Totuus ”Jeesus Kristuksesta”


Monet teistä, jotka vierailette tällä verkkosivustolla, tietävät tosiasiat siitä, että Nasaretilainen on fiktiivinen juutalainen arkkityyppi pakanoille orjallisesti palveltavaksi. Ennen kaikkea Nasaretilainen on harhautus ja häiriötekijä, joka estää ihmiskuntaa edistämästä henkisyyttä, työskentelemään ja kehittämään omaa sieluamme. "Jeesuksen" kuvitteellinen hahmo keksittiin Kaukoidästä peräisin olevista henkisistä KÄSITTEISTÄ, kuten hengellisestä alkemiasta, kundalini-energiasta [Saatanan käärme] ja ns. "Vril" "chi" "elämänvoimasta" ja "noitavoima". Totuus on tiedossa, että ihminen pelastaa oman sielunsa edistymällä hengellisesti ja aktivoimalla tätä voimaa. Nasaretilainen on tämän estävä tekijä ja estää ihmiskuntaa tekemästä mitään hengellisesti, ja pitää ihmiskunnan orjuutettuna elämällä täysin aineellista olemassaoloa. Kristityt eivät voi kiistellä, koska he eivät tunne todellista hengellisyyttä. He eivät ole kokeneet sitä. Kuinka moni kristitty saarnaaja / pappi voi kuvata ihmisen sielun?

Kun silmät on avattu ja joku on tietoinen noitavoimakonseptista voidaan selvästi nähdä kuinka tämä hahmo keksittiin.

Nasaretilaisen kuvitteellinen hahmo:

On jokaisen aika herätä hengelliseen korruptioon, joka on pelannut ihmiskuntaa biljoonien ja biljoonien dollarien virrassa, on kironnut sieluja, aiheuttanut loputtomia ja tarpeettomia sotia, ja on pidättänyt tiedettä [vaarallisesti] sekä kaikkea muuta mitä kosheriloiset ovat ottaneet harhaanjohdetut pakanain seuraajat ratsastamaan kanssaan. Kristillinen ohjelma sekä islamin kamalat opit ovat estäneet ja pysäyttäneet ihmiskunnan kehittymisen hengellisesti. Tämä on merkittävä syy kaikkien kärsimykseen.

Jokainen tapahtuma Nasaretilaisen kuvitteellisessa elämässä paljastaa KRISTILLISYYTTÄ EDELTÄVÄN KÄSITTEEN, JOKA ON VARASTETTU JA TURMELLETTU PAKANAUSKONNOISTA. 
Nasaretilaisen syntymän sanotaan olleen luolassa, ei tallissa. "Varhaiskristillinen perinne viittaa siihen, että Jeesus syntyi luolassa, jota käytettiin tallina."2 Monissa kristinuskoa edeltävissä opeissa, kuten taolaisuuden uskonnossa, todetaan, että käpylisäke on "luolassa". Aivoissa on alue, jossa tämä erittäin tärkeä henkinen keskus sijaitsee, joka tuntuu ontelolta ja on tämän erittäin tärkeän rauhasen paikka, joka on kuollut useimmilla ihmisillä. Käpylisäke on erittäin tärkeä avain sielun avaamiseen ja laajentuneen tietoisuuden sekä psyykkisten kykyjen saavuttamiseen, kun se on aktivoitu.

Siellä oli "Kolme viisasta idästä", jotka "seurasivat tähtiä" Nasaretilaisen syntymäpaikkaan. Nämä "viisaat miehet" olivat velhoja [The Magi], jotka muutoin tunnettiin noituuden harjoittajina, koska tämä on velho. Tämä on jälleen symbolinen käsite, joka varastettiin Hengellisestä alkemiasta. Niille, joille okkultismi ja meditaatio ovat uusia, [todellinen hengellisyys], sinun on tehtävä lisätutkimuksia ja opiskeltava [ks. Saatanan Ilo] mutta me jotka meditoimme, tiedämme tiivistetystä vril:istä / noitavoimasta joka kulkeutuu chakrojen läpi ja näkyy tähtinä. Tämä on sanojen "seuraa tähtiä" todellinen merkitys.

