Pyrokineesi


Pyrokineesi on kyky hallita, sytyttää ja sammuttaa tulta mielen voimin. 

Tämä on vaarallista. Energian käsittelyssä ja suuntaamisessa pitäisi olla taitava ja erittäin kokenut, sillä kokemattomuus voi aiheuttaa itselleen vaarallisia palovammoja, vaikka sinulla olisikin voimakas aura. Pyrokineettiseen kykyyn tarvitaan poikkeuksellisen voimakas aura. Tämä vaatii myös äärimmäistä keskittymistä.

  1. Aloita sytyttämällä kynttilä.

  2. Jotta tämä onnistuisi turvallisesti, sinun pitäisi olla taitava sammuttamaan tulipalot ennen niiden sytyttämistä. Aseta molemmat kätesi kämmenet sisäänpäin noin puolen tuuman päähän kynttilän liekistä ja suuntaa energiasi liekkiin ja tahdon sen sammuvan. Tämä on erittäin edistynyttä, ja sinulla on oltava voimakas aura. Kokeile keskittyä mustaan energiaan kämmentesi välissä, jossa liekin pitäisi olla.

  3. Liekin sytyttäminen: Suorita sekä tulen kutsuminen että lämpömeditaatio ja ohjaa tuottamasi energia kämmenen chakroihin.

  4. Puhalla kynttilä. Aseta molemmat kätesi kämmenet sisäänpäin noin puolen tuuman päähän kynttilän sydänlangan kummaltakin puolelta, jonka pitäisi olla hiillos.

  5. Suuntaa energiaa kämmenen chakroistasi ja keskitä voimakasta lämpöä hiillokseen ja tahdo sen syttyvän. Kokeile keskittyä valkoiseen kuumaan energiaan kämmentesi välissä. Harjoittelun myötä hehku alkaa hehkua kirkkaammin ja lopulta syttyy.

  6. Sammuta liekki, keskitä kämmentesi välissä oleva energia kynttilän lankaan ja ohjaa se sytyttämään liekki uudelleen. Kun kämmenen chakraenergiaa ja keskittymistä riittää, se syttyy uudelleen.

  7. Kun etenet, siirrä kämmeniäsi yhä kauemmaksi toisistaan.

  8. Kun kämmenet ovat taitavasti 2-3 jalan päässä toisistaan, keskity sytyttämään kynttilän lanka ilman hehkua. Sytytä kylmä lanka.

Sen lisäksi, että käytät kämmentesi chakrojen energiaa, käytät myös kolmannen silmäsi voimia. Kolmannella silmällä on suora energialinja fyysisiin silmiin, joihin energia heijastuu. Kun olet taitava edellä mainitussa harjoituksessa, kokeile käyttää yhä vähemmän käsiäsi. Jälleen kerran on tärkeää sammuttaa tulipalot, ennen kuin opit sytyttämään niitä. 

Laajenna auraasi yhdistymään kynttilänliekkiin. Kynttilän tulisi olla enintään 30 cm päässä sinusta. Yhdistä aurasi ja sammuta liekki. 

Kun olet taitava, tee sama ja sytytä liekki. 

Kun pystyt käyttämään pelkkää auraa kynttilänliekin sytyttämiseen, laajenna aurasi yhdistymään enintään 30 cm etäisyydellä edessäsi olevaan esineeseen ja heijasta lämpöä, kuten teit kämmenilläsi. Kun edistyt, siirrä esinettä yhä kauemmas ja kauemmas. 

Edellä mainitut harjoitukset voivat korvata pelkän tyhjyysmeditaation, sillä ne vaativat voimakasta, horjumatonta keskittymistä. 

Takaisin mieltä koskevaan tietoon

TAKAISIN SAATANALLISEN VOIMAMEDITAATION PÄÄSIVULLE

TAKAISIN SAATANALLISEN NOITUUDEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457