Rituaalityökalut


Rituaalityökalut eivät ole välttämättömiä työstön onnistumisen kannalta, ja ovat periaatteessa käytössä seremoniaalisessa taikuudessa. Niillä itsessään ei ole voimia, paitsi jos ne on valettu voimilla. Rituaalityökaluja käyttävät ne jotka tarvitsevat ilmapiirin, ja nauttivat ja/tai joilta sujuu muodollinen rituaali paremmin. Rituaalityökaluja käyttävät usein noitakokoukset, sillä noitakokoukset usein tekevät muodollisia seremonioita.

Omat mielen ja sielun voimat ovat ainoat välttämättömät työstön suorituksen kannalta. Teille jotka olette uusia, allaoleva informaatio on erittäin tavallista noituudessa. Todelliselle tarkoitukselle rekvisiitoille jotka näytetään tässä, on linkki sivun alaosassa joka selittää mitä nämä symbolisoivat. 

Athame tai ”rituaalitikari” ”mustakahvainen rituaaliveitsi” käytetään osoittamaan neljään suuntaan ja vetääkseen esiin neljää Saatanan Kruunattua Prinssiä. Sitä käytetään ohjaamaan energiaa ja tahtoa. Se liitetään ilman elementtiin. Se on myös fallos ja symbolisoi rituaalin miesenergrioita.

Baphomet. Kaikilla pitäisi olla Baphometin symboli jossakin heidän alttarilla, sillä tämä edustaa niin tietoa ja viisautta ja on muinainen Saatanallinen symboli.

Kelloa käytetään merkitsemään rituaalin alkua ja loppua. Kellon soitto selventää ilman rituaalin valmisteluna. Sitä soitetaan rituaalin avauksessa vastapäivään, ja rituaalin lopetuksessa myötäpäivään.

Varjojen kirja tunnetaan myös Loitsukirjana. Jotkut kutsuvat sitä Mustaksi Kirjaksi. Se on sinun oma yksityinen päiväkirja rituaali- ja taikatyöstöistäsi, niiden tuloksesta, mitä teit, milloin teit ja miten teit, henkikommunikaatiot, ja manifestaatiot, ja planeetat; mikä tahansa mikä on relevanttia liittyen työstöösi. Se on yksityinen tallenne jonka voit pitää ja johon viitata tallentaessasi kaikki rituaalikokemuksesi ja työstösi yksityiskohtaisesti. Älä sekoita Varjojen kirjaa/Mustaa Kirjaa/Loitsukirjaa Grimoirin kanssa. Grimoire on kirja jossa on jo loitsuja ja vastaavia jo sisällytettynä. Grimoire ei ole henkilökohtainen päiväkirja, ja jota voi käyttää kuka tahansa. Se ei ole henkilökohtainen. On olemassa monia grimoireja saatavilla jotka eivät vain ole erittäin vaarallisia, vaan myös pilkkaavia Saatanaa ja meidän Demoneja kohtaan ja joita pitäisi välttää, sillä ne ovat vihollisen kirjoittamia.

Palava kulho pitäisi olla ruostumatonta terästä tai hopeaa. Se on tulen elementtiä ja sitä käytetään polttamaan papereita jotka sisältävät kirjoitettuja rukouksia/pyyntöjä rituaalin aikana. Erillinen kulho ei ole tarpeen, mutta voidaan käyttää nukkejen polttamiseen, vihatun henkilön henkilökohtaista omaisuutta tai veistoksia käytettäessä tuhoisassa [mustassa] magiatyössä.
Pidä aina erilliset rituaalityökalut mustan magian töihin. Syy tähän on se, että kunme harjoitamme mustaa magiaa, me käytämme erittäin negatiivisia ja tuhoisaa energiaa. Tämä energia voi saastuttaa jokapäiväiset rituaalitavarat. Mustan magian työkalut on parasta pitää erillään. Ajallan, niihin kehittyy oma voimakas energia.

Kynttilät edustavat tulen elementtiä. Kynttilät Vakio Saatanalliselle Rituaalille pitäisi olla mustia, mutta jos mustia ei ole saatavilla, sininen tai punainen tai mikä tahansa muu väri sisältäen valkoisen [valkoiselle taikuudelle] voidaan käyttää. Kun kutsutaan Demonia, on tärkeää käyttää Demoniin liittyvää väriä.
*Kristillisen hallinan vuoksi, paikat joista voidaan ostaa mustia kynttilöitä ovat harvassa. Tee parhaasi, ja muista aina mikä on sydämmessäsi ja mitkä aikomuksesi ovat, ovat paljon tärkeämmät kuin kynttilöitesi värit.

Malja edustaa veden elementtiä. Sitä käytetään viinin tai muun juoman juomiseksi muodollisen rituaalin aikana. Sen pitäisi olla hopeaa tai ruostumatonta terästä. Se symbolisoi rituaalin naisellisia energioita.

Kristallit eivät ole välttämättömiä, mutta niitä voidaan käyttää voimistamaan rituaalia ja taikatöitä ja säilyttämään energiaa. 

Suitsuketta käytetään täyttämään tuoksulla ilma ja luomaan suotuista ilmapiiri rituaalille ja taikatöille. Suitsuke on myös mielyttävää Demoneille. Uutta suitsuketta pitäisi aina testata. Näin tehdään, koska rituaalin jo alettua on liian myöhäistä jos suitsuke on ala-arvoista. Halpa tai pahanhajuinen suitsuke voi olla iso nolaus ja voi olla jopa loukkaavaa henkiä kohtaan joita koitetaan kutsua. Suitsuke on molempia tulen ja ilman elementtejä.

Pentagrammit eivät ole välttämättömiä, mutta voidaan käyttää edustamaan maan elementtiä. Niiden pitäisi olla hopeaa tai ruostumatonta terästä.

Rituaalinarut eivät ole välttämättömiä, mutta voidaan käyttää sitomisloitsuissa tai loitsuissa jotka vaativat solmumagiaa.

Sauva on vakiorituaalin työkalu jota käyttävät maagit ja vihollisvelhot. Vahvasti suosittelen välttämään sauvan käyttöä. Sitä kutsutaan myös ”Räjäytystangoksi” ja on vuosisatojen ajan käytetty väärin ja -hyväksi Demoneita vihollisen ”jumalan” ja enkeleiden nimissä. Tämä ei ole viisasta jos toivoo muodostavan suhteen Demonien kanssa sillä sauvat ovat erittäin loukkaavia heitä kohtaan. Sauvat edustavat tulen elementtiä.Kehittynyt Saatanallinen Rituaali [Mitä rituaalityökalut todella symbolisoivat]

Saatanalliset Symbolit

TAKAISIN UUSIEN IHMISTEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2003, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457