Illuminatin Illuminaatio


Vapaamuurarien ja Illuminatin paljon kehystämästä aiheesta tässä on lyhyt historia tapahtumista, jotka johtivat vapaamuurariuden subversioon juutalaisten toimesta ja totuus Illuminatista: 

Useita hyviä artikkeleita aiheesta on täällä: 

Totuus Uudesta maailmanjärjestyksestä
Salomon temppeli
Uusi Atlantis

Rothschild palkkasi juutalaisen rabbin pojan nimeltä Adam Weishaupt perustamaan valevapaamuurarilta näyttävän etupiirin [Illuminati] ja varusti hänet valtavilla varoilla ja kontakteilla, ja näyttämö oli valmis. 

Historia kirjoittaa, että 1. toukokuuta 1776 tohtori Adam Weishaupt perusti Baijerin Illuminaattikunnan. Weishaupt oli juutalaisen kanonisen oikeuden professori Ingolstadtin yliopistossa Baijerissa, Saksassa. Hän syntyi juutalaisille vanhemmille ja "kääntyi" myöhemmin roomalaiskatoliseksi. Hänestä tuli jesuiittojen ritarikunnan korkea-arvoinen jäsen, jonka hän sittemmin jätti muodostaakseen oman organisaationsa vastaperustetun "Rothschildin talon" selvästä käskystä.

Juutalaisen Weishauptin uskomus oli, että vain harvat valitut voisivat saada tarpeeksi "valaistusta" maailman ohjaamiseen ja hallitsemiseen. Ongelmana oli, mistä hän löytäisi tarpeeksi älyllisiä "valonkantajia", jotta pallo lähtisi liikkeelle? Sittemmin hän löysi heidät erilaisista silloisista looseista ja ritarikunnista, kuten erilaisista vapaamuurarien looseista, ruusuristiläisjärjestöstä ja muista antiikin laillisista ja vilpittömistä ritarikunnista. Tämän vahvistaa jälleen kerran Edith Starr- Miller klassikkoteoksessaan "Occult Theocracy":" "Illuminatin organisaation kehittyessä myös sen kunnianhimoiset tavoitteet kehittyivät, ja ne päättyivät juonitteluun vapaamuurariuden horjuttamiseksi sen päämääräksi, joka oli maailman herruus kaikin keinoin ....... Saatuaan haltuunsa tietyt vapaamuurarien loosit Weishaupt ja hänen kumppaninsa kehuskelivat holtittomasti kasvavalla vallallaan."

Weishaupt otti nimen Spartacus, koska roomalaisen soturin tavoin hän oli omistautunut vapauttamaan [alistetut joukot] kaikkien monarkioiden ja uskonnollisten voimien sorrosta, hänen halunsa ravistella pois rajoitusten ikeestä käsittäisi hallitusten ja järjestäytyneen uskonnon lisäksi myös avioliittoinstituution ja jopa perheen..... 

Weishaupt halusi todella globaalin mittakaavan järjestelmän, vaikka se aiheuttaisi väkivaltaisen maailmanlaajuisen vallankumouksen ja verivirrat. Hänen "hyväntahtoiseen diktatuuriinsa" kuului kuusi pääkohtaa, jotka käsittelivät lakkauttamista: 

1. Järjestäytyneet tai nationalistiset hallitukset monarkioiden muodossa. 

2. Yksityisomistus.

3. Perintöoikeudet.

4. Isänmaallisuus kansallismielisiä asioita kohtaan. 

5. Sosiaalinen järjestys perheissä, seksuaalikieltolait [alaikäisten suojeleminen] ja kaikki moraalisäännöt. 

6. Kaikki uskonnolliset kurinalaisuudet, jotka perustuvat uskoon elävään Jumalaan, vastakohtana uskolle luontoon, ihmiseen ja järkeen. [Ateismin ajaminen kaiken hengellisen tiedon poistamiseksi]. 

Tämä on melkein sanasta sanaan Karl Marxin KOMMUNISTINEN MANIFESTI -teoksesta, ja nämä kuusi kohtaa ovat myös täydellisesti yhdenmukaisia pöytäkirjojen kanssa yleensä, [mikä jälleen kerran todistaa niiden laillisuuden]. 

Weishauptin visio tulevasta maailmasta oli täysi kommunismi, jossa kaikki omaisuus, jopa lapset, oli yhteistä. 

