Saatanan nimi


Useiden vuosien intensiivisen ja laajan tutkimustyön jälkeen kaikki on nyt koossa. 

1. Raamattu keksittiin, jotta esoteerinen tieto ja mielen/sielun voima pysyisi harvojen valittujen käsissä. 

2. Kristinusko, joka sai alkunsa katolisesta kirkosta, keksittiin yllä mainitun fyysiseksi voimaansaattamiseksi ja myös alkuperäisten uskontojen tuhoamiseksi ja korvaamiseksi. Alkuperäiset uskonnot keskittyivät käärmeen kunnioittamiseen. Käärme on kundaliinin symboli. "Tiedon puu" on oikeastaan ihmissielun kartta. Se on nähtävissä lähes jokaisessa muinaisessa uskonnossa ennen juutalaisuutta/kristinuskoa. Runko symboloi selkärankaa, ja oksat symboloivat chakroja ja kundaliinireittejä. Ihmisen sielussa on 144 000 nadia (kundalini-elämänvoiman kanavaa). 

Buddha istui Bo-puun alla ja saavutti valaistumisen. "Bo tarkoittaa käärmettä, kuten Bo-A tai Boo-Ta."¹ Kristillinen kirkko varasti, väänsi ja turmeli alkuperäisistä uskonnoista kaiken mahdollisen. Viikunapuu tunnettiin nimellä "Viisauden puu" Ficus religiosa.² Kristillinen kirkko turmeli sen sijoittamalla viikunanlehtiä Aatamin ja Eevan sukupuolielinten päälle. 

3. "Saatana" tarkoittaa hepreaksi "vihollista" ja "vastustajaa". 

Sana "Saatana" taas juontaa juurensa paljon, paljon pidemmälle kuin heprealainen määritelmä. Tässä on linkki, joka kaikkien pitäisi tarkistaa.
Huomaa Intian kartan luoteisnurkassa ylhäällä olevan kaupungin nimi "Satana". 

"Satnam" ja "Sa Ta Na Ma" ovat pyhiä mantroja, joita käytetään kundaliinimeditaatiossa (käärme). Viisi alkuääntä muinaisessa sanskritissa, joka on yksi vanhimmista tunnetuista kielistä, ovat "SA-TA-NA-MA". "Sa" tarkoittaa ääretöntä, Ta tarkoittaa elämää, Na tarkoittaa kuolemaa ja Ma tarkoittaa uudelleensyntymistä. Kaikki nimen "SATAN" variaatiot tarkoittavat TODELLISUUTTA sanskritiksi, joka on yksi maailman vanhimmista ja muinaisimmista kielistä. 

Kaikki tämä liittyy sisällämme olevaan Kundalini-elämänvoimaan (käärmeeseen). "Jaakobin väritakki" Raamatussa on aura. Numero seitsemän on chakrat. Vanhojen loitsukirjojen tulkitsijoilla on aivan väärä käsitys "seitsemästä planeetasta". Muinaiset tiesivät astronomian osalta paljon enemmän kuin mitä meille annetaan uskoa. 

Kaikki kiinalaiseen lääketieteeseen ja kehittyneisiin taistelulajeihin perehtyneet ovat tietoisia chi:stä (elämänvoima, sama kuin kundaliini) ja siitä, miten se on aktiivisempi tietyissä kehon poluissa tiettyinä päivinä ja tunteina. Latasin tätä varten taulukon meditaatio-osioon. Alkemistitekstien kirjoittajat laittoivat aikanaan kirjoituksensa koodeihin välttääkseen kirkon vainot. 

Aurinko oli toinen alkuperäisten uskontojen palvonnan kohde. Tämä johtui sen antamasta puhtaasta, raa'asta voimasta ja siitä, että se on kaiken elämän lähde. Kuun vetäminen alas tai energian imeminen tähdistä ei ole mitään verrattuna siihen, mitä auringon alla voidaan tehdä, kunhan on tietoa ja koulutusta. JoS:n papiston jäsenet tietävät tämän. Aurassa olevat reiät parannetaan ja elämänvoimaa vahvistetaan niin kuin ei millään muulla valonlähteellä. 

