"Jeesus" ja juutalainen Messias


Tarvitsee vain opiskella hieman juutalaisuutta, niin huomaa helposti juutalaisten pakkomielteen "Messiaastaan", erityisesti ortodoksien keskuudessa.

Vuosisatojen saatossa lukuisat rabbit ja kabbalistit ovat tehneet henkisiä töitä (usein omaksi vahingokseen) nopeuttaakseen Messiaan tuloa.

Juutalaiset ovat luonnostaan pakkomielteisiä/kompulsiivisia, ja uskovaiset juutalaiset ovat erityisen pakkomielteisiä/kompulsiivisia Messiastaan kohtaan.

Kun otetaan huomioon heidän kiskuriluonteensa, on räikeän selvää, mistä "Jeesuksessa Kristuksessa" on kyse. Massojen mieli. Luomalla kuvitteellisen Jeesuksen Kristuksen hahmon ja "toisen tulemisen" juutalaiset, jotka ovat kaapanneet ja hamstranneet tietoa mielen ja sielun voimista, erityisesti kanavoidusta uskosta, [massamielen voimaa ohjaa uskovien lukumäärän voima], nämä energiat ohjataan heidän kauan odotetun Messiaansa aikaansaamiseen. Miljardit uskovaiset ei-juutalaiset uskovat kautta aikojen ovat vahvistaneet energioita, jotka on suunnattu juutalaisen Messiaan tuloon uskomalla Jeesukseen Kristukseen. Joukkouskossa on paljon voimaa. Juutalaiset, erityisesti ortodoksit, tietävät tämän. 
Jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa siitä, miten kaikki tämä liittyy alitajuisesti toisiinsa, lue seuraava artikkeli:

Jeesus: Juutalainen arkkityyppi

Kaikki pakanalliset juhlapäivämme ja juhlamme on kaapattu niin, että Nasaretilainen on tunkeutunut niihin ja sulautunut niihin, jotta saadaan lisää orjallista palvontaa ja yhä enemmän psyykkisiä energioita juutalaisiin ja heidän Messiaaseensa. Tämä menee pidemmälle kuin se, miten juutalaiset epäsuorasti pakottavat pakollisen kirkossa käymisen. (Vatikaani on AINA ollut juutalainen ja juutalaisten hallinnassa). Juutalaiset ovat aina ottaneet valta-asemia, joissa he sanelevat ja määräävät ei-juutalaisia.

Nooan lait pakanoille kieltävät nimenomaisesti "epäjumalanpalveluksen", mikä tarkoittaa, että meitä kielletään tunnustamasta omia pakanallisia jumalia. Juutalaiset käyttävät pakanoita sotimaan sodissaan. Hitler jopa totesi Mein Kampfissa, kuinka kaikki ei-juutalaiset taistelivat rintamilla, kun taas armeijassa olevilla juutalaisilla oli toimistotöitä, jotka pitivät heidät turvassa. Kansan on todella herättävä siihen, mistä tuossa kelvottomassa loisessa nasaretilaisessa todella on kyse.

Lainaus juutalaisesta Talmudista:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Kun Messias tulee, jokaisella juutalaisella on 2800 orjaa."


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN