Meditaatiot astraaliprojektiota varten


Astraaliprojektio on sitä, että sielusi todella lähtee kehostasi. Tämä eroaa kaukokatselusta, jossa siirryt transsiin ja tahdot itsesi tiettyyn paikkaan. Seuraavat kaksi meditaatiota ovat vain perusohjeita. Jos haluat syvällisempää tietoa, suosittelen klikkaamaan alla olevia PDF-linkkejä.

Meditaatio 1 

Tämä meditaatio tuntuu oudolta. Varmista vain, että haluat tosissasi projisoida, muuten kaikki epäröinti voi pitää sinut kehossasi. Sinun on oltava rento, sekä henkisesti että fyysisesti. Ensimmäiset kerrat ovat vaikeimpia. Kuten mitä tahansa muutakin, johdonmukainen harjoittelu helpottaa tätä, kunnes sinun ei enää tarvitse edes mennä syvään transsiin, vaan voit projisoida milloin tahansa mielesi mukaan. Joidenkin ihmisten mielestä projisointi on helpompaa kuin toisten, koska he ovat tehneet sitä aiemmissa elämissä. 

 1. Tee olosi todella mukavaksi ja siirry transsiin. Kun olet niin rentoutunut, ettet enää tunne kehoasi, olet valmis. 
 2. Visualisoi astraalikehosi fyysisen kehosi sisällä, jota seitsemän chakraasi pitävät siellä. Chakrat voidaan visualisoida kuin värilliset nupit.
 3. Ota kukin pyörivä chakra, pysäytä sen pyöriminen ja anna sille neljänneskäännös päinvastaiseen suuntaan kuin mihin se oli pyörimässä, ikään kuin kääntäisit ovenkahvaa.
 4. Rentoudu, päästä irti ja yritä poistua. 


Meditaatio 2 

Tämä on enemmänkin valmistava harjoitus. Tämä ei ole läheskään yhtä voimakas kuin edellä oleva, mutta vähemmän intensiivinen niille, jotka haluavat tehdä tämän mieluummin vähitellen. 

 1. Mene makuulle ja rentoudu, kuten edellä. Mene transsiin. Rentoudu niin, että tunnet leijuvasi. 
 2. Nosta nyt vasen astraalikätesi ylös. Visualisoi tämä. Sinun täytyy kuvitella tämä, mutta energia seuraa sinne, minne sitä ohjataan. 
 3. Nosta oikea astraalikäsi ylös ja kosketa kasvojasi. 
 4. Kosketa molempia astraalikäsiäsi yhteen. 
 5. Tee sama molemmille jaloille ja jalkaterille. 
 6. Kuvittele, että koko astraaliruumiisi leijuu fyysisen kehosi yläpuolella tai jossain muualla huoneessa ja keskity olemaan siellä. Makaa vain siinä ja keskity tähän jonkin aikaa. 
  Toista tätä harjoitusta usein, ja lopulta astraaliprojektio seuraa. 

 

Syvällisempää tietoa: 

Treatise on Astral Projection - Robert Bruce [PDF]

CIA Remote Viewing Manual [PDF]

TAKAISIN VOIMAMEDITAATION PÄÄSIVULLE

Takaisin mieltä koskevaan tietoon

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457