Kaikkialla läsnäoleva Nasaretilainen


Nasaretilaisen tarina koostuu vain varastetuista legendoista, varastetuista identiteeteistä ja joukosta merkityksettömiä, arvottomia, tekopyhiä ja ristiriitaisia opetuksia. En usko, että koko historiassa on ollut hahmoa, joka olisi yhtä fiktiivinen kuin tämä Nasaretilainen idiootti, ja koska hän on valhe, hän voi muuttua ajan mukaan.

Hänet keksittiin olemaan pelkkä massojen häiriötekijä, ja tarkoituksena oli poistaa kaikki hengellinen tieto ja valta kansalta ja antaa se muutamien hallitsevien harvojen käsiin kaikkien vahingoksi.

Kristinusko on säilynyt hengissä, koska se on aina sopeutunut aikaansa, aivan kuten se tekee nytkin. Kristillinen kirkko myönsi lopulta salakavalasti, että maapallo ei ole litteä. Jos se ei olisi tehnyt niin, se ei olisi koskaan selvinnyt hengissä. Tämä on vain yksi lukuisista esimerkeistä.

Nyt nasaretilaiset ovat pukeneet New Age -kasvot. Alkuperäisten jumalten opetukset ja muinainen tieto liitetään yhtäkkiä nasaretilaiseen. Tämä on sitä, tulevatko ne Egyptistä [Joillakin kaksinumeroisen ÄO:n omaavilla yksilöillä on tyhmyyttä väittää, että hän oli "faarao"].

1960- ja 70-luvuilla hän oli ihanteellinen hippi. Nyt hän on tämän new age -paskan ja "kolminkertaisen" vitsin suuri opettaja, johon tietysti kuuluvat nuo häijyt enkelit ja juutalais- kristillinen mystiikka.
Ristiretkien aikana hän oli kristitty soturi, joka johti kristittyjen armeijoita teurastamaan kaikki tielleen osuvat - "Eteenpäin kristityt sotilaat". Islamissa hän on edelleen olemassa, mutta tällä kertaa ei "Jumalan poikana" vaan profeettana.

Hän näyttää olevan kaikkialla ja mukautuvan jokaiseen suuntaukseen ja jokaiseen kulttuuriin. Tarvitsee vain lyödä rähjäinen ammattilaisraukka kahteen ristikkäiseen puupölkkyyn, ja siinä hän on. Ainoa asia, joka *on* todellista tämän kaikkialle leviävän pellen kohdalla, on itsetuhoiset opetukset, joiden tarkoituksena on tehdä koko yhteiskunnasta muokattavia orjia. Taustalla oleva viesti ei koskaan muutu.

Tämä on verrattavissa harmittoman näköiseen jyrsijään, joka tuo mukanaan tappavia loisia, jotka saastuttavat paikan, kuten tapahtui paiseruton kanssa keskiajalla.

Koska hän on kuvitteellinen, hänestä voidaan tehdä mitä tahansa, kunhan se tehdään salakavalasti. Hän voi olla mitä tahansa milloin ja missä tahansa. Toisaalta hän on selibaatissa ja "Jumalan poika". Toisaalta sopeutuakseen nykypäivän seksuaaliseen avoimuuteen hänellä on nyt seksisuhde Maria Magdaleenan kanssa.

Koska uutta tietoa on tullut Kaukoidästä, hän oli siellä tietysti "13-vuotiaasta 30-vuotiaaksi", koska kirjallisia merkintöjä ei ole, joten he voivat keksiä mitä haluavat. Näin he voivat liittää monet idän opetukset häneen ja väittää, että "kaikki on yhtä". Niin, "kaikki on yhtä", kunnes joku mainitsee "Saatanan" ja nämä vitsiniekat joko kieltävät tai puolustautuvat.

Koska homoseksuaalisuudesta on tulossa yhä avoimempaa, nyt Johanneksen evankeliumin osissa, jotka sopivasti poistettiin, väitetään, että hän oli sukupuoliyhteydessä toisen miehen kanssa. Hän voi olla mitä tahansa milloin ja missä tahansa.

Nasaretilainen ei koskaan antanut suoria vastauksia mihinkään. Näin kuka tahansa raamatunpainaja voi vapaasti lainata sieltä ja täältä, miten parhaaksi näkee. Hänen vertauksensa sopivat mihin tahansa tilanteeseen milloin tahansa eivätkä sano mitään. Ne voidaan tulkita sadalla eri tavalla. Laittakaa hänet vain keppiin ja alkakaa saarnaamaan!


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457


TAKAISIN SAATANAN ILOON