Satanismi ja Kundalini-käärme


Biosähkö, mitä se on ja mitä se tekee: 

Biosähköisyys tunnetaan myös nimellä elämänvoima, chi, kehon sähkö, prana, aura, henki, noitavoima jne. Tälle energialle on monia eri nimiä. 

Kehomme toimii biosähköllä. Ajatukset ovat sähköimpulsseja aivoissa. Aivot toimivat biosähköllä. Kun tämä sähkö on epätasapainossa, ihminen saa kohtauksia.

Se, kuinka paljon biosähköä yksilöllä on, määrittää hänen fyysisen, psyykkisen ja henkisen terveytensä asteen. Ihmisillä, jotka ovat sairaita tai masentuneita, on vähemmän biosähköä. Masennus itsessään on oire liian vähäisestä biosähköisyydestä.

Biosähköisyys lisää energiaamme, vastustuskykyämme sairauksia vastaan, karismaamme, luo positiivista elämänasennetta ja vahvistaa ajatusvoimaamme. Kun biosähköisyys lisääntyy, ajatuksistamme (sähköisistä impulsseista) tulee vahvempia ja ne pystyvät paremmin ilmenemään todellisuudessa.

Joitakin esimerkkejä biosähköisyydestä ovat mm:

Oman biosähköisyyden vahvuus on kaiken maagisen menestyksen perusta. Vanhoilla loitsuilla, joissa on outoja ainesosia, on vähän tai ei lainkaan tekemistä maagisen työskentelyn onnistumisen kanssa, vaan onnistuminen riippuu mielen ja auran [biosähkökentän] voimakkuudesta, joka oikealla keskittymisellä ja suuntaamisella vaikuttaa omaan ympäristöön ja muihin.

Heillä, jotka tunnetaan jumalina (hyvin voimakkaita ja kehittyneitä maan ulkopuolisia olentoja, jotka ovat muuntaneet geneettisesti DNA:nsa niin, etteivät he vanhene), on paljon juuri tätä energiaa. Lucifer tunnetaan nimellä "hohtava". Monet näistä "demoneina tunnetuista" jumalista säteilevät juuri tätä energiaa. Hieroglyfit egyptiläisten temppelien, hautojen ja Egyptin pyramidien seinillä selittävät, miten tärkeää tämä energia on jumalaksi tulemisessa.

Todellisen jumaluuden saavuttaminen on vaikeaa ja vaatii johdonmukaista kovaa työtä ja omistautumista. Mielen hallitseminen on välttämätöntä. Niin kauan kuin olette elossa, henki on osa fyysistä minää. Kyllä, monet meistä voivat tehdä astraaliprojektioita (poistua kehostamme mielensä mukaan), MUTTA fyysinen minä toimii sielun voimaannuttamiseksi niin kauan kuin olemme elossa. Kokemukseni kuolleista on, että he eivät enää kehity voimansa puolesta sen yli, mitä heillä oli elossa ollessaan. Henki pysyy henkenä, kunnes hän jälleensyntyy fyysisesti. Vain sielun voiman (voimakkaan biosähköisyyden) kautta voi nousta jumaluuteen.

Kundalini ja chakrat:

Kundaliini on joogan korkein muoto. Se on jumalainen asia. Kaikki joogan, buddhalaisuuden, hindulaisuuden jne. ja länsimaisten uskontojen opit saarnaavat avuttomuutta, opastavat olemaan täydellinen uhri ja pyrkivät varmistamaan, että näistä opeista saadut tulokset pidetään tiukasti hallinnassa, jos niitä ylipäätään saadaan. Egyptistä [yhdestä todellisen satanismin alkuperäisistä keskuksista] meille jätetyt pyhät kirjoitukset [hiero tarkoittaa "pyhää" ja glyyfi tarkoittaa "symbolia"] ovat ohjeita jumalaksi tulemiseen.

Sekä idän että lännen valtauskontojen tavoitteena on pitää ihmiskunta orjuutettuna ja voimattomana. Nämä uskonnot käyttävät pelkoa välineenään. "Karma" sitä ja "karma" tätä. Satanismi ei saarnaa avuttomuutta. Saatana on nerokas, peloton, uskomattoman vahva ja uhmakas. Hän kapinoi vapaudelle asetettuja rajoituksia vastaan.

Chakrat

Selkärangan varrella on seitsemän chakraa, jotka ovat kaikkein voimakkaimpia. Ne ovat "seitsemän sinettiä", joista on kirjoitettu kristillisessä Raamatun Ilmestyskirjassa. Nämä ovat "seitsemän tulilamppua, jotka palavat Jumalan valtaistuimen edessä". Niitä kutsutaan "sineteiksi", koska vihollisen muukalaiset sinetöivät ne ihmiskunnassa estääkseen meitä saamasta jumalallista voimaa ja tietoa. Meidät on katkaistu hengellisyydestä ja astraalimaailmasta. Tuhansia vuosia sitten olimme kuin jumalat, kunnes maan kimppuun hyökättiin ja "taivaassa käytiin sota". Sulkeutumisemme on aiheuttanut ihmiskunnan rappeutumisen. Tämän energian epätasapaino ja tukokset sekä reiät aurassa aiheuttavat huume- ja alkoholiriippuvuutta, masennusta, välinpitämättömyyttä toisten tunteista ja muista elämänmuodoista, väkivaltaista käyttäytymistä ja monia muita asioita, jotka vaivaavat ihmiskuntaa.

Kundalini

TULEN KÄÄRME on Kundaliinin symboli. Se lepää uinuvana, käärittynä selkärangan tyvessä Muladhara-chakran alla. Tavoitteena on nostaa käärmee [energian voimala] ylöspäin selkärangan tyvestä, kaikkien seitsemän chakran läpi ja ulos päälaella olevan kruunu-chakran kautta. Jotta tämä voidaan tehdä turvallisesti, kaikkien seitsemän chakran on oltava täysin auki ja esteettömiä.

Jotta suuri määrä biosähköä voidaan käsitellä turvallisesti, kehon on oltava vahva ja kaikkien seitsemän chakran on oltava täysin auki.

Kundaliini on elämänvoima ja luonteeltaan hyvin seksuaalinen. Tästä syystä kristillinen kirkko ja muut oikean käden polun uskonnot kieltävät masturbaation ja kaikenlaisen seksin. Seksi on luova voima; se on elämänvoiman käyttöä toisen ihmisen luomiseen. Kun ihminen on koulutettu ja taitava, tätä voimaa voidaan käyttää moniin muihin tavoitteisiin.

Hatha-jooga [fyysinen jooga] voi olla suuri apu chakrojen stimuloinnissa ja avaamisessa, ja sitä suositellaan erittäin paljon. Lisäämällä fyysistä joustavuuttamme elämänvoima virtaa helpommin. Tarvitsee vain katsoa vanhuuden jäykkyyttä ja siihen liittyvää huonoa terveyttä - vanhuus edeltää kuolemaa.

Tämän voiman herättämiseen on monia erilaisia menetelmiä. Joitakin niistä ovat mm:

Lisääntynyt biosähköisyys:

RAJOITUKSET EIVÄT OLE OSA SATANISMIA.


Takaisin tärkeään tietoon voimameditaatiosta

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457