Telekinesia


Telekinesia on mielen kyky liikuttaa esineitä keskittymisen avulla. Tämä on hyvin kehittynyttä ja tarvitset erittäin voimakkaan auran. Meillä kaikilla on tämä kyky, mutta vuosisatoja jatkuneen kristittyjen sukupolvien harjoittaman mielen voimien tukahduttamisen vuoksi se on osa aivojamme, joka on nyt lepotilassa. Kuten voimistelutekniikan oppiminen, kun saatte *tuntuman* siihen ja käytätte sitä, se tulee helpommaksi ja helpommaksi ajan, omistautumisen ja kärsivällisyyden myötä.

Kaikella tällä maapallolla on energiakenttä tai aura, jopa elottomilla esineillä. Telekinesiaa suorittaessasi sinun on yhdistettävä aurasi sen esineen auraan, jota aiot liikuttaa. Aurasi voimakkuus ratkaisee onnistumisesi. 

Seuraavat harjoitukset auttavat telekinesian kehittämisessä. Sinulla tulisi olla kokemusta energian manipuloinnista ja sinulla tulisi olla voimakkaat käsichakrat. Jotta voisit työskennellä tähän asti, perustusmeditaatio ja käsien chakrameditaatio olisi hallittava.

Tämä harjoitus on parasta tehdä voimameditaation jälkeen, kun aurasi on vahva.

1. Aluksi ripusta heiluri eteesi. Tämä voi olla mikä tahansa esine pienestä kynästä tai kevyestä pallosta, kuten pingispallosta. Mikä tahansa pieni, kevyt ja tasainen toimii. Sen on oltava edessäsi, mieluiten pöydän päällä, jossa voit rentoutua ja istua. Ripusta heiluri niin, että mikään ei kosketa sitä tai ole fyysisessä kosketuksessa sen kanssa ja että se voi liikkua helposti ja vapaasti. 

2. Aseta kätesi noin tuuman verran heilurin kummallekin puolelle, kämmenet heiluriin päin. Suuntaa energiaa kämmenen chakrojen kautta.

3. Kokeile nyt työntämistä ja vetämistä. Näet aurasi työntävän ja vetävän esinettä. Toinen käsi työntää, toinen vetää. Visualisoi aurasi yhdistyvän heilurin auraan. Älä liikuta käsiäsi. 

Kun pystyt liikuttamaan heiluria, aseta kätesi yhä kauemmaksi toisistaan. 

Seuraava vaihe on heilurin liikuttaminen sormenpäistäsi tulevan energian avulla. Yritä aluksi vetää sitä sormenpäistäsi tulevalla energialla. 

Tärkeintä on pitää etäisyyttä esineeseen. Seuraava askel, joka on erittäin edistynyt, on alkaa käyttää kolmannen silmän voimia ja liikuttaa esineitä yhdistämällä aurasi esineen auraan ja tahtomalla, että ne liikkuvat. 

Älä turhaudu. Tämä vaatii voimakasta keskittymistä, vahvaa mieltä ja auraa, mutta riittävän kärsivällisyyden ja harjoittelun avulla aika, jolloin onnistut liikuttamaan esinettä, lyhenee ja lyhenee. Kun opit käyttämään tätä aivojesi aluetta ja vahvistat sitä (siitä tulee yhä helpompaa ja helpompaa), ensimmäiset kerrat ovat kaikkein vaikeimpia. Se voi viedä useita istuntoja, joskus jopa viikkoja, mutta se ei ole mahdotonta. 

Tässä on muutamia käytännön vinkkejä: 

  1. On ehdottomasti hyödyllistä pystyä näkemään auroja. Kun avaamme kolmannen silmämme, se antaa meille kyvyn, mutta meidän on opittava käyttämään tätä kykyä nähdä. Tämä on analogista atleetiikan kanssa. Jos ihmisellä on voimaa ja joustavuutta, potentiaali on olemassa, on vain tehtävä liikettä saadakseen tuntuman ja harjoitettava liike lihasmuistiin. Sama pätee myös mieleen. 
  2. Aloita kevyillä esineillä. Jalokivet, kuten kvartsikristallit, ovat loistavia, kunhan ne ovat pieniä ja kevyitä. Näillä on vahvempi oma auransa.
  3. Telekinesiaa kannattaa kokeilla voimameditaation jälkeen, kun oma energia on säteilevimmillään.
  4. Telekinesiaa, kuten mitä tahansa muutakin taitoa, on harjoiteltava päivittäin, kunnes se on hallussa. Kevyempien tilalle voidaan ottaa raskaampia ja raskaampia esineitä sitä mukaa, kun taito saavutetaan. Olen onnistunut edellä mainitulla menetelmällä.


Takaisin mieltä koskevaan tietoon

TAKAISIN SAATANALLISEN VOIMAMEDITAATION PÄÄSIVULLE

TAKAISIN SAATANALLISEN NOITUUDEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457