Mielenkiintoisempaa on oppia, että Karl Marx ei ollut kommunistisen maailmanvallankumouksen todellinen perustaja. Sen todellinen isä oli Adam Weishaupt, Illuminati- Marschalkon "vapaamuurarillisen veljeskunnan" perustaja. 

"Veljeskuntamme suuri vahvuus on sen salailussa; älköön se koskaan missään esiintykö omalla nimellään, vaan aina peitettynä toisen nimen ja toisen ammatin alle. Mikään ei ole sopivampi kuin vapaamuurariuden kolme ylintä astetta; yleisö on tottunut siihen, odottaa siltä vain vähän, ja sen vuoksi se kiinnittää siihen vain vähän huomiota." 
- Adam Weishaupt

Alussaan Illuminati ei ollut vapaamuurarijärjestö, eikä Weishaupt itse astunut loosiin ennen vuotta 1777, jolloin hänet otettiin Münchenissä sijaitsevaan Theodore de Bon Conseil -loosiin. Kuitenkin vapaamuurariuteen päästyään Weishaupt näki välittömästi sen potentiaalisen arvon välineenä Illuminatin unelmien toteuttamisessa. Luodakseen virallisen liiton Illuminatin ja vapaamuurariuden välille Weishaupt ryhtyi järjestämään Wilhelmsbasin kongressia Hessen-Kasselin Vilhelm IX:n linnassa 16. heinäkuuta 1782. Tuohon erityiseen iltaan, joka oli sekä kooltaan että pyrkimyksiltään merkittävä, osallistui vapaamuurariloosien eliittiedustajia kaikkialta. 

Siellä tehtiin myös päätös siitä, että aiemmin ulkopuolelle jääneille juutalaisille myönnettiin pääsy vapaamuurariuteen. Illuminatin uskontunnustuksen mukaan kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia [kommunismi/kristillisyys]. 
Kristinusko ja kommunismi: Juutalaiset kaksoset

Vapaamuurareiden juutalaisiin kohdistaman politiikan muutokseen oli kuitenkin toinenkin, hiljainen syy: rahaa tarvittiin....Juutalaiset olivat Euroopan tärkeimpiä pankkiireja, ja tämän roolin he olivat ottaneet temppeliritareiden kaatumisen jälkeen. Äläkä unohda, että kuningas Vilhelm IX oli tuolloin veloissa ja oli yleisesti ottaen psykopaattinen yksilö. 

Kun tuli aika äänestää heidän hyväksymisestään Wilhelmsbadiin, juutalaiset olivat niin innokkaita voittamaan, että he täyttivät salin kokonaan muilla juutalaisilla kannattajilla. Ei mennyt kauaakaan siitä, kun Illuminatin jäsenistöön kuului runsaasti juutalaisia pankkiirisukuja, kuten Rothschildit, Oppenheimit, Wertheimit, Schusterit, Speyerit ja Sternit. 

Uusia, pääasiassa juutalaisista koostuvia looseja perustettiin Frankfurtiin, joka oli Rothschildien taloudellinen pääkaupunki Euroopassa, ja pian koko Illuminatin vapaamuurarius teki kaupungista maailman päämajan. 

Illuminaattien aloitteesta vihittyjen juutalaisten ensimmäisenä tehtävänä oli tuoda julki heidän ennustamansa Siion, Jahven valittujen ihmisten hallitsema maailma. Suunnitelmat pantiin liikkeelle, jotta juutalaiset saisivat vihdoin "maitoa ja hunajaa tuottavan maansa", joka heille oli luvattu niin kauan [omissa juutalaismielipiteissään], ja se olisi koko maailma. 

Tilaisuus Siioninsa ilmentämiseen tuli Venäjän vallankumouksen myötä, jota juutalaiset pankkiirit rahoittivat. Yksi heidän omistaan, saksalaisjuutalainen Karl Marx, oli katalysoinut tapahtuman julkaisemalla Kommunistisen manifestinsa. 

Karl Marx, jonka oikea nimi oli rabbi Mordechai Levi, oli jäsen Oikeudenmukaisten liitossa, joka johti Kommunistiliiton perustamiseen. 

- 1841 Moses Hess toi Marxin "Oikeudenmukaisten liitoksi" kutsuttuun seuraan. 

Oikeudenmukaisten liiton (Bund der Gerechten) tunnuslause oli "Kaikki ihmiset ovat veljiä", ja sen tavoitteina oli "Jumalan valtakunnan perustaminen maan päälle, joka perustuu lähimmäisenrakkauden, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden ihanteisiin"[1]. Katso, miten kristinusko on kommunismin kaksonen. 
Kristinusko ja kommunismi: Juutalaiset kaksoset

Vallankumouksen bolsevikkijohtaja Lenin, joka oli molemmin puolin sukuaan juutalaista sukua, esitti suunnitelmansa keskitetystä hallituksesta, jota juutalainen oligarkia hallitsisi. Kun Lenin ja hänen Illuminati-kollegansa nostivat lippunsa Venäjän vallankumouksen lopussa, heidän uusi kommunistinen hallituksensa syntyi siten, että juutalaiset miehittivät vähintään 75 % sen korkeimmista viroista... Ja päätyivät 60 miljoonaan juutalaisten murhaamaan ei-juutalaiseen, kun kommunismi oli ohi. Monet heistä murhattiin organisoidussa leirijärjestelmässä, jota juutalaiset komissaarit johtivat. 
Orjatyö Neuvosto-Venäjällä

Juutalaiset pankkiirit ottivat myös toisen taktiikan ja rakensivat hitaasti rahoituslaitosten imperiumin valvomaan kapitalistista infrastruktuuria, joka hallitsisi maailmaa. Erään juutalaisen pankkiirin ja Illuminatin suojelijan, Amshel Rothschildin, tiedetään todenneen kuuluisasti: "Anna minun hallita maan taloutta, niin en välitä siitä, kuka maata hallitsee!". 

Mikä johtaa lopulta kommunismiin. Juutalaiset pitävät hallussaan kaikkea vaurautta ja valtaa, ja ei- juutalaiset alennetaan täydelliseen orjuuteen globaalin juutalaisuuden yhden maailmanjärjestyksen alaisuuteen. 

Kansat kokoontuvat kunnioittamaan Jumalan kansaa: kaikki kansojen omaisuus siirtyy juutalaiselle kansalle, ne marssivat kahleissa juutalaisten perässä ja kumartavat heidän edessään, heidän kuninkaansa kasvattavat poikiaan ja heidän prinsessansa imettävät lapsiaan. Juutalaiset tulevat komentamaan kansoja, he kutsuvat koolle kansoja, joita he eivät edes tunne, he vihaavat heitä. Meren rikkaudet ja valtioiden rikkaudet tulevat juutalaisille heidän omasta oikeudestaan. 
"Kaikki valtakunnan kansat, jotka eivät palvele Israelia, tuhotaan" 
-Isidore Loeb [Le Litterature des Pauvres dans la Bible].

”Mitä vaikutuksia juutalaisten harjoittamalla vapaamuurariuden kumouksellisella toiminnalla oli järjestön sisällä? Vapaamuurarius perustuu juutalaisuuteen. Poistakaa juutalaisuuden opetukset vapaamuurarien rituaalista, ja mitä jää jäljelle?” 
- The Jewish Tribune [New York, 28.10.1927]

"Nykyisissä kansakunnissa vapaamuurariudesta on hyötyä vain juutalaisille" 
-Theodore Herzl [Maailman sionismin perustaja ja johtaja] 

"Olemme perustaneet monia salaseuroja, jotka kaikki työskentelevät tarkoituksemme hyväksi, meidän käskymme ja johdollamme. Yksi vapaamuurariutemme monista riemuvoitoista on se, että niiden pakanoiden, jotka tulevat loosiemme jäseniksi, ei pitäisi koskaan epäillä, että me käytämme heitä rakentamaan omia vankiloitaan, joiden terasseille me pystytämme juutalaisten epäsikiöisen kuninkaamme valtaistuimen; eikä heidän pitäisi koskaan tietää, että me käskemme heitä takomaan oman orjuutensa kahleita tulevalle maailmankuninkaallemme."
-Avauspuhe, joka pidettiin B'nai B'rithin kokouksessa Pariisissa [julkaistu Catholic Gazette - lehdessä helmikuussa 1936] 

Tässä pitäisi olla selvää, miksi Kolmas valtakunta kielsi tällaiset järjestöt Saksassa. Ne ovat juutalaisen kommunismin elimiä. Lähde: The Coming Gnostic Civilization, kirjoittanut M.A.Pinkham