Keskusteluni Saatanan kanssa


Minulla on ollut monia keskusteluja Isä Saatanan ja Azazelin kanssa, mutta vain hyvin harvoja olen koskaan kirjoittanut ylös. Saatana ja hänen korkea-arvoiset demoninsa eivät näyttäydy kasvokkain kaikille. Ne meistä, jotka työskentelevät suoraan hänen kanssaan, kun hän neuvoo meitä ja sanelee ohjeita, jotka meidän on toteutettava, näkevät hänet kasvotusten. 

Isä Saatana on hyvin rauhallinen ja ymmärtäväinen. Hän antaa ihmisille sisäisen rauhan tunteen. Hän ei vastaa mitään stereotyyppisiä kuvauksia hänestä. Hän on hyvin ainutlaatuinen. Olen havainnut, että hänet on opittava tuntemaan itse. Hän on erilainen kuin mikään, mitä olen koskaan lukenut hänestä. 

Saatana korosti minulle usein päivittäisen voimameditaation merkitystä. Hän on myös kertonut minulle, että "meidän puolemme on voittanut". Saatana hävisi taistelun kauan sitten, mutta ei sotaa. Hän on hiljattain voittanut sodan. Hän on kauhistunut maailman tilasta. 

Aluksi haluan kertoa kaikille pari asiaa, jotta siitä, mitä aion kertoa, tulee paremmin ymmärrettävää. Olen lukenut opinnoissani monia kertomuksia läheltä piti -kokemuksista. Luin kirjaa selvänäkijöiden käytöstä armeijassa.* Kirjan kirjoittaja oli koulutettu selvänäkijä Yhdysvaltain armeijalle. Hänellä oli luku kuolemasta ja kuolemisesta. 
Hän mainitsi "helvetin"; sen, minkä hän uskoi olevan helvetti. Nämä ovat samoja vanhoja kauhutarinoita, joissa pelkoa käytetään manipulointiin ja hallintaan ihmiskunnan tiedon puutteen vuoksi. 
Seuraavassa on, mitä Saatanalla itsellään oli sanottavaa asiasta: 

Tässä on ote keskustelusta, jonka kävin hänen kanssaan: 

Ajattelin Azazelia, ja ennen kuin tajusinkaan, istuin hänen vieressään eräänlaisella taukopaikalla ulkona. Taivas oli pilvinen/vaaleanharmaa, siellä oli marmorikiviä [avaruudesta - jotain, mitä emme näkisi täällä], ja marmoripenkki, jolla istuin hänen vieressään. Kaukana oli liuskekiven värinen pyramidi. 

Ennen kuin tajusinkaan, Isä Saatana istui toiselle puolelleni, minä keskellä. Hän puhui minulle jonkin aikaa, ja tässä on ote keskustelusta. Suluissa [ ] olevat sanat ovat omia sanojani; en muistanut hänen tarkkaa sanamuotoa tietyissä keskustelun osissa. 

Isä Saatana: "Tiedätkö, miksi pyramidilla on niin paljon voimaa?" "Koska se on suunnattu taivaaseen." 

[Sitten kysyin häneltä, koska olin kiinnostunut, vaikkakaan en ollut liiaksi huolissani monien niiden kokemuksista, jotka luulevat näkemänsä olevan "helvetti".] 

Isä Saatana: "Siellä on [taskuja] 'pyörteitä', joissa on hyvin tuhoisaa, negatiivista energiaa." "Vihaa, raivoa, pelkoa, murhaa, kuolemaa ja kaikkea muuta [tuhoisaa]." "Nämä ovat kuin mustia aukkoja/madonreikiä." "Ne keräävät negatiivista energiaa kuin tyhjiö."

"Kun meditoit, huomaatko eron?" 

Maxine: "Kyllä." 

Isä Saatana: "On olemassa eri olemassaolon tasoja." "Kun meditoit, kohoat korkeammalle tasolle." "On olemassa eri tasoja, ja meditaation kautta elätte korkeammalla tasolla kuin useimmat muut." "Ihmiset, jotka ovat jo alemmalla tasolla, voivat joutua tähän negatiivisen energian pyörteeseen ja tulla vedetyksi sisään." "Ne, jotka [kuten ateistit/ei-uskovaiset] ovat omillaan ja ovat alttiita mille tahansa." "Vihollinen** tietää, miten näitä käytetään."

[Kun hän mainitsi "vihollisen", näin Harmaat.] 

[Sitten hän sai jonkinlaisen surullisen ilmeen kasvoilleen ja sanoi] "Tiedän, että he rinnastavat sen minuun." 

"Täällä on paikka, joka meillä on kuolleille sieluille." "Sinä olet nähnyt sen." 

[Tämä oli se paikka, jonka näin baarihuoneen ja tupakoivien ihmisten kanssa.] 

"Me suojelemme niitä, jotka tulevat luoksemme." "Jotkut ovat [harhaanjohdettuja] ja me reinkarnoimme heidät, kunnes he näkevät totuuden ja ovat valmiita tulemaan tänne." "Useimmat ihmiset [myös ne, jotka ovat ilman] jälleensyntyvät." 

 


 

Azazel inhoaa "ihmissielun rappeutumista".

Ihminen on juurichakrassaan sulkeutunut pois energiasta. [Tätä symboloivat ne kaksi enkeliä, jotka vartioivat "elämän puuta" liekehtivillä miekoilla]. Tämä vastaa sitä, että raaja sidotaan irti ja veren tai imunesteen ei anneta kiertää ja jätetään se kuihtumaan ja kuolemaan. Näin on käynyt ihmissielun kohdalla, jonka "Jehova" on sulkenut pois kundaliinienergiasta. Sielumme ovat rajusti rappeutuneet. Kundaliinikäärmeen herättäminen on hyvin vaikeaa ja voi olla vaarallista tavalliselle ihmiselle, koska olemme tottuneet toimimaan hyvin alhaisella biosähkötasolla. 

Azazel kertoi minulle, että "10 000 vuotta sitten" olimme "lähellä täydellisyyttä". Elimme rinnakkain jumalten kanssa. "Maahan hyökättiin."

 

*[Viittaus virheelliseen käsitykseen helvetistä] Lyn Buchananin ”The Seventh Sense” 
©2003
Jos haluat lukea totuuden "helvetistä", klikkaa tästä: Kuolema, kuolemanjälkeinen elämä ja helvetti

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457