Jälleen luku kolme, kuten numero seitsemän [seitsemän chakraa], kasvaa kolmessa maagissa, ja tämä on symbolinen ida, pingala ja sushumna, sielun kolme pääneediä, ja myös chakrat. Kolmannen numeron käsite on ollut tuottelias pakanallisissa uskonnoissa, jotka edeltivät kristinuskoa satoja tuhansia vuosia, ja sitä symboloi Kaukoidästä peräisin oleva "Trishulina" tunnettu "Paholaisen Hankona". Trishul symboloi käärmeenergiaa, joka lävistää kolmen grantin. [Katso Saatanalliset symbolit] Numeroita kolme ja seitsemän käytetään laajasti juutalais / kristillisessä raamatussa, jossa niitä on pilkattu ja turmellettu.

"Neitsytsyntymä" on toinen turmeltunut käsite siitä, että chakrojen on oltava puhtaita ja esteettömiä hengellisen energian nousemiseksi ja kiertämiseksi kehossa. Toisin sanoen tämä on "puhtaan" todellinen merkitys. Unioni fiktiivisen jumaluuden kanssa symboloi noitavoiman nostamiseen liittyvää jumalallista henkisyyttä, ei fiktiivistä YHVH:ta, joka ei ole muuta kuin juutalaisten taikajärjestelmä jota käytetään pakanoiden orjuuttamiseen. 

Tämän petoshahmon "Jeesus Kristus" oletettu ristiinnaulitseminen varastettiin noin 18 erilaiselta pakanajumalalta, jotka ripustivat puusta. Kristillisessä raamatussa on enemmän kuin yksi jae, jonka mukaan Nazarene ripustettiin puulle:

Apostolien teot 5.30 - Meidän isiemme Jumala on herättänyt kuolleista Jeesuksen, jonka te ripustitte ristinpuulle ja murhasitte.
Apostolien teot 13.29 - Kun he olivat toteuttaneet kaiken, mitä hänestä oli kirjoitettu, he ottivat hänet ristinpuulta ja panivat hautaan.

Norjalainen Jumala Odin edeltää Jeesusta Kristusta. Odin roikkui puusta ja koki eräänlaisen kuoleman saadakseen tietoa. "Uudestisyntyessään" hän sai gnoosin [edistyneen hengellisen tiedon], samoin kuin egyptiläinen Jumala Set, joka "ristiinnaulittiin" furkana tunnetulla ristillä.1 Tämä on myös hirtetyn miehen merkitysTarot-korteissa. Buddha istui myös "Bo-puun" alla. "Bo" on "Boa", joka tarkoittaa "käärme" kundalinia. Puu on ikivanha kuvaus ihmissielusta, jonka runko on symbolinen selkärangasta ja oksat symboloivat 144000 nadia ja lehdet ja hedelmät symboloivat meditaatioiden hedelmiä; mielen ja sielun elämänvoimia. Lisäksi Krishna, Marsyas, Dodonian ja Zeus ripustivat puista. "144 000" on toinen juutalaisten / kristittyjen raamatullisten korruptioiden vertauskuva, joka liittyy chi-voimaan tai "noitavoimaan".

Lähes kaikki juutalais / kristillisessä Raamatussa on varastettu ja turmellettu Kaukoidän uskonnoista. Oletettu raamatullinen luomus, jossa he väittävät kuvitteellisen "Eedenin puutarhan" olevan Mesopotamiassa, on tarkoituksellisesti harhaanjohtava ja harhauttaa ihmisiä poispäin katsomasta Kaukoitään, josta sivilisaatio alkoi ja todelliset hengelliset opetukset syntyivät. Valitettavasti kristillisen tartunnan vuoksi näillä alueilla monet opit ovat sittemmin turmeltuneet ja tuhoutuneet.

Latinalainen risti ei ollut osa kristinuskoa kuin vasta 7. vuosisadalla, ja se tunnustettiin täysin vasta 9. vuosisadalla. Lisäksi ihmisen sielu on ristin muotoinen. Tämä paljastaa kuinka henkinen tieto on tuhottu ja korvattu hölynpölyllä. Risti edustaa myös kaikkia tärkeitä neljää osa-alueita, tetragrammatonia.

Pimennys jonka sanotaan tapahtuneen Nasaretilaisen oletetun "ristiinnaulitsemisen" aikana, symboloi myös henkisen alkemian nigredo-vaihetta, joka on musta. Tätä vaihetta symboloivat myös musta varis ja Musta Aurinko.

