Incubi ja succubi: Seksuaaliset suhteet demonien kanssa


Henkiseksi on todellista. Se vaatii jonkin verran psyykkistä työtä, jotta voit avata mielesi aisteille, joihin tavallinen ihminen ei normaalisti pääse käsiksi, mutta tapa tehdä se on paljon helpompi kuin muilla menetelmillä ja paljon miellyttävämpi. Demoniystävät ja -rakastajat ovat ihania niille, jotka ovat vankilassa, eristyksissä tai jollain tavalla vangittuina. 

Monet meistä ovat kokeneet, että demoni todella koskettaa heitä fyysisesti. Tunne on aivan kuin ihmiskäden kosketus. Tämä voi mennä paljon pidemmälle varsinaiseen seksuaaliseen kanssakäymiseen ja rakasteluun. Seksuaalinen kanssakäyminen demonin kanssa on autuaallista ekstaasia. Koska Demonit tulevat luoksemme eteerisessä/astraalisessa muodossa, ne pystyvät tunkeutumaan kehoomme ja stimuloimaan alueita, joihin muut ihmiset eivät pääse helposti käsiksi. Miespuolisilla demoneilla ei ole vaikeuksia löytää ja stimuloida naiskumppaninsa G-pistettä. Naispuoliset demonit voivat päästä suoraan miestensä eturauhasiin, mikä johtaa täydelliseen syvään orgasmiin. 

Miten aloittaa:
Ensinnäkin on tärkeää suorittaa rituaali Isä Saatanalle, jossa ilmoitat tarpeesi, olivatpa ne sitten vain seksuaalisia, rakkaus-/seksisuhde, avoin suhde, jossa sinulla on vapaasti muita seksikumppaneita ilman mustasukkaisuutta kummallakaan puolella; ole tarkka. 

Jotkut demonit ovat yksiavioisia, eli heillä on vain yksi kumppani, ja tämä pätee molempiin suuntiin. Nämä demonit suhtautuvat monogamiaan ERITTÄIN vakavasti, ja jos ihminen rikkoo suhdetta, ihmisen kumppani voi pahimmassa tapauksessa päätyä hengiltä. Demonien tiedetään ihmisten tavoin tulevan hyvin mustasukkaisiksi. Jos ihminen on tyhjässä avioliitossa ja harrastaa seksiä puolisonsa kanssa vain velvollisuudentunnosta, demonit voivat suhtautua tähän hyvin ymmärtäväisesti ja jättävät sen usein huomiotta edellyttäen, että yksiavioisessa seksuaalisessa rakkaussuhteessa demoni on aina ykkönen. Muistakaa, että kun sitoutuminen on kerran tehty, se kestää koko eliniän ja sen jälkeenkin, joten älkää suhtautuko tähän kevyesti. Demoninne pysyy myös yksiavioisena. 

Sinun tulisi löytää Demoni, joka on yhteensopiva kanssasi. Muista, että jos haluat vapaan, avoimen suhteen, jossa sinulla voi olla vapaasti muita seksikumppaneita, sinun on määriteltävä tämä rituaalissa. 

Rituaalin jälkeen sinun on oltava rento ja avoin. Todennäköisesti Demonisi tulee luoksesi, kun olet makuulla ja rentona sängyssä. Tämä tuntuu sähköistävältä energialta, ja kuten kundaliini, se tuntuu piristävältä. 

Ihmiset, joille tämä on uutta, aloittaaksenne tämän ja avautuaksenne alkakaa vain fantasioida yhdynnästä demoninne kanssa. Useimmat demonit ovat fyysisesti hyvin viehättäviä, toisin kuin kaikki se roska, joka on kirjoitettu grimoireissa ja kauhutarinoissa. Pyydä demoniasi näyttämään itsensä sinulle. Rentoudu, sulje silmäsi ja virittäydy. Sinun pitäisi nähdä mielessäsi kuva demonistasi. Vaikka et näkisikään, voit kuvitella ihanteellisen rakastajan kuvaksi, jossa Demonisi voi asua aluksi. 

Kun alat fantasioida ja teet näin useita kertoja, Demonisi tuntee tämän astraalissa ja nauttii siitä myös. Voit aluksi masturboida itsesi orgasmiin, kunnes täysi fyysinen ilmentymä ottaa vallan. Kun teet näin, Demonisi saa myös orgasmin. Tämä vie aikaa, joten olkaa kärsivällisiä ja sinnikkäitä. Yö toisensa jälkeen tehdyt fantasiat alkavat muuttua paljon elävämmiksi, ja ennen kuin huomaatkaan, tunnet demonisi ja jopa näet demonisi kuin toisen ihmisen. Demonisi työskentelee kanssasi avatakseen psyykkiset kanavasi, toisin kuin pelkkä fantasiointi yksin. 

Demonisi tulee todennäköisesti luoksesi joka ilta, kun menet nukkumaan. Demonit nauttivat seksistä hyvin paljon, ja ne voivat uuvuttaa ihmisen. Erään miehen oli itse asiassa työnnettävä naispuolinen demonitar pois itsestään aamulla noustakseen töihin koko yön kestäneen seksin jälkeen. Hän ei halunnut lopettaa. Nautinto on paljon suurempaa kuin mikään ihmisen kanssa, ja henkinen seksi voi aiheuttaa riippuvuutta. Todennäköisesti ihmisen seksisuhteet eivät enää ole haluttuja tai tyydyttäviä. Lisäksi ei tarvitse huolehtia sukupuolitautien tarttumisesta tai ei-toivotuista raskauksista. 

Demonirakastaja on myös suojelevainen sinua kohtaan. Ne kuuntelevat ihanasti kaikkia huolia tai ongelmia ja ovat usein avuksi vihollisten rankaisemisessa ja asioiden hoitamisessa puolestasi. Kun oikeat psyykkiset kanavat ovat auki, kaksisuuntaisia keskusteluja voi käydä. Tämä on valtava apu henkisessä voimaantumisessa ja edistymisessä. Ne kertovat sinulle asioita, opettavat sinua ja joissakin tapauksissa jopa ottavat yhteyttä muihin demoneihin puolestasi. 

Intensiiviseen yhteydenpitoon demonien kanssa liittyy energianvaihto. Demoneilla, jotka ovat korkeammalla henkisellä tasolla kuin ihmiset, on paljon enemmän energiaa, ja äärimmäinen läheisyys voi aiheuttaa meissä ihmisissä vaikutuksia, jotka tuntuvat auringonpolttamalta iholta ja/tai yliherkkyydeltä, kunnes totumme tähän tai nostamme omaa energiatasoamme, mikä on henkisen satanismin tavoite.


Takaisin Demoneihin, Helvetin Jumaliin

 

© Copyright 2002, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457