Saatanalliset Sakramentit


Ihmiset ovat kysyneet minulta miksi puhun Saatanalle sitoutumisen puolesta. Sitoutuminen Saatanalle on sakramentti. Se muuttaa elämääsi paremmaksi ja avaa myös oven tietoon, viisauteen, henkimaailmaan ja ystävälliseen kommunikaation Demonien kanssa joka ei ole saatavilla ulkopuolisille. Sitoutuminen näyttää aikeet ja omistautumisen Saatanalle. Tässä kohtaa hän ottaa meidät tosissaan. Sitoutumisen tekeminen myös varmistaa suojauksen kun etenet henkilökohtaisella henkisellä voimalla.

Toisin kuin sakramentit vihollisen ohjelmissa jotka naamioituvat ”uskontoina”, kuten kristinusko, Saatanalliset sakramentit ovat aitoja. Muissa niin kutsutuissa ”uskonnoissa” sakramentit ovat vääriä. Tämä on todistettu sillä faktalla, että niiden vastaanottajat voivat vain kävellä ulos tai ”lipsua” ja irtautua milloin tahansa. Niillä ei ole voimaa tai sidettä, ja ovat todellisuudessa arvottomia.

Kun me teemme sitoumuksen Saatanalle, hän ottaa meidät ja sanamme tosissaan. Saatanalliset sakramentit ovat tosia ja pysyviä kuten kuuluukin olla. Initiaatiorituaali myös edustaa henkilön luonteen testiä. Henkilökohtainen sisäinen voima on myös tärkeää. Meidän luonteemme testataan kun me annamme sielumme Isä Saatanalle. Tässä me otamme yhden rohkeimmista askelistamme elämissämme. Monet meistä menevät vastoin sitä miten meidät on indoktrinoitu ja ohjelmoitu läpi elämiemme rohkealla uhmalla. Tässä me näytämme todellisen luonteemme, että emme ole pelkojen, uhkausten tai asioiden joita me emme todella ymmärrä manipuloimina. Tämä on valtava henkinen askel itsensä ja sielunsa vapautumisessa ja valmistaa meidät intensiiviselle sisäiselle kasvulle ja henkiselle evoluutiolle joka tulee sen mukana kun on tosi Satanisti.

Omistautumisrituaalin suorittaminen näyttää, että olemme todella omistautuneita Saatanalle ja että me tarkoitamme mitä me sanomme. Täysi rehellisyys on erittäin tärkeää Saatanalla ja Helvetin Voimille. Vastineeksi, me olemme palkittuja tiedolla, suojauksella ja viisaudelle täysin yli kaiken mitä ulkopuoliset tietävät.

Ulkopuoliset tunnetaan ”heinä jotka ovat ilman.” Monet jotka ovat harrastelleet okkultismissa, taikuudessa tai jopa Egyptissä, [Egypti ja kaikki okkultismi on Saatanan]ulkopuoliset ovat saaneet osansa negatiivisia kokemuksia ja kovaa onnea sillä he eivät ole tehneet sitoutumista. Olen löytänyt ulkopuolisten voivan mennä vain niin pitkälle näillä alueilla sillä vihollisen ihmisvihaavat henget ovat hyökänneet usein heitä kohti. Kun me teemme sitoutumisen, me tulemme osaksi Saatanan Perhettä jossa me olemme tervetulleita oppimaan, kasvamaan ja kehittymään.

TAKAISIN UUSIEN IHMISTEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2002, 2012, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457