"Lucifer" annettiin myös rakkaalle Isällemme nimeksi. Lucifer oli alun perin roomalainen jumala, jolla ei ollut mitään yhteyttä Isäämme Saatanaan/Ea:han. Etuliite "Luc" liittyy valoon. Sielu tarvitsee valoa. Aamutähti Venus oli muinaisille valonlähde, sillä sen nousu edelsi suuresti tärkeän auringon nousua. Venus hallitsee myös tärkeää sydänchakraa. 

Isä Saatana (itse kutsun häntä mieluummin Saatanaksi) kertoi minulle, ettei hänellä ole mitään ongelmaa siitä, että ihmiset kutsuvat häntä nimillä, joilla hänet on tunnettu vuosisatojen ajan, vaikka ne ovatkin epätarkkoja. Kutsun häntä Isä Saatanaksi aina, kun kommunikoin hänen kanssaan tai kiitän häntä jostakin. Minulle "Saatana" tulee aina tarkoittamaan "vastustajaa", juutalais-kristinuskon vihollisvalheen vastustajaa. 

Katolinen kirkko tiesi, että alkuperäiset uskonnot oli korvattava jollakin muulla, ja sieltä tulivat kaikki Raamatun tarinat. Ne ovat kaikki kopioita alkuperäisistä, jotka ovat saaneet alkunsa kauan ennen kuin juutalais-kristinusko koskaan nosti rumaa päätään. 

Neitsyt Maria varasti ja korvasi Astarothin, joka oli sidottu, "taivaan rouvana". Astaroth oli suosituin jumalatar esikristillisessä maailmassa. Kuvitteellinen Jehova repi Enlililtä/Beelzebubilta/Baalilta, joka oli suosituin Jumala esikristillisessä maailmassa, ja sitten on vielä rakas Luoja-isämme Saatana/Ea, joka päätyi käärmeeksi ja paholaiseksi. 

Seksuaalisuus, joka on elämänvoiman ensisijainen aspekti, joutui automaattisesti kirkon voimakkaan tarkastelun kohteeksi. Orgasmi stimuloi suoraan kundalini-käärmettä selkärangan juurella. Toisen ihmiselämän tuottamiseen tarvittavaa luovaa energiaa voidaan käyttää oman elämänvoiman uudistamiseen, mikä edistää ja voimaannuttaa sielua. Seksuaalista toimintaa ei luonnollisestikaan voitu kieltää, joten pelon avulla se asetettiin tiukan sääntelyn alaiseksi. Kristillisissä uskonnoissa, erityisesti vanhan ajan katolisessa kirkossa, kaikki seksuaalinen nautinto oli syntiä ja kirkko kielsi sen. Yhdyntä oli tarkoitettu vain lasten tuottamiseen eikä muuhun. Alastomuudesta tuli synti, koska se johti himoon. Itsetyydytys oli toinen "kuolemansynti". Kirkko hyökkäsi ankarasti kaikkea, mikä liittyi kundaliinin kohottamiseen. Kristillisen kirkon ainoa tarkoitus oli tiedon poistaminen eikä mitään muuta. 

Samalla kun ihmismassat on riisuttu tästä tiedosta ja vallasta, muutamat valitut, jotka ovat työskennelleet tämän tiedon poistamiseksi, käyttävät sitä vapaasti orjuuttaakseen tietämättömän maailman. Katolisen kirkon jesuiittamurhaajien tiedetään jopa leijuvan, kun he ammentavat psyykkistä voimaa tietämättömien uhriensa rukouksista. 

¹Cloak of the Illuminati, kirjoittanut William Henry, 2003
² Ibid.
Vaikka tässä kirjassa on paljon arvokasta tietoa, jos lukee rivien välistä, kirjoittaja on harhassa, koska hän uskoo kuvitteelliseen nasaretilaiseen. 

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457