Aaveet


Aaveet ovat sieluja, jotka eivät ole siirtyneet eteenpäin ja jotka ovat edelleen astraalissa. Useimmat aaveet EIVÄT ole vain "tyhjiä kuoria", kuten juutalainen mystiikka yrittää saarnata. Useimmilla aaveilla on tunteita, niiden persoonallisuudet ovat ehjiä, ja kaikki ovat tietoisia. Sielu on kuin vesi ja se ottaa sen ruumiin muodon/ilmeen, jossa se on elänyt. Aaveet voivat jäädä loukkuun monista syistä. Useimmat eivät ole levossa, ikään kuin heillä olisi vielä suuria ongelmia, joita he eivät vain suostu jättämään. Ihmiset, jotka meditoivat ja joilla on vahva sielu, erottuvat astraalissa kuin majakka. Muistan vuosia sitten, kun eräs poikani ystävä ja hänen miehensä saivat minulta lukeman kiireisessä ravintolassa päivällä. Hän on myös meedio. Hänellä oli asuva haamu, joka oli ystävystynyt hänen poikansa kanssa [joka oli tuolloin vasta 5-vuotias]. Tämä aave seurasi häntä myös uuteen taloon, kun perhe muutti. 

Yhtäkkiä, kesken sen, kun hän kertoi minulle miehestä, hän sanoi: "Hän on täällä". Hän meni tietysti suoraan luokseni, astui sisääni ja alkoi puhua kauttani. Hän kuoli alkoholismiin 1950-luvun alussa siinä ensimmäisessä talossa, jossa he asuivat, oli hyvin yksinäinen ja ystävystyi hänen poikansa kanssa, joka pystyi näkemään hänet ja kommunikoimaan hänen kanssaan selvästi. Hän oli hyvin huolissaan siitä, että he saattaisivat hylätä hänet, ja hän vakuutti kaikille [minun kauttani tapahtuvan kommunikaationsa kautta], ettei hän koskaan satuttaisi ketään. Näin huoneen, jossa hän kuoli, ja sängyn, jossa hän kuoli. Kun lukeminen ja kommunikaatio oli ohi, hän kertoi minulle, että hänen kotiinsa oli tullut pari muuta meediota, ja molemmat sanoivat saman asian kuin minä. 

Aaveita on eri tasoja, ykköstason aaveita ja kakkostason aaveita. Ykköstason aaveet ovat sellaisia kuin se aave, josta kirjoitin edellä. Ne voivat aistia tavalliset ihmiset, jotka ovat sielultaan hieman avoimempia, ja lapset, jotka ovat tarpeeksi avoimia nähdäkseen ja aistiakseen ne. Näillä aaveilla ei ole paljon voimaa ja ne ovat usein henkisiä uhreja. Niillä on erilaisia syitä olla siirtymättä eteenpäin. Niihin voi kuulua murhattuina oleminen, erityisesti tapauksissa, joissa murhaajaa ei saada kiinni ja/tai ruumista ei löydetä, tai muut epätavalliset tai omituiset olosuhteet, jotka liittyivät heidän kuolemaansa. Sielu ei ole levossa. Usein ruumista ei kuitenkaan löydetä tai sitä ei haudata sinne, minne sielu haluaa sen haudattavan. Kuolema on voinut tapahtua myös vahingossa. Henkilö on saattanut kadota ja yrittää kertoa omaisille, että hän on kuollut. 

On jopa sellaisia, jotka eivät edes tiedä olevansa kuolleita. Poikani oli ystävystynyt kahden veljen kanssa. Tämä oli hyvin surullista. Nuorempi veli [teini-ikäinen] oli pienikokoinen. Hänen tyttöystävänsä heräsi aamulla hänen kanssaan vietetyn rankan juhlien yön jälkeen ja löysi hänet jäykkänä ja kylmänä ja täysin kuolleena - kuolemaan johtaneeseen alkoholimyrkytykseen. Seuraavana päivänä lähestyin häntä, eikä hän edes tiennyt olevansa kuollut ja ihmetteli, miksi vaivauduin ottamaan häneen yhteyttä. 

Joskus aave yrittää välittää jotakin, jonka se kokee tärkeäksi, ennen kuin se siirtyy eteenpäin. Tämä voi tapahtua viikon kuluessa kuolemasta. Sitten ne siirtyvät eteenpäin muutaman päivän kuluttua. Setäni [joka oli heikko sielu] yritti kommunikoida minun ja äitini kanssa kauan sitten. Tämä tavallaan pelästytti minut, koska olin tuolloin ateisti enkä halunnut käsitellä asiaa, koska en uskonut sieluun tai mihinkään sellaiseen, mutta kun äitini sanoi, että hänkin tunsi hänet, mutta ei kuunnellut häntä, tiesin, että se oli totta. Hän oli yhteydessä minuun, kun näin hänen kuolemansa sanomalehden kuolinilmoituksessa. Siihen oli erityinen henkilökohtainen syy, joka liittyi toiseen sukulaiseeni. 

On olemassa niin sanottuja kakkostason aaveita. Ne ovat jotain muuta. Nämä sielut ovat paljon harvinaisempia kuin muut, joista juuri kirjoitin. Nämä olivat jo eläessään voimakkaita velhoja ja noitia, ja KETKÄ TIETÄVÄT OLEVANSA KUOLLEITA - poltergeistejä ja niitä, jotka voivat aiheuttaa kaikenlaista sekasortoa ja kaaosta tietyissä paikoissa. Jotkut voivat jopa liikuttaa esineitä, aiheuttaa vammoja, viiltoja ja muuta sellaista eläville olennoille - sekä ihmisille että eläimille. Ne ovat räikeitä, ja useimmat ihmiset, jopa ne, jotka eivät ole selvänäkijöitä, voivat aistia niiden läsnäolon. 

Veden energia on kylmää ja kuoleman energiaa monissa tapauksissa. Paikoissa, joissa on ollut väkivaltaisia kuolemantapauksia, on usein vesiongelmia, yleensä selittämättömien vuotojen muodossa. 

 

© Copyright 2011, 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457