Varastettu Vuosi


Meidän saatanallinen/pakanallinen Aurinkopyörämme varastettiin, ja se on Vatikaanin keskellä: 

Lisätietoa: Kristinuskolla ei ole mitään omaa.

Kristinuskon saapuessa pakanatemppelit ja tärkeät uskonnolliset keskukset tuhottiin ja hävitettiin maan tasalle. Nämä rakenteet rakennettiin voimakkaiden ley-linjojen varaan, jotta ne saatiin sovitettua yhteen maan voimien kanssa. Tuhottujen pakanatemppelien ja oppimispaikkojen päälle rakennettiin sitten kristillisiä kirkkoja. Kaikki pakanallista alkuperää oleva kirottiin ja tuomittiin "pahaksi". Tällä askeleella varmistettiin, että psyykkinen energia voitiin sitten valjastaa ja suunnata juutalaisten palvontaan ja lukemattomien valheiden voimaansaattamiseen. 

Beltanen aatto eli "Walpurgisnacht" "The Feast of Valbörg" the Feast of Beltane, May Day- muinainen ja tärkeä pakanallinen/gentiilinen ["Gentile" on sana, joka tarkoittaa "pakanallista"] juhlapäivä. Juhla on Baalin/Beelsebubin kunniaksi, lisätietoja saat klikkaamalla tästä.

Beltane/May Day on korvattu kristillisellä versiolla "pääsiäisestä". Alkuperäisten jumaliemme ja tapojemme sijasta orjallisen palvonnan ja psyykkisen energian keskipisteenä on juutalaisten keksimä nasaretilainen. Toukokuun 1. päivä on myös korvattu askeleen pidemmälle juutalaisen kommunismin suurella juhlapäivällä. 

"Pääsiäinen" sai alkunsa Astartesta ja tunnettiin alun perin nimellä "Ashtar". Tämä juhlapäivä osuu kevään kevätpäiväntasaukseen, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkät, ja anglosaksit tunsivat sen nimellä "Eastre". Hedelmällisyyden jumalattarena hänet yhdistettiin kaneihin ja muniin. Muita nimiä ovat mm: Easter, Eastre, Eos Eostre, Ester, Estrus, [Estrus on eläimen kiima-aika; pariutumisaika] Oestrus, Oistros ja Ostara. Jälleen kerran "Jumalan karitsa" varastettiin eläinradan merkistä Oinas, joka esiintyy joka kevät. 

Kaikki edellä mainittu on varastettu ja korruptoitu siten, että keskitytään kuvitteelliseen juutalaiseen ja palvotaan häntä, mikä luo voimakkaan psyykkisen yhteyden:
Lainaus juutalaisesta Talmudista:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Kun Messias tulee, jokaisella juutalaisella on 2800 orjaa."

Pakanallinen kesäpäivänseisaus varastettiin ja korvattiin "Johanneksenpäivällä". 
"Pyhän Johannes Kastajan" kunniaksi, joka on toinen juutalaisten keksimä hahmo, joka on varastettu hindulaisesta alkemiallisesta käsitteestä, jotta pakanat voisivat orjallisesti palvoa ja keskittää psyykkiset energiansa siihen.


Lammas-päivä/Lughnasadh korvattiin jälleen "Neitsyt Marian taivaaseenastumisen päivällä", jotta keskitytään kuvitteelliseen juutalaiseen Neitsyt Mariaan, jota pakanat voivat orjallisesti kunnioittaa ja keskittää psyykkiset energiansa valheen vahvistamiseen. 

Halloween/Samhain korvattiin "Pyhäinpäivällä". 

Yule-kausi ja talvipäivänseisaus on korvattu "joululla". Tämä on äärimmäistä jumalanpilkkaa!!!
Jälleen kerran keskitytään täysin juutalaiseksi keksittyyn Nasaretilaiseen ja hänen väärennettyyn syntymäänsä, väärennettyihin juutalaisiin vanhempiinsa ja väärennettyyn kaikkeen muuhun. Näitä valheita rummutetaan pakanoiden mieliin kaikkialla maailmassa, mikä luo massiivisen psyykkisen energiapyörteen, joka salakavalasti tuhoaa kulttuuriperintöämme, muistiamme ja edistää omaa kadotustamme. Koko joulunajan on saastuttanut fiktiivinen nasaretilaisuus "adventista" juutalaisen nasaretilaisen ympärileikkaukseen 8. päivänä synagogassa rabbin toimesta. 

Imbolc korvattiin "tuhkakeskiviikolla", joka varastettiin muinaisesta hindujen riitistä, jossa tuhkaa levitetään kolmannen silmän kohdalle keskelle otsaa. 

Kristilliset fundamentalistit ovat tehneet ylitöitä hävittääkseen kaikki jäljet näiden juhlapyhien pakanallisesta alkuperästä, jotta kristinuskon valhe vahvistuisi ja pysyisi vahvana. Kuten olen toistuvasti todennut, historiaa on kirjoitettu ja kirjoitetaan uudelleen. Totuus on korvattu valheilla, jotka edistävät juutalaisten ylivaltaa ja heidän agendaansa kommunistisesta uudesta maailmanjärjestyksestä, jossa he ovat "Jumala". Kapinointia, joka on aina yhdistetty Saatanaan, lannistetaan voimakkaasti, jotta voidaan luoda tämä uusi juutalainen maailmanjärjestys, jossa kaikki pakanat ovat viivakoodilla varustettuja sekä orjia. 

Lisäksi pakanallista/ei-juutalaista kulttuuria vastaan hyökätään armottomasti alitajuisesti monissa juutalaisen Hollywoodin kautta luoduissa elokuvissa ja siten, että harhautuneet pakanat pakotetaan monissa tapauksissa kiroamaan ja tuomitsemaan omaa kansaamme ja ylistämään juutalaisia. Juutalaisilla on ollut historiaa pakanoiden huijaamisesta tekemään likaiset työnsä heidän puolestaan, kuten sotimaan heidän sodissaan ja tuomitsemaan meidät. Räikeä esimerkki oli Irakin sota, jota lähes kaikki pakanat taistelivat Israelin puolesta, sillä vain neljän juutalaisen sotilaan kerrottiin kuolleen sodassa. 

Juutalaisia ja Israelia ylistävät robottimaiset laulut ja rukoukset, jotka on korruptoitu Kaukoidän mantroista, joita lauletaan ja toistuvasti lausutaan kristillisissä kirkoissa, yhdessä kymmenysten ja vastaavien kautta kerättyjen triljoonien dollarien kanssa, tuomitsevat meidät pakanat!!! Pakanat laulavat ja rukoilevat oman kadotuksensa puolesta. Talmudissa sanotaan, että pakanat "paskovat jumalansa eteen". Saatana on Jumala!!!!!! 

Viime halloweenina huomasin eräässä halloween-kaupassa tarjonnan äärimmäisen kammottavia paholaisen naamioita, jotka esittävät Luojajumalaamme Saatanaa. Halloween on lempijuhlapyhäni pukeutumisineen, juhlineen ja muineen, mutta se, mitä Luoja Jumalallemme on tapahtunut, on toinen asia. Se ei ole vain suuri loukkaus Luoja Jumalaamme kohtaan, vaan valtava isku kasvoihin kaikille pakanoille. 

Fundamentalistiset kristityt ovat hyökänneet hellittämättä pääsiäispupua vastaan, joka oli ennen kristinuskoa, samoin kuin joulupukki, joka tunnetaan myös nimillä "Nick" ja "Nicholas". "Joulupukki" on anagrammi sanasta "Saatana" (Satan = Santa), ja punainen, valkoinen ja musta ovat sielun päänadien värejä. "Nick" on myös toinen nimi Saatanalle. 

Juutalaiset käyttävät harhautuneita kristittyjä tekemään likaisen työnsä heidän puolestaan ja nauravat heidän tyhmyydelleen. He itse tietävät, ettei nasaretilainen ole todellinen ja että se vain keksittiin ja sitä painostettiin hellittämättä orjuuttamaan pakanat ja luomaan massiivinen pakanoiden psyykkisen energian pyörre heidän "Messiaansa" tuomiseksi todellisuuteen. 
Lainaus juutalaisesta Talmudista: 
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Kun Messias tulee, jokaisella juutalaisella on 2800 orjaa." 

Koska kristinusko on valheellinen, se on ponnahduslauta juutalaiseen kommunismiin, jossa kaikki henkisen tiedon jäljet poistetaan väkisin, kuten inkvisition yhteydessä tehtiin.  Näin varmistetaan, että kaikki okkulttinen tieto ja valta pidetään juutalaisten käsissä, jotta he voivat täysin orjuuttaa ja hallita massoja ja asettaa heidät "Jumalaksi".


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN