Itsehypnoosi


Itsehypnoosia varten sinun on saatava itsesi syvään transsiin. Seuraava on ote Robert Brucen kirjasta "A Treatise on Astral Projection": 

"Kuinka päästä transsiin" 
Rentoudu ja rauhoita mielesi hengitystietoisuuden avulla. Kuvittele, että kiipeät tikkaita alas pimeässä. Älä visualisoi tikkaita; kuvittele vain, että voit tuntea itsesi tekemässä sitä. Tunne uloshengityksellä, kuinka kiipeät tikkaita alaspäin askeleen tai kaksi. Sisäänhengityksellä tunne, että pysyt paikallasi tikkailla. 

Tarvitaan mielen sisäinen putoamisilmiö. Tämä muuttaa aivoaaltojen aktiivisuustasoa valveillaolotasolta (beeta) unitasolle (alfa) tai syvän unen tasolle (theta). Kun aivoaaltojen aktiivisuustaso saavuttaa alfan tason, siirryt transsiin.  

Jatka tätä niin kauan kuin se kestää. Transsiin siirtymiseen kuluva aika vaihtelee riippuen kokemuksestasi syvästä rentoutumisesta ja henkisestä rauhoittumisesta. 

Huomautus: Kun saat raskaan tunteen, lopeta mentaalinen laskeutumisharjoitus. Jos et pidä tikkaista, kuvittele olevasi hississä, tunne itsesi putoavan uloshengityksellä ja pitäväsi kiinni sisäänhengityksellä, tai kuvittele olevasi höyhen, tunne itsesi leijuvan alas uloshengityksellä ja pitäväsi kiinni sisäänhengityksellä. Kuten edellä totesin, tarvitsette mentaalista putoamisvaikutusta alentaaksenne aivoaaltojen aktiivisuustasoa. Tämä mentaalinen putoamisilmiö yhdistettynä syvään rentoutumiseen ja henkiseen rauhallisuuteen saa sinut siirtymään transsitilaan. Voit vapaasti käyttää mitä tahansa sinulle tuttua skenaariota tämän syvemmälle menemisen tunteen aikaansaamiseksi. 

Transsi tuntuu seuraavalta: Kaikki muuttuu hiljaisemmaksi ja sinusta tuntuu, että olet paljon suuremmassa paikassa. Kehossasi on hyvin lievä humiseva tunne. Kaikki tuntuu erilaiselta. Tuntuu vähän kuin laittaisi pahvilaatikon pään päälle pimeässä, tunnet ilmapiirin muuttuvan. On kuin kaikki muuttuisi sumeaksi tai hieman epäselväksi. Kaikki terävät äänet ovat transsissa ollessa kivuliaita. 


Syvä transsi 

Saavuttamasi transsin taso riippuu suuresti rentoutumisesta, keskittymiskyvystäsi ja tahdonvoimastasi. Syvempään transsiin, eli Theta-tasolle ja sitä pidemmälle päästäkseen sinun on keskityttävä paljon enemmän ja paljon pidempään mentaaliseen laskeutumisen tunteeseen hengitystietoisuuden avustamana. Ensimmäinen transsitaso, eli kun tulet hyvin raskaaksi, on tarpeeksi syvä projisointiin. Neuvon vahvasti olemaan pakottamatta itseäsi kevyttä transsia syvemmälle, ennen kuin sinulla on runsaasti kokemusta transsitilasta. 

Mistä tiedät, oletko siirtymässä syvään transsiin? On neljä hyvin havaittavaa merkkiä: 

1. Epämiellyttävä kylmyyden tunne, joka ei saa sinua vapisemaan, yhdistettynä ruumiinlämmön tasaiseen vähenemiseen. 

2. Henkisesti tunnet olosi hyvin oudoksi ja kaikki tuntuu äärimmäisen hitaalta. Ajatusprosessisi hidastuvat, aivan kuin sinulle olisi annettu voimakas kipua tappava injektio. 

3. Tunnet olevasi irrallaan kehostasi, eli sinulla on voimakas leijumisen tunne, ja kaikki tuntuu kaukaiselta. 

4. Täydellinen fyysinen halvaantuminen. Huomautus: Nämä neljä asiaa, KAIKKI YHDESSÄ, merkitsevät, että olet siirtymässä syvään transsiin. Älkää sekoittako lievää leijumisen tunnetta, jonka joskus saatte, kevyeen transsiin, ts. kun astraaliruumiisi irtoaa. Tai pientä ruumiinlämmön menetystä, joka johtuu pitkään paikallaan istumisesta, ja lievää halvaantumista eli raskautta syväksi transsiksi. Syvän transsin tunne on varsin epämiellyttävä ja erehtymättömän tuntuinen. 

Syvään transsitilaan on hyvin vaikea päästä, sillä tarvitaan erittäin kehittyneitä rentoutumis-, keskittymis- ja transsitilataitoja sekä paljon, paljon tahdonvoimaa ja henkistä energiaa. Ette pääse siihen vahingossa. Jos olet huolissasi siitä, että menet liian syvälle, muista tämä: Voit vetää itsesi pois siitä milloin tahansa. Keskitä KAIKKI tahtosi sormien tai varpaiden liikuttamiseen. Kun pystyt liikuttamaan sormea tai varvasta, taivuta käsiäsi, liikuta käsiäsi, ravista päätäsi, eli herätä kehosi henkiin, nouse ylös ja kävele muutaman minuutin ajan. Syvään transsiin vaipumisen ei pitäisi olla ongelma näissä harjoituksissa. 


Energiakehon laajeneminen 

Jossain vaiheessa transsitilaan siirtymisen jälkeen tunnet, että sinuun tulee lievä halvaantuminen. Tähän liittyy pian syvenevä värähtely ja kaikkialla tuntuva surina. Saatat myös tuntea olevasi valtava ja turvonnut. Halvaus, värähtelyt ja valtava tunne ovat oireita siitä, että energiakeho laajenee ja astraalinen keho löystyy. Tämä on osa normaalia uniprosessia. Energiakeho laajenee ja avautuu energian keräämiseksi ja varastoimiseksi. Tämän aikana astraaliruumis ajelehtii vapaana, hieman pois vaiheesta fyysisen ruumiin kanssa. 
[Ote päättyy] 


Jotkut käyttävät nauhuria ja kuuntelevat puhetta ja lausumia. Tässä on se haittapuoli, että kun ollaan syvässä transsitilassa, äänistä voi tulla kivuliaita ja ne voivat järkyttää hermostoa. Jokainen on yksilöllinen ja pitäisi kokeilla löytää parhaat yksilölliset menetelmät. Se, mikä toimii yhdelle ihmiselle, ei välttämättä toimi toiselle.

Kun olet tässä tilassa, voit palata menneeseen elämään kävelemällä mielesi oven tai "portaalin" läpi. 

Syvässä transsitilassa voit tehdä itsellesi toistuvia affirmaatioita, joilla ohjelmoit mielesi. Itsehypnoosi on paljolti samanlaista kuin toisten hypnotisointi, sillä poikkeuksella, että sinä itse teet lausumat itsellesi. Jälleen voi olla tarpeen tehdä useita istuntoja.

Tuo itsesi ulos hitaasti ja vähitellen, kuten tekisit palatessasi astraalista. 

Takaisin hypnoosin pääsivulle

TAKAISIN SAATANALLISEN VOIMAMEDITAATION PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457