Kolme ristiinnaulitsemista, jossa keskellä on Nasaretilainen [2 muuta legendassa oletettavasti ristiinnaulittu Nasaretilaisen kanssa] on toinen allegoria, joka symboloi sielun kolmea ristiä. Sielussa on kolme pääosaa, joissa energiat risteävät; Tärkein on neutraali sydänchakra [suurempi risti], jossa olkachakroilla on siivet ja kaksi pienempää lonkan chakrat ja kuudes chakra.

Nasaretilaisen nousu "taivaaseen" on toinen käsite kruunun chakraan nousevasta kundalinista. Taivas, maa ja helvetti ovat kaikki taolaisuudesta varastettuja käsitteitä, jotka edeltivät kristinuskoa ja juutalaisuutta. Taivas on vertauskuva seitsemännestä chakrasta, joka tunnetaan myös nimellä "kruunun chakra". Maa tai "keskikunta" on symbolinen sydänchakra ja "Helvetti" symboloi pohjachakraa, jossa kuuma tulinen käärme kundalini makaa lepotilassa.

Fiktiivisen Nasaretilaisen tekemät "ihmeet" ovat myös VERTAUSKUVIA ja KÄSITTEITÄ siitä, mitä noitavoima voi tehdä. Nasaretilaisen ennustukset ovat myös psyykkisten kykyjen VERTAUSKUVIA, jotka syntyvät oman noitavoiman aktivoinnista.

Nämä 12 apostolia ovat turmeltuneita horoskoopin 12 merkistä ja symboloivat myös noitaliittoa yhdessä Nasaretilaisen kanssa joka on sen 13. jäsen. Perinteisesti liittoon kuuluu 13 jäsentä. Ihmisen sielussa on myös 13 ensisijaista chakraa.

Nasaretilainen eli oletetun 33 vuoden ajan. Tämä on jälleen toinen käsite - ihmisen selkärangan 33 nikamaa jossa kundalinin käärme nousee mikä on noitavoiman merkittävä edistysaskel.

Tämän artikkelin loppuyhteenvetona oma tutkimukseni on osoittanut minulle, että kristinusko ei ole "2000 vuotta vanha" niinkuin he yrittävät väittää sen olevan. Henkilökohtaisen uskoni mukaan kristinusko saapui inkvisition kanssa. Tutkimukset osoittavat Vatikaanin tehneen sopimuksen maapallon ulkopuolisten olioiden kanssa, jotka tunnetaan nimellä "harmaat". Rikkaudet ja valta vastineeksi ihmissieluista. Tämän onnistumiseksi kaikki hengelliset tiedot oli tuhottava. Tämä ei eroa juutalaisesta kommunismista. Raamattu on kommunismin pohjapiirrustus, ja se valmistaa uskovia hyväksymään orjuuden ja väärinkäytökset. Aina kun juutalainen kommunismi ottaa hallinnan kuten entisen Neuvostoliiton, Punaisen Kiinan, Kambodžan, Tiibetin ja kaikkien muiden maiden kohdalla, joukkomurhat ja kidutukset tapahtuivat, aivan kuten inkvisitiossa.

"Kristinusko ja kommunismi ovat henkisesti ja ideologisesti hyvin läheisiä. Tämä on melko tunnettu käsite, jonka eri ajattelijat ovat omaksuneet Thomas Moreista Lev Tolstoyhin. Harvat ihmiset tietävät, että maailman ensimmäinen sosialistinen valtio perustettiin Paraguayssa ja perustui katolisten jesuiittojen ideoihin ennen kuin Marx loi hänen opetuksensa. " "Katolisen kirkon" Jeesuksen seura "- jesuiittojen uskonnollinen järjestys - vastasi suunnilleen Neuvostoliiton KGB:tä."
Edellä olevat lainaukset on otettu "Pravdalta" [entisen Neuvostoliiton tärkeimmästä sekä johtavasta kommunistisen puolueen sanomalehdestä]. Artikkelista: Onko kristinuskon ja kommunismin välillä eroa? 30.4.2013

1 "The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects", Barbara G. Walker, s. 54.

www.christianitytoday.com


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN