Murhaajat, varkaat ja valehtelijat:
Kristinuskossa ei ole MITÄÄN alkuperäistä


Juutalais-kristillinen Raamattu ei todellakaan näytä olevan niin vanha kuin sen uskotaan olevan, eikä myöskään se likainen ohjelma, jota kutsutaan "uskonnoksi". Totuuden voi nähdä esimerkiksi goottilaisissa katedraaleissa. Ne olivat ALKUPERÄISESTI PAKANALLISIA. Riippumatta siitä, mitä suositut historiankirjat väittävät [ja monet tukevat juutalaisten valhetta kristinuskosta], näyttää siltä, että kristinusko saapui paikalle inkvisition myötä, erityisesti Eurooppaan. Se on lähes identtinen kaikilta osin kommunistisen vallankaappauksen kanssa, jossa otetaan käyttöön joukkomurhia, kidutusta ja jopa kaikkein perustavanlaatuisimpien ihmisoikeuksien riistämistä.

"Kristinusko ja kommunismi ovat hengellisesti ja ideologisesti hyvin lähellä toisiaan. Tämä on melko hyvin tunnettu käsite, jonka ovat omaksuneet monet ajattelijat Thomas Moresta Lev Tolstoyhin. Harva tietää, että maailman ensimmäinen sosialistinen valtio perustettiin Paraguayhin ja että se perustui katolisten jesuiittojen ajatuksiin ennen kuin Marx loi oppinsa." 

"Katolisen kirkon "Jeesuksen seura" - jesuiittojen uskontokunta - vastasi suunnilleen KGB:tä Neuvostoliitossa." 

Yllä olevat lainaukset otettu "Pravdasta" [Kommunistisen puolueen päälehti ja entisen Neuvostoliiton johtava sanomalehti].

Juutalaiset ja heidän kristityt kumppaninsa ovat tuhonneet muinaisia asiakirjoja, tekstejä ja kirjoittaneet fiktiivisen historian uudelleen agendansa mukaisesti. He yrittävät väittää, että osa pakanallisuudesta säilytettiin, jotta väestö helpottuisi kristinuskon omaksumisessa, mutta kyseenalaistan tämän voimakkaasti, kuten jokaisen älykkäästi ajattelevan ihmisen pitäisi, sillä KAIKKI, mitä heillä on, VARASTETTIIN KRISTILLISYYTTÄ EDISTÄVISTÄ PAKANAUSKONNOISTA. Jehovan todistajat tietävät kaikista pakanallisista elementeistä kristinuskossa, mutta heidät on harhautettu Nasaretilaiseen. Myös Nasaretilainen varastettiin ja turmellettiin joistakin 18+ pakanallisista jumalista, jotka edustivat käsitettä. 
KUTEN JUUTALAISILLA, KRISTILLISELLÄ USKONNOLLA EI OLE MITÄÄN OMAA!!! 

Katsokaa Vatikaanin aukiota - egyptiläinen obeliski keskellä saatanallista vuodenpyörää: 

Tässä on toinen kuva Vatikaanin portaikon katosta - huomaa riimujen Galdr-keppien muotoilu, mutta inkvisitio murhasi joukoittain druideja ja muita pakanallisia pappeja; rangaistus riimujen käyttämisestä tai edes riimujen tuntemisesta oli automaattinen kuolema. 

Huomaa kaikki Vatikaanin museossa olevat egyptiläiset jumalat. Jos joku viitsii tehdä tarvittavan tutkimuksen, on selvää, että lähes kaikki mitä Vatikaanilla on, on varastettu. Egypti tuomitaan juutalais-kristillisessä Raamatussa, ja kuitenkin, jos luet kaiken tämän verkkosivuston läpi ja teet lisää tutkimusta, on ilmeistä, kuinka paljon juutalais-kristillinen uskonto on varastanut ja turmellut Egyptistä! Nämä jumalat päätyivät siihen, mikä tunnetaan nimellä "Goetia" juutalaisten kirjallisissa jumalanpilkan grimoireissa. 
Saatanan valtakunta varastettiin häneltä!!!!!!!

ANUBIS

EGYPTILÄISET JUMALAT
 ”PATSAIDEN SALISSA” 

SEKHMET

Lisää kuvia pakanallisista jumalista Vatikaanissa: 

Apollo [Monet Apollon kuvat, kuten alla oleva kuva, muutettiin Nasaretilaiseksi] 

Monissa kuvissa, jotka on välitetty ja oletettu Nasaretilaiseksi, on mieshahmo, jolla on sädekehä joko säteiden kanssa, kuten yllä olevassa kuvassa, tai neljän kvadrantin kanssa, jotka kuvaavat kruunua ja temppeli-chakroja. Ihmiset on indoktrinoitu uskomaan, että nämä ovat Nasaretilaisen kuvia, vaikka todellisuudessa niissä on vain malli ihmismiehestä, jonka kundaliini on noussut ylös. 
Tämä on käsite! 
Tämä käsite varastettiin pakanallisilta jumalilta ja se on Saatanasta - ylösnoussut kundaliini on se, mitä kutsutaan "Paholaisen ylösnousemukseksi", ja se on se, mikä ilmenee sädekehässä, joka näkyy niin monissa vanhoissa maalauksissa. 

Kun kaikki ymmärtävät kaikkien noiden symbolien todellisen merkityksen, verho putoaa ja juutalaiset eivät voi enää puhua paskaa. Tämä on pääsyy siihen miksi juutalais-kristillinen Raamattu uhkaa kaikkia, jotka opiskelevat okkultismia tai harjoittavat mitään okkultismiin liittyvää, "palamisella tulijärvessä". 

Katakombeissa olevissa maalauksissa, jotka ovat peräisin 3. ja 4. vuosisadalta jKr, on tämä sama mieskuva. Jotkut kuvat ovat Mardukista, jotkut Apollosta ja muista pakanallisista jumalista. Kirja "Tuntematon katakombi" on mielenkiintoinen ja paljastaa paljon katakombeissa nähdystä pakanallisesta taiteesta. 
Tässä ovat niin sanotut "kristilliset hautausmaat" eli "katakombit". 
Tässä on jokin kuva, joka on merkitty pyhimykseksi - todellisuudessa PAIMEN oli varastettu HERMESiltä, eli THOTHilta: klikkaa tästä.
Huomaa taas neljä neljännestä. 

Tässä on toinen tyypillinen maalaus, josta kaikille kerrotaan, että se on "Paavali". Se on vain kuva miehestä: 

Siinä ei todellakaan ole miehen nimeä maalauksessa tai sen lähellä. Ihmiset ovat lampaita, useimmat uskovat kyselemättä kaiken, mitä heille sanotaan, ja heitä varoitetaan lakkaamatta "luottamaan" ja "uskomaan".

Mitä tulee kuviin, joissa on karitsa, niin karitsa edustaa Oinasta, ja kun Aurinko on Oinaksessa, se on parasta aikaa aloittaa suuri alkemiatyö, eikä sillä ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa. 

Katsokaa tätä tyhjäntoimittajajuutalaista kusipäätä ja hänen kopiotaan egyptiläisen faaraon päähineestä: 

HÄVETKÖÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAKANALLINEN VIHREÄ MIES nähdään katedraaleissa ympäri Eurooppaa: 

Gargoyleja, jotka ovat pienempiä demoneita, nähdään myös lähes kaikissa Euroopan suurissa katedraaleissa: 

Tämä Strasbourgin katedraalissa sijaitseva patsas näyttää olevan assyrialaishenki: 

On niin paljon muuta, ja tämä on loputonta. Monet historiankirjoitukset kutsuvat näitä "kolmeksi suureksi uskonnoksi", joilla tarkoitetaan juutalaisuutta, kristinuskoa ja islamia. Jos ne ovat niin suuria ja omaperäisiä, miksi niillä ei ole MITÄÄN omaa????. Islam ei salli edes ihmishahmon maalaamista. Tämä vastaa kommunistien agendaa, jonka mukaan historian ja tiedon poistaminen väestöltä on välttämätöntä, jotta ihmiset olisivat kertakäyttöorjia. 

Se oli silloin, tämä on nyt: HISTORIAA TUHOTAAN JA KORVATAAN VALHEILLA!


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN