Nasaretilaisen ajatusmuoto


Olemme kirjoittaneet useita kertoja nasaretilaisen ajatusmuodosta. Koska hengellinen tieto on vuosisatojen ajan tukahdutettu, monilla ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä, mikä ajatusmuoto on. Ajatusmuoto on astraalinen entiteetti, jonka on luonut yksi tai useampi ihminen, joka on kouluttanut mielensä ja sielunsa. Jos haluat ymmärtää tämän paremmin, klikkaa tästä.
Ymmärtäkää, että yksi ihminen yksin voi luoda voimakkaan ajatusmuodon, mutta kun otetaan huomioon ne miljardit ihmiset, jotka ovat laittaneet sydämensä ja sielunsa ja täydellisen uskonsa kuvitteelliseen Jeesukseen Kristukseen, tämä voimistuu huomattavasti. Jos haluat tietää, miksi tämä kaikki tapahtuu, lue artikkeli Jeesuksesta ja juutalaisten messiaanisesta yhteydestä.

Mutta miten tämä oikein tapahtui? 

Merkittävä jesuiitta Ignatius Loyola opasti jesuiittojaan meditaatiossa. Heidän meditaatioidensa pääpaino oli täydellisessä uppoutumisessa nasaretilaiseen. [Ignatius Loyola itse oli okkultistinen kryptojuutalainen.]

"Tässä kirjassa, ’Hengelliset harjoitukset’, Loyola neuvoo opetuslapsiaan eläytymään mielikuvituksen piirissä uudelleen kaikkiin tapahtumiin heidän Mestarinsa Jeesuksen Kristuksen ulkoisessa historiallisessa elämässä. Tällä menetelmällä heidän on pakotettava mielikuvituksensa näkemään, koskettamaan, haistamaan ja maistamaan niitä näkymättömiä asioita ja toistamaan niitä tapahtumia, jotka ovat jo kauan sitten toteutuneet ja kadonneet ja jotka heidän ruumiillistuneen herransa aistiensa kautta havaittiin." 

"Jos mietiskelette jotakin uskonkappaletta, hän haluaisi teidän rakentavan paikan selvästi ja tarkasti mielen silmän näyn eteen, jotta voisitte tarkkailla sitä huolellisesti ja tarkasti, jopa ikään kuin koskettaa sitä." 

Tässä on "helvetistä": 

"Jos se on helvetti, hän antaa sinulle polttavia kiviä käsiteltäväksi, hän saa sinut kellumaan pelottavassa pimeydessä, joka on paksua kuin piki; hän laittaa nestemäistä rikkiä kielellesi. Sieraimesi täyttyvät inhottavasta löyhkästä kuin itse helvetistä, ja hän näyttää sinulle kauheita piinoja, jolloin kuulet sietämätöntä vaikerointia."

"Loyolan määräämät harjoitukset on laskettu kehittämään sielun voimia..."

"Oppilaan on keskitettävä mielensä Raamatun kertomuksiin Jeesus Nasaretilaisen syntymästä, kärsimyksistä ja kuolemasta ikään kuin ne olisivat historiallisia tosiasioita." 

"Hänen tunteensa ja tuntemuksensa kohoavat korkeampien värähtelyjen tilaan; hänestä itsestään tulee näytelmän näyttelijä, joka kokee itse Kristuksen ilot ja kärsimykset, ikään kuin hän olisi itse Kristus; ja tämä samaistuminen mielikuvituksen kohteeseen voi viedä niin pitkälle, että jopa stigmatat eli verta vuotavat haavat, jotka vastaavat ristiinnaulitun Kristuksen ruumiin haavoja, ilmestyvät hänen omaan ruumiiseensa." 

Lopuksi haluan lisätä, että jos keskivertokatolilaisilla olisi aavistustakaan siitä, missä määrin jesuiitat ja Vatikaanin korkea-arvoiset katoliset papit ovat noituuden parissa, he murtuisivat. 

Tällaista on tapahtunut vuosisatojen ajan. Tuo roskaväki meditoi koko päivän, joka päivä, ja sillä on paljon varastettua materiaalia, joka takavarikoitiin raa'asti pakanakansoilta, jotka he murhasivat. Siksi Raamatussa varoitetaan kauheasti noituudesta.

Viite: 
Yllä olevat lainaukset ovat peräisin Israel Regardien kirjasta "The Tree of Life".


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN