkeää työskennellä hiljaisuudessa ja salassa. Terästäkää sydämenne ja mielenne. Kuten kuvat egyptiläisistä jumalista, joiden kädet ovat ristissä rintansa päällä, ovat osoittaneet meille, sydän ja ihmisen tunteet ovat alttiita manipuloinnille. Vihollinen käyttää tätä hyväkseen. Tämän vuoksi nasareeni näytetään yleensä kädet avoinna. Näin käytetään hyväksi ihmisen tunteita. Emme saa koskaan unohtaa inkvisitiota ja sitä, mitä miljoonille viattomille ihmisille tehtiin ristittyjen vallan alla.

Mikään ihminen ei ole Saatanalle tärkeämpi kuin soturi. Saatana tulee palkitsemaan teidät ylenpalttisesti, kuten hän on tehnyt minun kanssani. Nyt on aika, ja Saatana pyytää jokaista teistä liittymään taisteluun ja saattamaan vihollisen polvilleen ja tuhoamaan hänet täysin psyykkisin keinoin. Voimameditaatio on lahja Saatanalta. Se on muuttanut monien elämäämme parempaan suuntaan. On aika jokaisen meistä antaa jotain takaisin kiitokseksi. Mitä enemmän teette Saatanan hyväksi, sitä enemmän Saatana tekee teille. Jokainen soturi saa erityisen tunnustuksen ja erinomaisen arvon helvetissä.

Mitä tulee niihin, joilla on tämä omahyväinen "elä ja anna elää" -asenne ja jotka mieluummin jättävät huomiotta alati etenevän ristittyjen ongelman, joka kiroaa ja pilkkaa Jumalaamme, työskentelee säätääkseen lakeja, jotka vievät ikuisesti oikeuksiamme, ja taistelee lakkaamatta meitä vastaan - nämä ihmiset eivät ansaitse edes sitä, että heitä kutsutaan satanisteiksi. Tarvitsee vain kirjoittaa "hengellinen sodankäynti" ja "Saatana" yhdessä mihinkään hakukoneeseen, niin saa esiin tuhansia militanttien ristittyjen verkkosivustoja, jotka todistavat, kuinka he lakkaamatta hyökkäävät meitä vastaan. Toistaiseksi useimmat satanistit ovat kääntäneet toisen poskensa. Tämä on korjattava.

 

Takaisin Helvetin Armeijaan 666

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457